چاپ مطلب چاپ مطلب

گیلانیان بیش از حد استاندارد نمک استفاده می‌کنند

معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: میزان مصرف نمک در استان ۴ تا ۵ برابر بیشتر از حد استاندارد است.

گیلانیان بیش از حد استاندارد نمک استفاده می‌کنندهمای گیلان، محمد عباسی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز گفت: میزان مصرف نمک در گیلان روزانه حدود ۱۰ تا ۱۲ گرم است که این ۴ تا ۵ برابر بیشتر از حد استاندارد است.

وی افزود:علاقه گیلانی‌ها به مصرف نمک و چاشنی‌های شور همانند زیتون، ماهی شور، پنیر محلی پرنمک و ماهی دودی موجب شده است تا این استان جزاستان‌های پرمصرف نمک در کشور باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: بیش از ۸۳ درصد گیلانی‌ها بیشتر از حد استاندارد و طبیعی نمک مصرف می‌کنند.

محمد عباسی، میزان طبیعی و استاندارد مصرف نمک برای بیماران قلبی و عروقی، بیماران فشارخون بالا، کودکان و افراد بالای ۵۰ سال ۳ گرم در و برای افراد عادی ۵ گرم در روز اعلام کرد.

وی گفت: ۵۲ درصد مرگ و میر در گیلان به علت سکته‌های مغزی و بیماری‌های قلبی و عروقی است که عامل اصلی آن فشار خون بالا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از همه شهروندان خواست در سامانه خوداظهاری www.salamat.gov.ir ثبت نام کنند./باشگاه خبرنگاران

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

دیدار همزمان نمایندگان رشت و صومعه سرا با سیاهکار زاده: ترسیم فرصت های هم افزایی نمایندگان مجلس گیلان با سازمان منطقه آزاد انزلی

دیدار همزمان نمایندگان رشت و صومعه سرا با سیاهکار زاده: ترسیم فرصت های هم افزایی …