تولید کننده چای مظفر نوری در لاهیجان:
از دولت منتخب خواستار توقف واردات بی رویه چای خارجی هستیم/
– ظرفیت های ارزآوری و خلاقیت های تولیدکنندگان چای مرغوب شمال کشور را جدی بگیرید/
در صورت حمایت و اخذ مجوز در تولید انواع دمنوش و چای گرم و سرد و… تا ۲۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد میکنیم/
سید ایلیا مظفر نوری ، از برند مظفر که از تولید کنندگان خوشنام صنعت چای در لاهیجان هستند با کیفیت محصولات پرطرفدار چای مظفر و چای نورمظفر در گفتگو با این رسانه از تمهیدات برای اخذ مجوز در تولید انواع دمنوش خبر داد و گفت : با راه اندازی تولیدات دمنوشِ و چای گرم و سرد و… مظفر علاوه اشتغالزایی فعلی، قادریم در حدود ۲۰۰ فرصت اشتغال جدید در لاهیجان ایجاد کنیم.
اختصاصی همای خبر(گیلان) – سید ایلیا مظفر ضمن ابراز خرسندی از رویکردهای سازنده آقای پزشکیان و همکاران ایشان گفت: بعنوان یک تولید کننده جوان که پیشینه ای به اندازه سه نسل در تولیدات چای لاهیجان دارم از دولت منتخب خواستار توجهات ویژه به صنعت چای شمال کشور دارم و معتقدم چای مرغوب گیلانی در صورت حمایت ظرفیت تجاری سازی در بازارهای داخل و خارج از کشور را دارد.
وی با بیان آنکه پدر بزرگ بنده با نام “سید جلال مظفر نوری” از معتمدین نام آشنای لاهیجان بوده است گفت: ایشان در سال ۱۳۲۸ در ملک شخصی خود کارخانه چای مظفر را تاسیس نمود که آن زمان جزء اولین کارخانجات چای کشور بود .
وی توضیح داد: دستگیری و کمک به همنوع از خصوصیات اخلاقی مرحوم سید جلال مظفر نوری بود و همسر ایشان ‘بانو اقدس قمری تبریزی’ نیز اولین مامای تحصیل کرده لاهیجان بودند که در سال ۷۶ با فاصله کمی از همسرش به جوار رحمت حق شتافت و امروزه بنده بواسطه نام نیک آنان در این شهر مورد مهر و لطف همشهریان لاهیجانی هستم.
این تولید کننده موفق لاهیجانی با توضیح آنکه پدر بنده با نام آرمین مظفر و عموی بنده امیر مظفر در سال ۹۲ کارخانه مظفر را توسعه داده و دو کارخانه به نامهای ‘ مظفر’ و ‘ نورمظفر’ ایجاد کردند گفت: سه ماه است که سایه پرمهر پدر را از دست داده ام و با تمایل به بازنشستگی عمو عزیزم اکنون تنها اداره کننده این مجموعه تولیدی هستم و تلاش دارم که با عملکردی صحیح، بعنوان نسل سوم خاندان مظفر در شکوفایی صنعت چای لاهیجان موفق عمل کنم.
ایلیا مظفر در ادامه با این توضیح که کارخانجات مظفر سه مرحله در سالهای ۶۸، ۷۶ و ۸۸ بازسازی و به روز رسانی شد گفت: این کارخانه ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰۰ تن چای خشک با استانداردهای زمان خود داشته است و چای مظفر به کشورهای روسیه و فرانسه صادر میشده است.
این تولیدکننده چای با ذکر آنکه این کارخانه هم اکنون بین ۱۵ تا ۲۰ تن چای مرغوب و لوکس با دستگاههای دستی تولید میکند و صفر تا صد خرید تا عرضه به بازار را با اعتبارات خود و بدون دخالت سازمان چای انجام میدهد گفت: سرگل و برگ یک چای را با بالاترین قیمت بصورت نقد از کشاورزان خریداری میکنیم و خوشبختانه چای مظفر به دلیل کیفی سازی از اقبال عمومی برخوردار است و در انبار نمیماند.
وی گفت: برای تکمیل ظرفیت کارخانه ، اجرای بستهبندی برای کارخانجات دیگر در انواع قلم، چای شکسته و دیگر اقلام را نیز انجام میدهیم.
مدیر عامل کارخانه چای نور مظفر ، در بیان دیگر ظرفیتهای کارخانه علاوه بر تولید چای مرغوب و بسته بندی، به راه اندازی کافه رستوران واقع در فضای کارخانه که دارای مجوز و تحت نظر سازمان ملی گردشگری است اشاره داشت و گفت: میهمانان و مشتریان گرامی میتوانند در کافه رستوران ما غذاهای سنتی و چای مظفر میل کنند و به دنبال اخذ مجوز از ادارات برای راه اندازی خط تولید انواع دمنوش نیز هستیم که اشتغالزایی این کارخانه را افزایش خواهد داد.
ایلیا مظفر نوری گفت: چای گیلان بدون اسانس و تنها با دم کشیدن کافی و کامل دارای عطر و رنگ عالی ، طبیعی و سالم است و بعضی تولیدکنندگان اسانس زعفران ، زنجبیل ، دارچین و غیره نیز به آن می افزایند که مشتریان خاص خود را دارد اما بنده به شخصه طعم طبیعی چای را بیشتر میپسندم.
وی در پایان سخنان خود بار دیگر به اهمیت حمایت از کشاورزان و کارخانه داران چای شمال کشور تاکید داشت و گفت: کشور ما سالانه بیش از ۹۰ هزار تن مصرف چای دارد و تولیدات داخلی عددی است که به راحتی میتواند در کشور توزیع شود اما مشکل اصلی آنجاست که واردات بی رویه و بسیار پرحجم سبب شده چای ایرانی در انبارها دپو شود.
مظفر یادآور شد : لازم به تذکر است که مصرف چای انبار مانده با عنوان ‘ چای سنواتی’ مضرات فراوان برای سلامتی دارد.
وی گفت: از مسئولان استانی و کشوری خواستار رسیدگی به صنعت چای هستیم و حیف است کشاورزان به دلیل عدم توجیه اقتصادی مجبور به تغییر کاربری باغات شوند و کارخانه داران با عدم حمایت به تعطیلی کشیده شوند.
وی ضمن تشکر از رسانه همای خبر برای انعکاس دغدغه تولید کنندگان گیلان گفت: رهبر معظم همواره به عناوین مختلف به اهمیت حمایت از تولید و صنعت تاکید داشته اند.
ایلیا مظفر با ذکر خیری از جد بزرگ خود که در ایام قدیم با نام ‘ سید جونی’ در صنعت ابریشم لاهیجان معروف بوده است گفت: در این سالها تولید کنندگان با انگیزه چرخه تولید را فعال نگه داشته اند و امیدواریم با حمایت مسئولان کارخانجات شمال کشور همگی در چرخه تولید روزهای رونق و ترقی را تجربه کنند.
انتهای پیام/ همای خبر