تولیت جدید آستان قدس ۷ فروردین ۹۸ معرفی میشود/معرفی معاون دفتر رهبری به جای رئیسی قطعی شد؟!
عطیه نصرتی اسفند 21, 1397اخباردیدگاهها برای تولیت جدید آستان قدس ۷ فروردین ۹۸ معرفی میشود/معرفی معاون دفتر رهبری به جای رئیسی قطعی شد؟! بسته هستند494 Views
گفته میشود، حجت الاسلام والمسلمین «احمد مروی» معاون فعلی ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، حکم خود را به عنوان تولیت جدید آستان قدس رضوی و جانشین حجت الاسلام رئیسی در این مسئولیت هفتم فروردین ماه سال ۱۳۹۸ به صورت رسمی دریافت خواهد کرد.
همای گیلان، به نقل از تابناک، پس از گمانه زنی های چند ماهه درباره انتصاب حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جدید قوه قضائیه، هفته گذشته آیت الله صادق آملی لاریجانی ـ که چندی است به ریاست جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزیده شده ـ از رهبر انقلاب خواست تا رئیس جدید دستگاه قضایی را به واسطه مسئولیت جدیدی که او پذیرفته، چند ماه زودتر از موعد مقرر معرفی کنند که بر همین اساس سرانجام پنجشنبه هفته گذشته حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه معرفی شد و روز گذشته پس از برگزاری مراسم تکریم رئیس سابق، او رسمی به سمت رئیس جدید دستگاه قضایی معارفه شد.
رهبر انقلاب عصر پنجشنبه شانزدهم اسفندماه سال ۱۳۹۷ با صدور حکمی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی را به عنوان رئیس جدید دستگاه قضایی منصوب کردند و در حکم صادر شده برای وی، با تأکید بر لزوم تحول در قوه قضائیه و آغاز پرقدرت دوران جدیدی که زیبنده گام دوم انقلاب باشد، از فقاهت، دانش، تجربه، سلامت، امانت و کارآمدی رئیس جدید قوه قضائیه در مقاطع گوناگون خدمت و سوابق طولانی ایشان در قوه قضائیه و آشنایی کامل با همه زوایای آن را به عنوان دلایل این انتخاب یاد و در ادامه هشت توصیه مهم خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
با وجود معرفی تولیت آستان قدس رضوی به عنوان رئیس قوه قضائیه، همچنان جانشین او در آستان مقدس حضرت رضا (ع) از سوی رهبر انقلاب معرفی نشده است. در صفحه توئیتر حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی درج شده؛ ریاست قوه قضائیه جمهوری اسلامی و تولیت آستان قدس رضوی؛ موضوعی که حکایت از مسئولیت همزمان وی در دستگاه قضایی و آستان قدس رضوی دارد.
شنیده های پیش از این حاکی از آن بود، به احتمال فراوان، تولیت جدید آستان قدس رضوی تا پایان سال ۹۷ معرفی نخواهد شد. آنچنان که برخی خبرها حکایت داشت، این موضوع به درخواست شخص حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی صورت گرفته و لذا به احتمال فراوان او این دو مسئولیت را همزمان تا اولین روز سال ۹۸ بر عهده خواهد داشت. حالا خبر رسیده است که او تا هفته اول فروردین ماه هم این دو مسئولیت را همزمان بر عهده خواهد داشت.
گفته می شود، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی تا سفر رهبر انقلاب به مشهد مقدس و سخنرانی روز اول فرودین ایشان در جایگاه تولیت آستان قدس رضوی حاضر خواهد بود. حالا شنیده شده که به احتمال فراوان رئیس قوه قضائیه تا ۷ فروردین ماه سال ۹۸ مسئولیت تولیت آستان قدس را نیز بر عهده خواهد داشت و پس از آن احتمالا این جایگاه را به حجت الاسلام احمد مروی معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبر انقلاب واگذار خواهد کرد.
گفته می شود، حجت الاسلام والمسلمین «احمد مروی» معاون فعلی ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری حکم خود را به عنوان تولیت جدید آستان قدس رضوی و جانشین حجت الاسلام رئیسی در این مسئولیت ۷ فروردین ماه سال ۱۳۹۸ رسما دریافت خواهد کرد و پس از آن کار خود را در حریم آستان مقدس امام رضا (ع) آغاز می کند.
حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری در خانواده متدین در شهر مقدس مشهد متولد شد و پس از گذراندن دروس حوزوی از اواخر سال ۱۳۶۸ در دفتر مقام معظم رهبری مشغول فعالیت شده و از همان آغاز دوران رهبری حضرت آیت خامنه ای به امر ایشان همکاری گسترده ای را در قسمت های مختلف دفتر رهبری شروع کرده است.
حجت الاسلام مروی درباره چگونگی آشنایی با رهبر انقلاب و همکاری با ایشان در مصاحبه ای چنین گفته است: من تقریباً از اواخر سال ۶۸ افتخار همکاری در دفتر مقام معظم رهبری را پیدا کردم. تقریباً حدود هشت، نه ماه که از دوره رهبری ایشان می گذشت. بنده در قم، مشغول درس و کارهای طلبگی ام بودم که به امر ایشان و با عنایت و نظر مبارک خود ایشان، این افتخار نصیب این حقیر شد که همکاری را در دفتر شروع کنم و در خدمت ایشان باشم. البته قبل از انقلاب هم، از دوره تقریباً نوجوانی خدمت ایشان در مشهد بودیم و ارادت داشتیم. در سخنرانی های ایشان در مسجد امام حسن، در مسجد کرامت و جلساتی که در منزلشان داشتند، خدمتشان می رسیدیم. ما از همان دوره تقریباً نوجوانی، ارادت به ایشان و ارتباط داشتیم. حتی یادم هست ایشان با مرحوم پدر و مرحوم اخوی ما آشنا بودند و گاهی منزل ما تشریف می آوردند و ارتباط، ارادت و آشنایی ما با ایشان به سال های تقریباً ۵۳-۵۲ برمی گردد، ولی ارتباط کاری مان از تقریباً اسفند یا بهمن ۶۸ شروع شد که اینجا در معاونت ارتباطات حوزه ای، در خدمت ایشان هستیم.