همای گیلان: مجید نیکخوی با اشاره به استفاده از انرژیهای جدید در گیلان اظهار کرد: موضوع مذکور یکی از اقدامهای خوب انجام شده به منظور استفاده از انرژی جایگزین در کارگروه آب و انرژی استان است.
وی انرژیهای جایگزین را به منظور تغییر تکنیک تولید برق و افزایش بهرهوری عنوان کرد و افزود: گروهی از کشور فنلاند به منظور ارتقای توانمندی نیروگاه بادی وارد منجیل شدند.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای گیلان، تولید برق در پیشرفتهترین نیروگاه بادی منجیل را ۶۶۰ کیلووات خواند و بیان کرد: اکنون تکنیک برتر در همان نیروگاه در دانمارک هشت مگاوات برق تولید میکند.
نیکخوی از ایجاد نیروگاههای میکرو در گیلان خبر داد و تصریح کرد: نیروگاه میکرو برای تولید برقآبی حتی روی سد منجیل که به صورت دائمی پنج تا ۱۰ متر مکعب آب در ثانیه رها میشود، نصب خواهد شد.
وی به تولید برق از ۵۴ رودخانه دائمی گیلان اشاره کرد و گفت: دو نفر از پیمانکاران شرکت توزیع برق گیلان برای امر مذکور انتخاب شدند و با شرکت توانیر قرارداد منعقد کردند.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای گیلان با اشاره به فرهنگسازی تولید برق یک و دو مگاواتی در استان، خاطرنشان کرد: تولید برق از رودخانهها در راستای درآمدزایی انجام میشود.
نیکخوی طول هر کدام از رودخانههای گیلان را ۶۰ کیلومتر خواند و یادآور شد: در فاصلههای مختلف میتوانیم الگوهای تولید برق را روی رودخانههای استان نصب کنیم و برق تمام گیلان تأمین شود.
وی با بیان اینکه تولید برق از خورشید در گیلان آغاز شده است، اظهار کرد: روش مذکور در حیاط شرکت سهامی آب منطقهای استان اجرایی میشود.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای گیلان از بررسی مطالعات تولید برق از امواج دریای خزر در این استان خبر داد و افزود: موضوع مذکور در راستای استفاده از انرژیهای جدید انجام میشود.//فارس