معاون پیشگیری بهزیستی گیلان گفت: ۳۶ هزار معتاد در مراکز ترک اعتیاد گیلان تحت درمان هستند.
سعید ساداتمنصوری با اشاره به فعالیت مراکز ترک اعتیاد در گیلان اظهار کرد: حدود ۳۰۰ مرکز ترک اعتیدر گیلان است که ۷۰ مرکز با نظارت بهزیستی و بقیه با علومپزشکی است.
وی با بیان اینکه در این مراکز حدود ۳۶ هزار نفر معتاد زیرپوشش درمان هستند، افزود: ۴۱ مرکز ترک اعتیاد مجاز هستند.
معاون پیشگیری بهزیستی گیلان تعداد معتادان نیازمند درمان کشور را حدود یکمیلیون و ۸۰۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: از این تعداد بین ۶۰ تا ۷۰ هزار معتاد در گیلان هستند.
وی گرایش جوانان به مصرف مواد صنعتی در استان را با افزایش عنوان کرد و یادآور شد: مصرف مواد صنعتی بیشتر از سنتی است.
ساداتمنصوری وجود درمانگاههای خاص و کمپ شیشه را ویژه معتادان صنعتی دانست و یادآور شد: درمان بیماران معتاد مواد صنعتی سختتر است.
وی با اشاره به اینکه یکهزار و ۶۰۰ نفر معتاد در کمپها درمان میشوند، خاطرنشان کرد: ۵ هزار نفر در مراکز ترک اعتیاد و تعدادی نیز در گروههای مختلف هستند.
به گفته این مسئول بالغ بر ۵۰ هزار نفر معتاد از مراکز ترک اعتیاد خدمات مختلف میگیرند.
وی با بیان اینکه بنای فعالیت بهزیستی بر مبنای پیشگیری است، متذکر شد: در بحث درمان همراه با علوم پزشکی به صورت مشترک در زمینه اعتیاد فعالیت داریم.
ساداتمنصوری سمزدایی از بدن بیمار معتاد را از فعالیتهای درمانی بهزیستی ذکر کرد و گفت: پس از سمزدایی درمان انجام و بعد بیمار وارد مرحله توانبخشی میشود.
وی با اشاره به اینکه در بهزیستی صرفاً درمان اعتیاد ملاک نیست، یادآور شد: به دنبال درمان نیازمند توانبخشی هستیم.
معاون پیشگیری بهزیستی گیلان درباره بازگشت معتاد به جامعه، تصریح کرد: اگر با دیدگاه بیمار نیازمند درمان به فرد معتاد نگاه شود او میتواند دوباره به اجتماع بازگردد و در بهزیستی پاک ماندن از اعتیاد، درمان است./فارس