متقاضیان دریافت یارانه معیشتی چگونه باید به دولت اجازه بررسی گردش حساب خود را دهند؟

همای گیلان، با گذشت سه روز از آخرین گروه پرداخت یارانه حمایت معیشتی که از اصلاح قیمت بنزین نشات گرفته است، تعداد زیادی از خانوارهای استان های کشور ازعدم پرداخت این نوع یارانه به آنها معترض هستند. رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در شبی که آخرین مرحله مشمولان دریافت یارانه معیشتی پرداخت شد، اعلام کرد که متقاضیانی که در لیست دریافت کنندگان این یارانه نبودند، میتوانند با مراجعه به سامانه *۶۳۶۹# و با اعلام کد ملی سرپرست خانوار در خواست دریافت یارانه معیشتی را ثبت کنند.
اما با گذشت چند روز این سیستم با اختلالات و همچنین نواقصی همراه شد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اقدامی به بررسی ۲۴ میلیون از افرادی که یارانه معیشتی دریافت نکرده اند کرده است.
سازمان هدفمندی یارانهها حدود ۲ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان یارانه معیشتی پرداخت کرده است، و از طرفی تنها به ۲۰ درصد جمعیت کشور یارانه معیشتی پرداخت نشده است.
شب گذشته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شرط دولت برای تخصیص یارانه حمایت معیشتی دسترسی به ریز حسابهای بانکی آن هاست.
برای سرعت بخشیدن به پرداخت یارانه معیشتی ابتدا به طور پیشفرض و همچنین تحقیقات اولیه وضعیت مالی ۲۴ میلیون نفر از هموطنان را مناسب تلقی کرده ایم. اما از این ماه به بعد پیامکی به افرادی که یارانه معیشتی دریافت نکرده اند ارسال میکنیم که آنها اجازه بررسی ریز حسابهای تمام بانکها به خود را به ما بدهند.
در صورتی که این افراد گزینه بررسی را تایید نکنند به منزله انصراف آنها از دریافت یارانه معیشتی است، حتی اگر این پیامک به افرادی که یارانه دریافت کرده اند نیز ارسال شود و آنها موافقت نکنند یارانه آنها نیز از ماه بعد قطع خواهد شد.
زمان پرداخت بعدی یارانه معیشتی اعلام شد
طبق آخرین اطلاعات، افرادی که متقاضی دریافت حمایت معیشتی هستند، میتوانند از طریق مسیرهای اعلام شده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اقدام کنند و در صورت تایید حمایت معیشتی آنها پرداخت خواهد شد. سازمان برنامه و بودجه کشور افرادی را که مشمول این دریافت شوند، در ماه آینده به همراه کسانی که مشمول دریافت یارانه از قبل بودند به صورت یکجا پرداختها را انجام خواهد داد.
ملاک انتخاب خانوارهایی که مشمول گرفتن یارانه معیشتی شده اند تنها داشتن یا نداشتن خودرو و ملک نبوده است چراکه حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار ارزش خودروهای آنها کمتر از ۵۰ میلیون تومان است.