همای گیلان:غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت در مجلس دهم در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: من داوطلب شدم و خواهش کردم اجازه دهند از آقای آشتیانی دفاع کنم. امروز اول صفر است، مرتب از مظلوم صحبت کردیم. دین ما هم دفاع از مظلوم میکند و هم دین اخلاقمداری است. داستان فتنه کی قرار است تمام شود؟ یا فردی باید فتنهگر باشد یا کاسب فتنه یا ساکت فتنه. اگر کسی کاسب فتنه بود، اینجا نمیآمد. کاندیدای پیشنهادی شود چرا از تریبون مجلس دروغ میگوید اصلا ایشان نماینده مجلس ششم نبود که بخواهد تحصن کند. اگر پشتیبانی جنگ و حضور در جنگ و فرزند روحانی باسابقه و … کارنامه محسوب نمیشود، چه چیزی قرار است سابقه باشد؟ آیا این پاک کردن سابقه نیست؟
نماینده مردم رشت در مجلس دهم اضافه کرد: اگر از سران فتنه میخواهید بگویید از آنها بگویید که هشت سال هر بلایی خواستدند بر سر مردم آوردند و راحت در خیابان راه میروند اما امروز به کسان دیگری برچسب فتنه میزنند. اگر قرار است فقط نظرات ملاک شخصی ما نباشد که نمیشود مملکت را اداره کرد. اختلاس را دادگاه اثبات میکند نه ادعای پشت تریبون. مگر آقای نجفی موفقترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب نبود؟ ایشان از کجا آمده بود؟ مگر از وزارت علوم نیامده بود؟ فرهنگیان مشکل دارند، فرهنگیان نمیخواهند کسی با آنها گریه کند. آنها به دنبال فردی هستند که مشکلاتشان را حل کند. ریس هیات دولت فردی را معرفی کرده که میتواند کمکش کند و در این مدت کوتاه میتواند این وزارتخانه را اداره کند.
جعفرزاده ایمنآبادی گفت: یادتان رفت که از وزاری علوم کسی نبود که دفاع کند؟ در نهایت منجر به این شد که کمترین بودجه را وزارت علوم گرفت. الان هم معتقدم واقعا به آقای دانش آشتیانی ظلم شده است. خواهش میکنم که به ۳ وزیر پیشنهادی رای دهید. معتقدم اصلا بحث احساسی مطرح نیست زیرا عقلای کشور در مجلس جمع شده و با تهمت و افترا به کسی رای نمیدهند. ما همه نگران آخرتمان هستیم. افرادی در این مجلس هستند که از بالاترین سرمایهشان گذشتند. چه کسی بیشتر از ما نگران انقلاب و نظام است؟ این مجلس مجلس ولایتمدار است اما با تهمت و برچسبهای دروغین آخرت را نمیفروشیم و معتقدیم باید به این دولت کمک کرد. در حال حاضر در اکثر درآمدهای گمرکی و نفتی با کسری رو بهروست. اگر آموزش و پرورش مشکل دارد ما باید آستین بالا بزنیم.
او با بیان اینکه این مجلس ثابت میکند که هم ولایتمدار است و کمککننده دولت و ملت، گفت:احساس کردم امروز کمی از آموزههای اخلاقی فاصله گرفتیم. امروز فرهنگیان کسی را میخواهند که بدون سرپرست آنها را رها نکنیم.
نماینده مردم رشت در مجلس دهم خطاب به نمایندگان گفت: مردم رایی که به شما دادند و آنها امروز خواهند دید که آیا این رای نتیجه میدهد یا خیر؟
حواشی جلسه رای اعتماد:
توزیع شبنامه علیه سلطانیفر و دولت در صحن
نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی برای دادن رایاعتماد به وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و همچنین فرهنگ و ارشاد اسلامی با حواشی جالبتوجهی همراه بود.
– حسن روحانی با استقبال علی مطهری ساعت ۸:۲۵ وارد صحن علنی شد و در ادامه نمایندگان با حلقه زدن دور ایشان به بحث و گفتوگو با رییسجمهور پرداختند و این مساله تا حدود یک ساعت بعد ادامه یافت.
– روحانی به همراه علی مطهری، نائب رییس مجلس، محمدرضا تابش نایب رییس فراکسیون امید و محمد نهاوندیان رییس دفتر رییسجمهور وارد صحن علنی مجلس شد و در ادامه محمدرضا عارف رییس فراکسیون امید به استقبال روحانی رفت.
– رییس فراکسیون امید بهخاطر سرماخوردگی از روبوسی و مصاحفه با روحانی امتناع کرد. هنگامی که عارف با روحانی رودررو شد، با دستمالی که جلوی صورت گرفته بود، از روبوسی با رییسجمهور خودداری کرد.
– در ابتدای جلسه علنی صبح امروز، برای مشخص شدن موافقان و مخالفان وزرای پیشنهادی قرعهکشی انجام شد که نمایندگان پشت جایگاه هیات رییسه این کار را انجام دادند.
– به علت تاخیر روحانی برای حضور در جلسه رای اعتماد علی لاریجانی اعلام کرد تا زمان بررسی برنامهها و رایاعتماد به وزرا مجلس روال عادی خود را در بررسی طرح الحاق دو تبصره به ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی ادامه دهد که به این دلیل بررسی لایحهای درباره ممنوعیت استفاده و حمل از سلاح سرد در دستورکار قرار گرفت.
– علاوه بر اسحاق جهانگیری، نوبخت و وزرای علوم، نیرو، امورخارجه، ارتباطات، صنعت، معدن و تجارت، وزیر دفاع و وزیر نفت، همراه رییس جمهور وارد صحن شدند، محمود علوی وزیر اطلاعات نیز با کمی تاخیر و پس از پایان سخنان رییسجمهور وارد مجلس شد.
– مهرداد لاهوتی پس از پایان صحبتهای مخالفان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در تذکری نسبت به توزیع “نامههایی” بدون دریافت مجوز از هیاترییسه و علیه یکی از وزرای پیشنهادی انتقاد کرد.
– به گفته یکی از نمایندگان حاضر در صحن “شبنامههایی که علیه دولت توزیع شدند”، مربوط به “فعالیت مدیریتی مسعود سلطانیفر در حدود دو دهه پیش بوده است.”
– پس از نطق سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، غلامرضا تاجگردون از اعضای فراکسیون امید مجلس اعتراض خود را نسبت به سخنان تند و اتهامزنی بدون سند و مدرک نقویحسینی اعلام کرد که این مسئله منجر به درگیری لفظی این دو نماینده شد و در ادامه علی مطهری، محمدمهدی زاهدی، محسن کوهکن، عبدالکریم حسینزاده و برخی دیگر از نمایندگان به سمت این دو نماینده رفته و فضا را آرام کردند.
– پس از سخنان جنجالی نقویحسینی در مخالفت با دانشآشتیانی، مهدی شیخ عضو فراکسیون امید و غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی نایب رییس فراکسیون مستقلان ولایی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نطق کردند و در حالی که در جریان صحبتهای نقویحسینی سکوت بر فضای مجلس حکمفرما بود، در جریان سخنرانی شیخ و جعفرزاده، نمایندگان با فریاد احسنت واکنش نشان میدادند.
– در جریان نطق جعفرزاده ایمنآبادی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش که بهدلیل استفاده این نماینده از صندلی چرخدار بهخاطر معلولیت ناشی از جراجت حاصل از سالهای دفاع مقدس، از روی صندلی و بدون حضور در جایگاه نطقهای نمایندگان انجام شد، علاوه بر چند نماینده عضو فراکسیون امید، حدود ۱۰ نفر از اعضای فراکسیون مستقلان ولایی نیز دور صندلی نایب رییس فراکسیونشان جمع شدند و ضمن حمایت از او در طول نطق، با اتمام این سخنرانی پرشور با او روبوسی کردند.
– نشست علنی امروز در حالی آغاز شد که از ابتدای جلسه حضور گسترده خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانههای ایرانی و خارجی چشمگیر بود.
بیش از ۳۵۰ خبرنگار، عکاس و فیلمبردار در جلسه رأیاعتماد ۳ وزیر پیشنهادی حضور دارند و رسانههای الجزیره، المیادین، التجاه و خبرگزاریهای فرانسه، آلمان و چین از جمله رسانههایی هستند که با حضور در مجلس شورای اسلامی این رویداد را پوشش خبری میدهند.
– نشست نوبت صبح مجلس شورای اسلامی با دستور کار بررسی صلاحیت س وزیر پیشنهادی دولت دقایقی پیش با اعلام علی لاریجانی پایان یافت و مقرر شد نمایندگان از ساعت ۱۳ در نشست عصر به ادامه بررسی سوابق و کارنامه وزرای پیشنهادی بپردازند.