اختصاصی همای گیلان، چند ماه بعد از انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، با توجّه به سخنرانیها، حرکات و سکنات وی، مطالبی را از نگاه تخصصی در مورد اختلال خودشیفتگی حاد ایشان نوشتم.
اینک گذشت زمان و علایم بالینی جدید، وجود اختلالات جدّی را در آقای ترامپ آشکار کرده است به گونه ای که با مرور مقالات مختلف داخلی و خارجی در این زمینه می توان به اصل مطلب پی برد.
آقای ترامپ از بی ثباتی ذهنی و جسمی قابل توجه ای رنج می بَرد. تمایل به حمله کردن به دیگران، خودبزرگ بینی و خودشیفتگی، خلق و خوی نفرت انگیز، نژادپرستی و تصمیم گیری آنیِ بدون مطالعه و تکانشی بودن در ایشان (به صورت بیمارگونه) دیده میشود.
✅پروفسور نوآ آفلامن استاد دانشگاه هاروارد می گوید:
« آیا واقعا می خواهید این مرد( ترامپ)به عنوان رییس جمهور، معرّف آمریکا باشد و در این سِمت، هرگونه نفوذی روی مردم داشته باشد؟»
✅انجمن روان شناسان آمریکا APA صراحتاً اعلام کرده است که ترامپ دچار اختلال روانی و مراحل اولیه آلزایمر است.
✅دکترJohn Gartner روانپزشک، مشاور، و استاد دانشگاه جان هاپکینز می گوید:
« ما برای هشدار به جامعه آمریکا در باره بیماری روانی خطرناک ترامپ مسئولیت اخلاقی داریم. او دارای اختلال شخصیت اسکیزوئید( Schizoid Disorder) است. من در تمام تجربه۳۵ ساله ام مانند ترامپ ندیده ام. او دچار بدخیم ترین نوع خود شیفتگی ست».
?آقای ترامپ سکته های کلامی زیادی دارد. جملات را بدون فعل رها می کند.کلمات با بار معنایی کم ارزش را بارها تکرار می کند. او همیشه انگار دارد چیزی را پنهان میکند( البته آن چیز، هیجانات منفیِ ترس از سوتی دادن است) بیش از حد می خندد و ادا در می آورد تا سوتی های احتمالی خود را شوخی و عامدانه جلوه دهد.
✅… دکترBandy Lee در همایش تخصصی اعصاب و روان می گوید:
« وجود بیماری روانی ترامپ به آشکاری حضور یک فیل در یک اتاقِ روشن است».
✅پروفسور Giligan، استاد دانشگاه نیویورک در همان همایش می گوید:
« من که روی خطرناکترین افراد و مجرمان کار کرده ام، اعلام می کنم که آقای ترامپ، شخصیتی خطرناک دارد».
✅گروهی از روانپزشکان در همایش دانشگاه ییل، هشدار دادند که دونالد ترامپ بیماری روانی خطرناکی دارد و برای رهبری آمریکا مناسب نیست. این روانپزشکان معتقدند که وی اختلال پارانوید و اختلال هذیان دارد.
کار آقای ترامپ از دروغگویی و خودشیفتگی گذشته است او توهم و خودبزرگ بینی دارد. او حقیقتاً روان پریش و خیال پرور است. شاید دقت کرده باشید که ترامپ در نشست های خبری و سخنرانیها، بدنش را سفت نگه می دارد، دستانش را بهم گره میزند. احتمالاً این نکات را مشاورینش به وی گوشزد کرده اند چرا که در غیر اینصورت او به طور غیر ارادی تکان میخورد و جلو عقب میرود و جاهایی از بدنش پرش عضله دارد که این وضعیت، نشانه هایی از بیماری جدّی در روان شناسی و روان پزشکی ست.
ما در اخلاق حرفه ای، بدون معاینه به خود اجازه ی برچسب زنی به دیگران نمیدهیم امّا شایان ذکرست که در پاره ای از اختلالات مشاهده رفتار در تشخیص نقش مهمی دارد که در مورد آقای ترامپ مصداق دارد.
بیماری جسمی یا روانی روسای جمهور در جهان امری طبیعی و بخصوص در آمریکا، سابقه دارد.
در دوره رونالد ریگان، متخصصان اعصاب و روان اعلام کرده بودند که ریگان از آلزایمر رنج میبرد. حاکمیت آمریکا این خبر را انکار کرد و بالاخره در ۱۹۹۴ و بعد از پایان دوره اش بیماری آلزایمر وی تایید و علنی شد.
روزولت در اواخر ریاست جمهوری اش، دچار فلجی پا شد. حاکمیت به شدت لاپوشانی کرده ودر مراسم مختلف بکمک ابزار پزشکی برای دقایقی او را سرپا نگه میداشتند. سرویس مخفی آمریکا هم با خبرنگاران و پیگیری کنندگان برخورد میکرد.
الآن رسیدیم به دونالد ترامپ.
گواهی سلامت روان او توسط متخصص دستگاه گوارش تایید شده ست.
طبق قانون آمریکا مسولین شلیک موشک باید هر ماه۳ بار مورد آزمایش روان شناسی قرار گیرند تا سلامت روان شان تایید شود و چنانچه نمره کمتر از۹۰ کسب کنند از آن سِمت برکنار میشوند. تست روان شناسی برای روسای جمهور هم ( سالی یکبار) در آنجا قانون است امّا اجباری نیست به همین دلیل ترامپ تاکنون در این آزمایشات حضور نیافته است. آخرین نوبت معاینه او۱۲ ژانویه بود که وی در آزمایشگاه حضور نیافت.
با این توضیحات انجمن روان شناسان و روان پزشکان آمریکا به تعهد و اخلاق حرفه ای خود پایبندند. آنان طوماری را در عدم صلاحیت روانی آقای ترامپ برای ادامه مسئولیت ریاست جمهوری آمریکا تنظیم نموده و تاکنون ۶۸۰۰۰ نفر از روان شناسان و متخصصین اعصاب و روان( روانپزشکان) آن را امضا کرده اند.
البته بعید است که حاکمیت آمریکا این آبروریزی را بپذیرد و ترامپ را به دلیل بیماری روانی کنار بگذارد اما این منطقی است که به خاطر کاهش ضرر و زیان به گونه ای طراحی کنند که ترامپ دوره دوم ریاست جمهوری را تجربه نکند.
دکتر ح.ر.افروز….روان شناس