همای گیلان: احمدینژاد به غیر از بوتاکس، عملهای دیگری هم داشت
رئیس جمهور سابق کشورمان غیر از بوتاکس اعمال دیگر زیبایی هم روی صورتش انجام داده بود.
هفته نامه تماشاگران این سخن را به نقل از یکی از اعضای تیم پزشکی محمود احمدینژاد آورده و سپس سابقهای از خبرهایی که درباره عملهای زیبایی احمدینژاد نقل شده، آورده و نوشته است: در برنامه «دید در شب» که رضا رشیدپور مجری آن است، بحث بوتاکس رئیس دولتهای نهم و دهم مطرح شد. مهمان این برنامه شیلا خداداد بود و در بخشی از این گفتوگو فرزین سرکارات، متخصص جراحی فک و دهان و همسر خداداد، روی خط تلفنی برنامه حاضر شد.
رشیدپور از او پرسید کدامیک از هنرمندان و بازیگران پیش او عمل جراحی انجام دادهاند. جواب سرکارات این بود: «طبق تعهدات اخلاقی پزشکی نمیتوانم آمار دقیقی بگویم چهرههای مختلفی از قبیل هنرمندان و خوانندگان برای بوتاکس و تزریق ژل و کارهای زیبایی دیگر پیش من میآمدند. حتی یک شخصیت سیاسی نیز برای بوتاکس پیش من آمد.» برداشت سایتهای خبری از صحبتهای سرکارات این بود که او روی صورت احمدینژاد بوتاکس انجام داده است. با این حال سرکارات در گفتوگو با روزنامه «سپید» این موضوع را تکذیب کرد: «بهتر است اصلاً وارد این موضوع نشویم. این گمانهزنیهایی است که بعضی از سایتها انجام دادهاند و من آن را تکذیب میکنم.»
در اواخر سال ۱۳۹۲ که ماجرای بوتاکس احمدینژاد شایع شده بود، مهدی خورشیدی، داماد او که پزشک هم هست، این ماجرا را تکذیب کرده و گفته بود: «تا جایی که من میدانم در سفرهای استانی و زیر آفتاب پوست ایشان خیلی اذیت شده بود که یکسری کرمهایی برای ایشان تجویز شد و خیلی بهتر شدند.» اما ابوالحسن فقیه، یکی از نزدیکان به احمدینژاد که در دوره اول دولت او، رئیس سازمان بهزیستی بود و در دوره دوم، رئیس سازمان هلالاحمر، در گفتوگو با «تماشاگرانامروز» تأیید کرده بود که در روزهای ابتدایی دولت دوم احمدینژاد، او تغییراتی را در صورتش داده بود: «نمیدانم چه کسی به او پیشنهاد داد، ولی او در صورتش تغییراتی داد. من از جزئیات کاری که کرد، خبر ندارم.» در آن زمان شایعه شده بود که این فرد پیشنهاددهنده رحیم مشایی بوده که همزمان با احمدینژاد با هم تزریق بوتاکس را انجام دادهاند. تماشاگران امروز از چند پزشک متخصص جراحی زیبایی درباره تغییرات چهره احمدی نژاد سوال کرد.نظر قطعی آنها این بود که او بوتاکس کرده است.
کاری نکنیم که زمینههای حضور میلیونی مردم در انتخابات محدود و مسدود شود
رئیس مجع تشخیص مصلحت نظام گفت: عدهای محدود افراطی با سفرهای استان به استان خویش سعی میکنند با بهم زدن مجالس و برنامهها، تابلویی از بهم ریختگی کشور برای دشمنان ترسیم کنند.
کاری نکنیم که زمینههای حضور میلیونی مردم در انتخابات محدود و مسدود شودبه گزارش حوزه احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، آیتالله هاشمی رفسنجانی دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز(یکشنبه) در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران، با تبریک هفته بسیج به خیل بسیجیان کشور، اظهار داشت: این نهاد با تدبیر امام(ره) برای حفظ انقلاب شکل گرفت که اولین نتیجه آن را در مقاطع مختلف دوران دفاع مقدس دیدیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر این نکته «خودم بارها در طول هشت سال دفاع مقدس شاهد خط شکنیهای بسیجیان بودم»، بر نقش مؤثر تاریخی آنان در انقلاب و جنگ تأکید کرد و گفت: این شجره طیبه نقش ماندگار خود را در تاریخ ایران ایفا و نزد مردم تقدس پیدا کرد و نباید بگذاریم این نهاد ملی و حتی اسلامی، دستمایه سوء استفادههای جریانهای سیاسی کشور شود.
بوی امام خمینی را بنیانگذار و اولین فرمانده بسیج در کشور توصیف کرد و با تحسین تدبیر ایشان در سال ۵۸ که هنوز جنگ تحمیلی شروع نشده بود، گفت: باید این میراث امام(ره) برای همیشه در کشور باقی بماند و نگذاریم عدهای این نهاد مقدس را در چشم و دل مردم، جناحی جلوه دهند و از آن برای اغراض باندی و غیر ملی بهره بگیرند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به رهبری منحصر به فرد آیتالله خامنهای، سابقه مبارزاتی، دیانت و تجربه و آشنایی با افکار و سوابق همهی نیروهای داخلی را از ویژگیهای ایشان دانست و گفت: مشکل اینجاست که متأسفانه کسانی خودشان را به دروغ به رهبری وصل میکنند تا افکار قبل از انقلاب خودشان را در جامعه پیاده نمایند که ضدّیّت با امام، مبارزه و برپایی حکومت در زمان غیبت بود.
هاشمی رفسنجانی، در بخش دیگری از سخنان خودبه راهپیمایی سراسری شیعیان جهان برای حضور در مراسم اربعین در کربلا اشاره کرد و گفت: حضور میلیونی شیعیان از اکثر کشورهای اسلامی در عراق و استقبال مردم این کشور از عزاداران حسینی، بسیار زیبا و قابل تأمل است و نشان میدهد که مسلمانان چگونه با هم اتحاد و همدلی دارند.
وی امام حسین(ع) را خورشید درخشان اسلام و تشیع در همه اعصار و قرون خواند و گفت: بهترین تعریف برای خورشید، انوار مقدسی است که میتاباند تا تاریکی ظلم و جهل و فساد از جوامع اسلامی برکنده شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز تأسف از ترویج فرهنگ شیعه ستیزی در جوامع اسلامی و تشریح اختلافات مسلمانان در اقصی نقاط گیتی، گفت: این دسیسهی دشمنان اسلام است که مسلمانان، برادران دینی خود را در عراق، سوریه، افغانستان و دیگر کشورهای اسلامی بکشند و غمناکتر اینکه به کشتن خود افتخار کنند.
هاشمی رفسنجانی با یادآوری درسهای آیتالله العظمی بروجردی و تأکیدات ایشان بر اهمیت حفظ وحدت میان مسلمانان، گفت: آن مرجع بزرگوار همیشه تأکید میکرد که دامن زدن به اختلافات تاریخی بر سر خلیفه اول هیچ دردی از مسلمانان دوا نمیکند، بلکه اختلافات را بیشتر میکند و آن چه برای مسلمانان در این زمان مهم است، حجّیّت اقوال است که میتوان با فقه مقارن، درباره اختلافات شیعه و سنی بحث کرد و عاقلانه به نتیجه رسید که باید در کنار روایتهای معصومین، آنچه را که قرآن کریم و عقل میپسندند، ملاک قرار دهند.
وی عقل را رسول و حجت باطنی و پیامبر را حجت ظاهری انسان دانست و گفت: در حالی که مسلمانان، قرآن، قبله و پیامبر مشترک دارند، بعضیها با ادعای مسلمانی و با آرزوی رسیدن به بهشت! خود را تکه تکه میکنند تا چند نفر را بکشند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تفکرات افراطی شیعه ستیزی را برخاسته از تعالیم مسموم وهابیها دانست و گفت: اولین کار آنان تخریب آرامگاههای ائمه معصوم در بقیع بود و امروز با ابزار جدید به مبارزهی با تشیّع برخاستهاند که با مکتب اهل بیت(ع) عصاره ناب اسلام است.
هاشمی رفسنجانی به تشریح ضرورت وجود احزاب در جوامع مدعی دموکراسی پرداخت و گفت: اگر کشوری بخواهد با دموکراسی واقعی اداره شود، بدون تحزّب موفق نخواهد شد.
وی با ابراز تأسف از تفکرات کسانی که رأی مردم را زینتی میدانند، گفت: این تفکر کشور را به پرتگاه میبرد، وقتی هرج و مرج بر جامعهای حاکم شود، نظامیها مانند مصر به خود حق میدهند که انقلاب یک مردم را مصادره کنند و بر سر کار بیایند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تحلیل اتفاقاتی که طی چند سال اخیر در مصر و لیبی افتاده است، گفت: مردم این دو کشور پس از سالها تحمل استبداد با قیام مدبرانه خویش، دیکتاتوریهای شدید را شکستند، ولی بعدها تروریستها و تندروها، به جان مردم افتادند و نتیجهاش یا برگشت مجدد نظامیهاست و یا اینکه کشورشان منبع و محل اجتماع تروریستهای خطرناک از سراسر جهان میشود.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات در مصر که ناظران بینالمللی میگویند، در مرحله اول هشت درصد مردم شرکت کردهاند، گفت: این نتیجه یأس و نا امیدی مردم و عدم اطمینان آنان از سلامت انتخابات است و اگر کشوری بنا دارد که بماند، عدالت داشته باشد و رأی مردم ملاک انتخاب مسؤولین باشد، بدون دموکراسی و حضور گسترده مردم در همه عرصهها نمیشود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر این نکته که دورهی خان و خانبازی گذشته که اقوام و قبیلهها در هر گوشهای از کشور حکومت محلی داشته باشند، گفت: الان عصر حضور یکپارچه مردم است که بهترین راه برای این حضور یکپارچه، تحزب واقعی است.
وی حضور مردم را یکی از ویژگیهای کم نظیر انقلاب اسلامی در همهی دورههای مبارزه، تثبیت، مقابله با شورشهای کور و توطئههای گوناگون، دفاع مقدس، دوران سازندگی و تثبیت و تداوم دانست و گفت: در زمان مبارزه هم، هر وقت مردم حضور یکپارچه پیدا میکردند، رژیم میترسید و در بقیهی مقاطع اگر چه مبارزه شخصیتها و احزاب تأثیر داشت، اما باعث میشد که ساواک خود را تقویت کند و به بهانهی مهار مبارزه تسمه از گُرده مردم بکشد.
هاشمی رفسنجانی با یادآوری این جمله شهید رجایی که با اطلاعات ۳۶ میلیونی انقلاب را حفظ کردیم، گفت: امروز هم اگر مردم در صحنه باشند، هیچ تهدید داخلی و خارجی نمیتواند برای انقلاب خطرناک باشد و تحزّب یکی از راههای تجربه شده دنیا برای تشویق حضور مردم است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان دلایل مخالفت امام(ره) با تحزّب در سالهای مبارزه و سپس تأیید، حمایت و حتی کمک مالی امام به تشکیل حزب جمهوری به اثرات سیاسی این حزب در کشور، برنامههای منافقین برای مصادره انقلاب از طریق تسلط بر مجلس و دولت اشاره کرد و گفت: حزب جمهوری اسلامی با تکیه بر آرای مردم، مجلس اول را در انقلاب تشکیل داد که کارهای فراوانی برای تقویت و تحکیم نظام از خود به یادگار گذاشت.
وی با بیان این جمله که از تحزّب خوب، مجلس خوب و از مجلس مردم پسند، دولتی موفق بیرون میآید، جمله امام را که مجلس در رأس امور است، بسیار اساسی و مدبّرانه توصیف کرد و گفت: همهی دلسوزان و احزابی که دل در گروی انقلاب، تشیّع و ایران دارند، باید تلاش کنند تا قانون اساسی به عنوان بهترین سند جمهوری اسلامی در کشور اجرا شود تا امنیت و حرّیت انقلاب، الگویی برای ملتهای مسلمان و ستمدیده گردد.
هاشمی رفسنجانی با ابراز امیدواری از برگزاری انتخاباتی پرشور در اسفندماه، به تأکیدات رهبری نظام درباره حقالناس بودن رأی مردم، اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مسائل برای رعایت این حقالناس، این است که کاری نکنیم تا زمینههای حضور میلیونی مردم در انتخابات محدود و مسدود شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ملت ایران را ملتی آگاه، دولت را دولتی معتدل، برگزاری انتخابات پرشور را ضرورت زمانه و حضور میلیونی مردم را موجب تغییر نگاه ملتها به انقلاب اسلامی و ایران دانست و گفت: هیچکس با هیچ بهانهای داخلی و خارجی نمیتواند در مسیر آگاهی مردم سنگاندازی کند و همه باید برای اعتلای کشور بکوشیم و از ناهمواریها، دستاندازها، تریبونهای مأیوس کننده و تهدیدهای سیاسی نهراسیم.
هاشمی رفسنجانی، خصومتهای حزبی را به ضرر انقلاب دانست و با اشاره به برنامه افراد تندرو برای بهم زدن نشستهای سیاسی و فرهنگی، گفت: یک عده محدود افراطی با سفرهای استان به استان خویش سعی میکنند با بهم زدن مجالس و برنامهها، تابلویی از بهم ریختگی کشور برای دشمنان ترسیم کنند، در صورتی که امنیت داخلی ایران در این منطقه ناامن نشان از اقتدار نظام است.
وی رشد علمی و تحصیلی زنان در انقلاب اسلامی را ستود و گفت: زنان به عنوان نیمی از جامعه میتوانند مکمل بحثهای دموکراسی و حتی عمل به آن، با حضور همه جانبه در انتخابات باشند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت تأسیس و فعالیت خانهی احزاب اشاره کرد و با تقدیر از کسانی که برای نهادینه شدن تحزب در کشور تلاش میکنند، گفت: با همدلی و همکاری، فضایی ترسیم کنیم تا دنیا بتواند از تجربهی موفق ایران به عنوان یک درس اسلامی و انقلابی استفاده نماید.
در آغاز این دیدار، آقایان حسن غفوری فرد، حسین کاشفی، حجتالاسلام مرتضوی، کنعانی مقدم، کواکبیان، حقشناس، ولی زاده و سرکار محمدی از احزاب اصولگرا، اصلاحطلب، مستقلها و اعتدالیون، ضمن ارائه گزارشی از اوضاع سیاسی کشور و جناحهای متبوع خود، به بیان دیدگاهها دربارهی ضرورت توجه به خانه احزاب، جایگاه احزاب در ایران، آسیا و جهان، ضرورت حفظ وحدت ملی، مهاجرت نیروهای انسانی کارآمد و فرار مغزها، توهین و تهمت به استوانههای نظام، اهمیت توجه به افکار اعتدالی اسلام و قرآن، ضرورت توجه دولت به بودجه احزاب، فلسفه شکلگیری خانه احزاب، روند آغاز منازعات سیاسی در انقلاب، پیوند قانون احزاب و قانون انتخابات، تدوین قانون جامع فعالیتهای سیاسی، اقدامات صنفی کمیته بانوان، حضور جدی بانوان در صحنههای اجتماعی، عدم مانع تراشی برای حضور زنان و موارد دیگر پرداختند.
وزیر بهداشت طرفدار کدام تیم فوتبال است؟
گروه جامعه: مازیار ناظمی ادعا کرده است که وزیر بهداشت طرفدار پرسپولیس است.
یکی از پرکارترین وزرای دولت یازدهم، سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت است. هاشمی دیروز (شنبه) برای ملاقات با وزیر ورزش – که به علت بیماری در بیمارستان بستری بود – رفته که در آن دیدار مشخص میشود قاضیزاده هاشمی پرسپولیسی است. محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان، جمعه شب به دلیل احساس درد شدید در ناحیه شکم و مشکل گوارشی در بیمارستان سینا بستری شد که با تشخیص پزشکان و بهبود حال عمومی صبح امروز مرخص شد.
مازیار ناظمی مدیر روابط عمومی وزارت ورزش با انتشار پستی در اینستاگرام نوشته: وزیر پرسپولیسی! حضور هاشمی وزیر بهداشت موقع عیادت از وزیر ورزش همزمان بود با حضور مدیران آبی و قرمز، کریخوانی مختصری در گرفت و دیدیم بله وزیر بهداشت تا دلت بخواهد قرمزه.
این رشتهها بیشترین بیکار را دارند
نتایج آمارگیری نیروی کار سال ۹۳ که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافته است،بیشترین میزان بیکاری در میان جمعیت فارغ التحصیل و یا در حال تحصیل رشته های مهندسی و حرفه های مهندسی با ۲۳۹ هزار و ۶۳۸نفر است.
همچنین پس از رشته های مهندسی، بیشتر بیکاران دانش آموخته و یا در حال تحصیل به ترتیب در رشته ها بازرگانی با ۲۰۴هزار و ۱۴۰نفر و معماری با ۱۲۶ هزار و ۷۹۵ نفر در مرتبه های بعدی بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی قرار دارند.
براساس تعریف ارایه شده از مرکز آمار ایران ، تمامی اعضای ۱۰ ساله و بیشتر خانوار ها که در هفت روز قبل از مراجعه مامور آمارگیری شاغل یا بیکار نبوده اند و در یکی از گروه های محصل ، خانه دار ، دارای درآمد بدون کار و سایر ، طبقه بندی شده اند به عنوان جمعیت غیر فعال اقتصادی بشمار می آیند.
بیکاری لیسانس ها بیشتر از سایر سایر مقاطع
بنابراین گزارش ،تعداد ۷۲۲هزار و ۲۰۶نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار را مقطع کارشناسی به خود تخصیص داده اند. همچنین این میزان در میان مردان ۳۱۷هزار و ۶۱۶ نفر و در میان زنان ۸۴۶ هزار و ۸۶۷ نفر است.
نتایج این بررسی نشان می دهد ۱۱۰هزار و ۹۰۳ نفر با مدرک دکتری در کشور بیکارند که به تفکیک جنسیت ۷۴ هزار و ۶۵۳نفر را مردان و ۳۶ هزار و ۲۴۹ نفر را زنان به خود اختصاص می دهند.
بیکاری زنان دانش آموخته
بر اساس نتایج این گزارش،از یک میلیون ۳۴هزار و ۱۲۹ نفر فارغ التحصیل و یا در حال تحصیل بیکار، ۵۴۶ هزار و ۵۸۷ نفر(۵۳درصد) را زنان تشکیل می دهند.
بیشترین جمعیت فارغ التحصیلان و یا در حال تحصیل بیکار زن در رشته های بازرگانی ، مهندسی و معماری ثبت شده است.
وضعیت بازار کار ایران به چند لحاظ با مشکل مواجه است .از یکسو نرخ دو رقمی بیکاری حکایت از شرایط ناخوشایند بازار کار دارد و از سوی دیگر بیکاری جوانان، زنان و دانش آموختگان از دیگر ویژگی های ناخوشایند بازار کار ایران محسوب می شود.
سرشماری نفوس و مسکن در ایران از ۱۳۳۵ تا ۱۳۸۵ به موجب قانون هر ۱۰ سال یکبار اجرا شد و نخستین آن ۱۳۳۵ بوسیله اداره آمار عمومی صورت گرفت و سرشماریهای بعدی ۱۳۴۵ ، ۱۳۵۵ ، ۱۳۶۵ ، ۱۳۷۵ و ۱۳۸۵ انجام شد.
سال ۱۳۸۶ براساس مصوبه هیات وزیران فاصله زمانی اجرای سرشماری نفوس و مسکن از ۱۰ به پنج سال کاهش یافت و از دوم تا ۲۲ آبان ۱۳۹۰ در ۳۱ استان ، یکهزار و ۱۳۹ شهر و ۹۶ هزار و ۵۴۹ آبادی این سرشماری انجام شد.
راه مقابله با وحشیگری داعش از زبان رهبری
تابناک گیلان: حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: راه مقابله با جریانهای تروریستی مجال دادن به مردم در فعالیتهای اسلامی و تقویت حرکتهای فکری عقلانی است.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (یکشنبه) در دیدار آقای «قربانقلی بردی محمد اف» رئیسجمهوری ترکمنستان با اشاره به روابط نزدیک و دوستانه ایران و ترکمنستان و ظرفیتهای فراوان موجود برای توسعه همکاریهای دو جانبه و مقابله با آتش افروزیها در منطقه، تأکید کردند: راه مقابله با جریانهای تروریستی و خنثی کردن نفوذ آنها، مجال دادن به مردم در فعالیتهای صحیح اسلامی و تقویت حرکتهای فکریِ اسلامیِ معتدل و عقلانی است.
حضرت آیت الله خامنهای در این دیدار، دو ملت ایران و ترکمنستان را همسایگانی همچون دو خویشاوند توصیف کردند و با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای فراوان در جهت توسعه همکاریها افزودند: لازم است که با جدیت در جهت اجرای توافقات صورت گرفته گامهای مؤثر و عملی برداشته شود.
رهبر انقلاب، امنیت، رفاه و پیشرفت همسایگان و کشورهای اسلامی را به نفع جمهوری اسلامی خواندند و گفتند: مرزهای ایران و ترکمنستان مرزهای صلح و آرامش و موجب آسایش خاطر طرفین بوده و امکان استفاده از مسیر ایران برای راهیابی به خلیج فارس و دریای آزاد فرصت ارزشمندی برای ترکمنستان است.
ایشان با اشاره به امنیت ایران و ترکمنستان در شرایط پر تنش منطقه، افزایش همکاریها را برای استمرار این وضعیت ضروری دانستند و خاطرنشان کردند: در تقابل با وحشیگری و تروریسم خشن داعش و گروههای تکفیری نظیر آن که بهنام اسلام این جنایات را انجام میدهند، باید به مردم مجال فعالیتهای اسلامی صحیح داده شود و بهترین راه خنثی کردن نفوذ این جریانها، تقویت حرکت های فکریِ اسلامیِ معتدل و عقلانی است.
حضرت آیت الله خامنهای جنایات وحشیانه جریانهای تروریستی در سر بریدن و سوزاندن انسانها را نشانه بیگانگی کامل این جریانها از اسلام خواندند و تأکید کردند: اسلام، دین برادری، محبت و خیرخواهی برای دیگران است و این جنایات هیچ ربطی به اسلام ندارد.
در این دیدار که آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «قربانقلی بردی محمداف» رییس جمهوری ترکمنستان با اظهار خرسندی از سفر به تهران، دیدار با رهبر انقلاب اسلامی را مایه افتخار دانست و افزود: ایران و ترکمنستان همواره از روابط حسنه و تاریخی برخوردار بوده و در غم و شادی یکدیگر شریک هستند و سخن شما مبنی بر اینکه ایران و ترکمنستان نه فقط دو همسایه بلکه دو خویشاوند هستند، موجب تشویق و دلگرمی دولت و ملت ترکمنستان است.
رییس جمهوری ترکمنستان با یادآوری توصیههای رهبر انقلاب اسلامی در سفرهای قبلی خاطرنشان کرد: سخنان شما به عنوان رهبری دانا و انسانی متفکر ارزش فراوانی برای ما دارد و عمل به توصیههای شما نتایج بسیار خوبی به دنبال داشته است.
وی با اشاره به ظرفیتهای فراوان برای توسعه روابط، بهویژه در بخش گاز، حمل و نقل و راه سازی، گفت: پیشبرد پروژه های عمرانی و اقتصادی مشترک ایران و ترکمنستان به نفع کل منطقه است.
رییس جمهوری ترکمنستان با یادآوری سابقه تاریخی و اهمیت جاده ابریشم، افزود: برخی از کشورها علاقه مند هستند تا از طریق ایران و ترکمنستان به دریا وصل شوند.
وی همچنین اوضاع سیاسی منطقه را نامطلوب دانست و با اشاره به جنایتهای گروه تروریستی داعش گفت: داعش و امثال آن بویی از اسلام نبرده اند و متأسفانه توسط برخی دولتها تغذیه و حمایت میشوند./ تابناک