استاندار گیلان تأکید کرد: مشکلات فولاد خزر ناشی از سوء مدیریت است | بدهی ۱۸۰ میلیاردی در حوزه برق
مدیر خبر1 اردیبهشت 6, 1402اخبار, اسلایدشودیدگاهها برای استاندار گیلان تأکید کرد: مشکلات فولاد خزر ناشی از سوء مدیریت است | بدهی ۱۸۰ میلیاردی در حوزه برق بسته هستند50 Views
نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به حل مشکل تعطیلی فولاد خزر گفت: این کارخانه یکی از بزرگترین کارخانههای تولید فولاد در کشور است ولی به علت سوء مدیریت اکنون با بدهی ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه برق مواجه است.
همای خبربه نقل از فارس، اسدالله عباسی، استاندار گیلان در دیدار با مهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با بیان اینکه گیلان یکی از استانها با ظرفیت بسیار مهم در حوزه صنایع چوب و نساجی است، اظهار کرد: در سفر پر خیر و برکت آیت الله دکتر رئیسی به استان گیلان، توسعه سرمایهگذاری واحدهای صنعتی کوچک به ویژه صنعت چوب و نساجی و احیای واحدهای تعطیل و افزایش ظرفیت تولید مورد توجه قرار گرفت و تلاش همه جانبه برای توسعه فضای سرمایهگذاری در عرصه صنایع در این استان است.
وی زراعت چوب را یکی از نیازهای اساسی گیلان در راستای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصاد دانست و گفت: باید برای تقویت مزیت صنعت زراعت چوب در استان گیلان تلاش شود زیرا باید از اقلیم گیلان و جنگلهای هیرکانی صیانت و مراقبت شود تا از طریق علاوه بر توسعه صنعت زراعت چوب به توسعه گیاان در این حوزه کمک کنیم.
استاندار گیلان با بیان اینکه تهدیدها در گیلان باید به فرصت تبدیل شوند، تصریح کرد: در اجرای طرح زراعت چوب نباید زمان را از دست دهیم و از هر ظرفیتی برای تقویت آن باید استفاده شود لذا در صورت لزوم میتوانیم نیازهای اولیه برای اجرای درست طرح زراعت چوب را از کشورهای دیگر وارد کنیم.
عباسی با تاکید بر لزوم توجه به شناسایی مزیتهای گیلان در حوزههای مختلف اقتصادی، صنعتی و کشاورزی گفت: هدف از اجرای طرح زراعت چوب، کشت در زمینهای بلااستفاده مستعد است از این رو باید تلاش کنیم در کنار درختکاری از اراضی شالیزاری مورد استفاده حفظ شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به حل مشکل تعطیلی کارخانه فولاد خزر در گیلان بیان کرد: این کارخانه یکی از بزرگترین کارخانههای تولید فولاد در کشور است ولی به علت سوء مدیریت اکنون با بدهی ۱۸۰ میلیاردی در حوزه برق مواجه شده و در طی چند وقت اخیر مکاتبات زیادی برای حل مشکل این کارخانه عظیم تولیدی صورت گرفته است.
عباسی پایه و اساس اقتصاد گیلان، اقتصاد کشاورزی و صنعت دانست و گفت: باید واحدهای صنعتی بزرگ در حوزههای مختلف به گیلان افزوده شوند زیرا در این استان متخصصان و سرمایه گذاران بسیار خوبی وجود دارد که توانایی سرمایهگذاری در حوزه صنعت را دارند.
به گفته عباسی واحدهای تولیدی فعال در گیلان باید ظرفیتهای تولیدی و همچنین نیروی کار خود را افزایش دهند و دولت هم در سال رشد تولید و مهار تورم در کنار واحدهای تولیدی و سرمایهگذاران بوده و از هیچ تلاشی برای حل مشکلات آنان دریغ نمیکند.
گیلان از قطبهای تولید نساجی در کشور بود
معاون صنایع عمومی وزارت صمت در این دیدار با بیان وضعیت کارخانههای حوزه نساجی در گیلان، اظهار کرد: قبل از آغاز سال جدید از مدیر کل حوزه نساجی وزارت صمت گزارشی از صنایع نساجی در استان گیلان دریافت کردیم تا این صنعت را در سریع ترین زمان ممکن در گیلان احیا کنیم.
دکتر محمدمهدی برادران، با اشاره به سابقه بسیار طولانی استان گیلان در عرصه نساجی و ریسندگی گفت: در سالیان نه چندان دور گیلان یکی از با کیفیتترین پارچههای کشور را تولید می کرد و باید به این بخش توجه بیشتری صورت گیرد.
وی با ابراز خرسندی از امضای تفاهمنامه میان وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صمت در حوزه احیا واحدهای تولیدی در کشور و استان گیلان بیان کرد: بدون شک امضای این تفاهم نامه به توسعه زراعت چوب و احیای واحدهای تولید در گیلان کمک میکند.