اختصاصی همای گیلان: حتما می دانید سالهاست که خریداران گوشت قرمز به دلیل عدم وجود کشتارگاه در دیلمان ٬در برزخ بسر می بردند که آیا این گوشت حلال است یاخیر؟
و بارها شنیده بودیم که در این بخش به دلیل عدم نظارت و نداشتن کشتارگاه ٬گوشت مردار و یا گوشت خوک به مردم عرضه می شد و همه مسئولین٬ متفق القول تاکید داشتند که وجود یک سرمایه میتواند این گره کور را باز کند که البته از حیث اقتصادی موجب افزایش ارز در این بخش می شود .چرا که وجود کشتارگاه هم خیال مردم را از بابت اطمینان به گوشت راحت می کند و هم با کمترین هزینه انتقال دام به کشتارگاه انجام می پذیرد. ضمن آنکه بالغ بر۸۰۰نوع بیماری مشترک بین دام و انسان که در کشتار سنتی احتمال بالایی دارد ٬در کشتار صنعتی و نیمه صنعتی صورت نمی گیرد و البته بیماریهای دامی که در برخی کشورهای جهان رخ داده است میلیاردها دلار به اقتصاد آن کشور خسارت وارد کرده و فعالیت هایی همچون گردشگری را تحت تاثیر قرار داده است.
با این وضع کشتارگاه نیمه صنعتی در دیلمان ساخته شد. مقرر بود پروانه بهره برداری این کشتارگاه بعد از شش ماه صادر شود.
حال سوال اینجاست دلایل تاخیر در صدور پروانه بهره برداری چیست؟
آیا با این نگاه می توان معضل اشتغال را حل نمود؟
آیا سخت گیریهای این چنینی موجب یأس و نومیدی دیگر سرمایه گذاران نخواهد شد؟
وقتی استاندار گیلان از حمایت از سرمایه گذار صحبت به میان می آورد و نجات گیلان را در جذب سرمایه گذار می داند٬ چرا مسئولین مرتبط در حالی که ۹۰درصد این کشتارگاه بلااستفاده است تاکید بر احداث کشتارگاه دیگر توسط همین سرمایه گذار دارند و پروانه بهره برداری را منوط به انجام این کار می دانند.
سوال دیگر از مقامات گوشت قرمز این است که با توجه به اینکه اطلاعات لازم را از وضع موجود در دیلمان در زمینه گوشت دارند چگونه عنوان می کنند کشتارگاه اگر تعطیل هم بشود مهم نیست مگر در گذشته چه کارمی کردیم ؟ جناب مسئول ٬ پداران ما با چهار پا مسافرت می کردند و برای روشنی اتاق از چراغ گردسوز استفاده می کردند پس باید از این حیث هم برگردیم به عقب و اصلا افرادی مثل ادیسون اشتباه کردند عرصه خدمات رسانی به مردم را فراهم نموده اند!
برادرخوبم اگر می خواهید به این روش مدیریت کنید هیچ توسعه ای در استان گیلان اتفاق نخواهد افتاد.
مقام عزیز اگر می خواهید برای سرمایه گذار انگیزه ایجاد کنید پروانه کسب او را صادر کنید بعد با علم توجیه پذیری اقتصادی برای او کشتارگاه دیگری تعریف کنید.
اینجاست که می بینیم در این استان این همه نعمت خدادادی داریم اما در امر توسعه خیلی با استان سیستان و بلوچستان تفاوت نداریم.
بعد برخی عنوان می کنند که چرا همای گیلان دائما انتقاد می کند ایا به نظر شما این مدیران باید تشویق شوند؟ اگر من نقد نکنم چی کسی باید نقد کند ؟ دکتر سالاری در جلسه ای خطاب به مسئولی اظهار داشت در این جلسه از بیان عملکرد پرهیز کنید و درخواست های خود را عنوان نمایید. پس این در حیطه مسئولیت من است که زبان گویای مردم باشم.
علی علی پور مدیر مسئول پایگاه خبری همای گیلان ، هفته نامه و کانال همای خبر