چاپ مطلب چاپ مطلب

استاندار گیلان در نشست وزیر صمت با فعالان اقتصادی ؛ آمادگی کامل گیلان در مسیر گسترش روابط با کشورهای CIS

همای گیلان، دکتر ارسلان زارع عصر امروز در نشست وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی استان گیلان در سالن غدیر استانداری، افزود: باتوجه به رفتارهای خارج از عرف بین‌المللی برخی قدرت‌ها و عدم پایبندی به تعهداتشان در قبال ایران، وضعیت کنونی کشور نیازمند هم‌نوایی همه‌ی ارکان صنعتی و تولیدی برای عبور از تنگناهای موجود است.

وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید متناسب با برنامه مقابله با فشار حداکثری دشمنان به صورت یکپارچه از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی حمایت می‌کند، اظهار داشت: دولت در سیاست کلان خود به دنبال واگذاری اقتصاد به بخش خصوصی بوده و مخالف هرگونه تصدی‌گری است و سیاستگذاری اقتصادی را دنبال می‌کند.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: برخورداری استان گیلان از موقعیت جغرافیایی، اتصال به خط ریلی سراسری و حمل و نقل دریایی از جمله ظرفیت‌ها و مزیت‌های اقتصادی گیلان هستند که تاجران و فعالان اقتصادی می‌توانند از آن‌ها برای صادرات کالا به کشورهای هم‌سود (CIS)، روسیه و حتی اروپا استفاده کنند.

وی افزود: در این مسیر موافقت و دستور امروز وزیر صمت برای ایجاد دبیرخانه اوراسیا در گیلان عاملی مهم در تقویت صادرات استان و کشور خواهد بود.

استاندار گیلان اظهار داشت: گیلان به طور کامل آمادگی دارد تا در مسیر اجرای سیاست‌های دولت برای گسترش روابط با CIS گام بردارد.

وی فعالان اقتصادی گیلان را گروهی با ریشه و دارای تجربه عنوان کرد و گفت: با ایجاد بسترهای حمایتی، فعالیت این گروه‌های پویا و فعال، قابلیت گسترش بیش از ظرفیت‌ فعلی را دارد به ویژه آنکه گستره وسیعی از مرزهای شمالی را در استان گیلان در اختیار داریم.

دکتر زارع با اشاره به اینکه در عرصه رونق تولید و اشتغال می‌توانیم با همت بخش خصوی و حمایت‌های دولت، شاهد رشد بیشتری در گیلان باشیم، گفت: توجه به پروژه‌های اقتصادی و حمایت از فعالان بخش خصوصی اولویت ماست.

وی افزود: با تلاش‌های صورت گرفته بخش خصوصی و حمایت دولت، اکنون ۲۶ درصد اشتغال استان در بخش صنعت و معدن قرار دارد.

نماینده عالی دولت در گیلان وجود ۳ هزار واحد صنعتی و بیش از ۱۰۰ هزار واحد صنفی را عاملی برای تقویت شاخص‌های توسعه‌ای استان دانست و اظهار داشت: برنامه اولویت‌دار استان اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است که تعداد آن‌ها نیز قابل توجه بوده و در این مسیر بیش از هزار و ۴۰۰ پروژه نیازمند حمایت سیستم بانکی است.

وی به حمایت شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته درخصوص شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های استان نیز اشاره کرد و افزود: امیدوارم شاهد بهره‌مندی شرکت‌های دانش‌بنیان استان از تسهیلات کم بهره این صندوق در مسیر رونق فعالیت آنها باشیم.

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

با هدف آشنایی با فرصت‌های شغلی شرکت‌ها، دومین نمایشگاه کار دانشگاه گیلان برگزار می شود

با هدف آشنایی با فرصت‌های شغلی شرکت‌ها، دومین نمایشگاه کار دانشگاه گیلان برگزار می شود