چاپ مطلب چاپ مطلب

مرتضی یحیی‌پور مسروری، سرپرست هیات هاکی گیلان شد

همای گیلان:با پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان گیلان و موافقت فدراسیون هاکی، مرتضی یحیی‌پور مسروری به سمت سرپرست هیئت هاکی گیلان منصوب شد.

مرتضی یحیی‌پور مسروری بعنوان سرپرست هیئت هاکی گیلان منصوب شد.

با پیشنهاد مریم بخشی مدیرکل ورزش و جوانان گیلان و موافقت فدراسیون هاکی، مرتضی یحیی‌پور مسروری به سمت سرپرست هیئت هاکی گیلان منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است امیدواریم استفاده از ظرفیت‌های موجود استان در راستای رشد و گسترش این ورزش مفرح در بین اقشار مختلف جامعه از اهداف فعالیت های شما باشد.

قدیمی سرپرست فدراسیون هاکی یادآور شد، شایسته است بر اساس آیین‌نامه هیئت‌های ورزشی نسبت به فراهم نمودن شرایط برگزاری مجمع انتخابات هیئت استان اقدام کنید.

با کانال همای خبر همراه باشید.http://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

کامیار مرزبانی در شورای اداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، حفاظت از اراضی ملی و جنگلی را اولویت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و این اداره کل دانست و اظهار کرد: در حفاظت از جنگل ها با کسی تعارف نداریم

کامیار مرزبانی در شورای اداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، حفاظت از اراضی …