همای گیلان، به نقل از نامهنیوز؛ جعفرزاده ایمنآبادی درباره علت خروج برخی چهرهها از دولت روحانی گفت: قبول ندارم که دولت دارد بیژنرال میشود. اگر احزاب قوی داشتیم این طور نمیشد که کسانی وسط راه ببرند. آقای ربیعی استیضاح شد ولی بقیه خیر، همین الان چند نفر دیگر هم از اعضای کابینه میگویند ما استعفا دادیم، این استعفا را قبول کنند تا ما برویم.
وی افزود: آقای شهیدی، رئیس بنیاد شهید، هفته گذشته در مجلس حاضر شد و گفت: «من استعفا دادم، استعفایم را قبول کنند، میروم.» این حرف یعنی آن که برخی فقط در دوران خوشخوشان هستند. امروز دولت در وضعیت سخت اقتصادی به سر میبرد. باید همه پای کار این دولت بایستند. این که کم بیاورند و فرار کنند، کار درستی نیست. چنین کسانی مرد دوران سخت نیستند.
نایبرئیس فراکسیون مستقلان مجلس یادآور شد: معنی ندارد که آقای قاضیزاده هاشمی بازنشستهها را بهانه میکند، استعفا میدهد و میرود. یک سال پیش در مصاحبهای گفتم: «دولت احمدینژاد هدفمندی یارانهها را برای این مملکت به عنوان گورستان گذاشت، گورستان به جامانده از دولت آقای روحانی هم طرح تحول سلامت است چون نه مصوبه مجلس را دارد و نه هیأت وزیران.»
وی ادامه داد: من دوست ندارم حالا که آقای قاضیزاده هاشمی رفت به او حمله کنیم. ای کاش بود و درباره تحمیل این همه هزینه به دولت پاسخ میداد. الان گذاشتن و رفتن و قهرمانبازی که هنر نیست اما آقای روحانی تا آخر میایستد و مقاومت میکند. البته ناگفته نماند که بعضی وزرا با وجود همه سختیها پای کار دولت ایستادند. مثلا برای خودم به شخصه سوال است که چرا ظریف با وجود این همه تحقیر، تهمت و توهینهای عدهای بیسواد، همچنان به کارش ادامه میدهد. برخی مثل ظریف میمانند و برخی نیز مثل آقای قاضیزاده هاشمی کم میآورند و حتی نمیایستند تا خراب کرده خودشان را درست کنند. وقتی وضعیت بیمارستانها را در یک سال گذشته بررسی میکنیم، میبینیم چقدر وضعیت آنها افتضاح شده است.
وی با بیان این که این نقد به سازمان برنامه و بودجه نیز وارد است، افزود: دهها بار به این سازمان گفتیم که تخصیص منابع را کنترل کند. در مجلس نهم من و آقای نادران نسبت به طرح تحول سلامت هشدار دادیم که این چاه ویل است، تحت تأثیر جوسازیها قرار نگیرید اما متأسفانه نقش خود را درست ایفا نکرد و کیسهکیسه به طرح سلامت پول داد.
جعفرزاده تأکید کرد: آقای قاضیزاده هاشمی هنرمندانه در قالب سناریوی احقاق حقوق بازنشستگان گذاشت و رفت و خود را مظلوم نشان داد. او باید پاسخ دهد که چرا این بدهکاری سنگین را روی دست ملت گذاشت. واقعا الان امیدوارم آقای نمکی، سرپرست وزارت بهداشت بتواند طرح سلامت را اصلاح و آن را به ریل بازگرداند. کسی مخالف خدمات درمانی رایگان به مردم نیست اما در قالب این طرح خدماتی به مردم نرسید.
وی افزود: در همه دنیا تفاوت حقوق پزشک و پرستار ۳.۵ برابر است اما در ایران بیش از ۳۰ برابر است. این همه پرستار ناراضی اعتراض کردند یک مرتبه آقای قاضیزاده صحبتهای اینها را نشنید. درباره این شکاف درآمدی که بین روسای بیمارستانها با کارکنانشان ایجاد شده چه کسی پاسخ دهد. طرح تحول سلامت از ریل اصلی خارج و دکانی برای یک تعداد قلیلی از پزشکان متخصص شده بود.
نایبرئیس فراکسیون مستقلان مجلس گفت: چرا پزشکان متخصص ایرانی مقیم آلمان ماهیانه ۱۰-۱۵ روز میآمدند بیمارستان پارس و ساسان عمل میکردند و میرفتند. موضوع چیست؟ سه سال پیش در صداوسیما گفتم «وزیر بهداشت نگوید زیر میزیها را قطع کردیم چون زیر میزیها را آورد روی میز.» آقای قاضیزاده هاشمی حتی یک بار حرف منتقدان دوستش را گوش نداد.
وی افزود: نباید آقای قاضیزاده هاشمی مظلومنمایی کند و بگوید به من منابع ندادند، همه میدانند منابع درآمدی و مجاری هزینهای کشور مشخص است بنابراین همه باید به همدیگر کمک کنند. با هنرمندی فرار کنیم کار درست و اخلاقی نیست. جایی هم گفتم این مسئله نشان داد که آقای روحانی از اول انتخابش نادرست بود. او باید به کسانی مسئولیت میداد که بگویند: «تا جهنم با تو هستیم نه صرفا تا بهشت.»