رئیس جدیداتاق اصناف سیاهکل ازعدم پرداخت حقوق سه ماهه کارکنان اصناف گفت/امروز مدیریت ونظارت کم رنگ شده است
مدیر خبر1 تیر 8, 1399اسلایدشودیدگاهها برای رئیس جدیداتاق اصناف سیاهکل ازعدم پرداخت حقوق سه ماهه کارکنان اصناف گفت/امروز مدیریت ونظارت کم رنگ شده است بسته هستند560 Views
اختصاصی همای گیلان:رئیس جدیداتاق اصناف سیاهکل ازعدم پرداخت حقوق سه ماهه کارکنان اصناف گفت/امروز مدیریت ونظارت کم رنگ شده است
بازاریان نبض اقتصادهرکشوری به حساب می آیندوبی شک بزرگترین قشرجامعه هستند.ثبات بازاریعنی آرامش، یعنی نبودتورم یعنی ایجاد امیددرتولیدکننده،ثبات بازاریعنی برنامه وتصمیم متقن داشتن برای آینده ،ثبات بازاریعنی مدیریت صحیح از سوی دولتمردان وحاکمیت .جامعه ای که ثبات بازارندارد یعنی جامعه تضادطبقاتی ،یعنی جامعه
مصرف گرا،یعنی اقتصادکشوردر
دست معدودی از افراد. بنابراین بررسی وضعیت بازارسرفصل شناسایی یک کشور است .بازار
میتواند نقش تعیین کننده ای در سرنوشت جامعه ؛حتی سیاست و تغییرحکومت داشته باشد. به عنوان مثال نمی توان از نقش تاثیر گذار این قشر در پیروزی انقلاب غافل شد با این مختصرگفتگو، خبرنگار
مامصاحبه ای به صورت پرسش و پاسخ با 《داوودتحویلداری》 رئیس جدید اتاق اصناف سیاهکل داشته است که باهم آن رامی خوانیم: س:لطفاخودتان رامعرفی کنید؟
ج:داوودتحویلداری هستم ازاول خردادماه ۹۹عهده دار این سمت شده ام ضمن آنکه سال ۸۱تا۸۳هم این مسئولیت را برعهده داشتیم. س:گفتید سال ۸۱هم این مسئولیت راعهده داربودید،کمی ازوضعیت اتاق اصناف شهرستان برای مابگویید؟
ج:درسال ۸۱اتاق اصناف تولیدی و توزیع تشکیل گردید در آن مقطع این جانب ریاست آن را برعهده داشتم. درحقیقت تشکیل اتاق اصناف مصادف است با ریاست اینجانب . س:درآن زمان کجامستقربودید؟
ج:درسال(۸۱) ساختمانی اجاره نمودیم ، آن مقطع هزینه صدور پروانه ۵۰ هزار تومان بود که الان این رقم به ۹۰۰ هزار تومان رسیده است .پس ازاجاره ساختمان برای اصناف ،متوجه شدیم نبوداماکن یکی ازمشکلات مهم مردم شهرستان بود که می بایست مسافت سیاهکل تا لاهیجان راطی نمایند لذا با اجاره ساختمانی اماکن را در شهرستان مستقر نمودیم (جهت رفاه حال بازاریان) نکته قابل توجه این است ساختمانی که هم اکنون در آن مستقر هستیم در همان زمان توسط اینجانب و رئیس اتحادیه های همان زمان خریداری شد. س:تعدادواحدهای صنفی ان زمان با الان چقدرتغییرکرده است؟
ج:تعداد واحدهای صنفی شهرستان درسال (۸۱)به هزار واحد نمی رسید اما امروزبالغ بر این چهار هزار واحد صنفی وجود دارد . گفتنی است تا آن زمان این شهرستان فاقدبازارچه بود لذابازارچه ی شاهدرا احداث نمودیم . در واقع این بازارچه که امروزدر خیابان شهدا می باشددرآن زمان ایجاد گردید
س:شماعضوکدام اتحادیه هستید؟
ج:از سال ۸۳ تاکنون رئیس اتحادیه مشاورین املاک و مصالح ساختمانی هستم. س:وضعیت بازار امروز چه تفاوتی با گذشته دارد؟ آیا آن مقطع هم شاهد نوسانات این چنینی بودیم؟
ج: در آن مقطع تورم، سالانه بود نه روزانه. اما امروز شاهد تغییر قیمتها به صورت ساعتی هستیم که یکی از دلایل این امر عدم نظارت است . البته باید گفت در کل کشور نظارت ضعیف است؛ به عنوان مثال کرایه حمل و نقل طی چهار ماه ،چهار برابر شده است. س:وضعیت اتاق اصناف شهرستان راچگونه ارزیابی می کنید ؟
ج:در زمان تحویل گرفتن، اینجانب با بدهی بالای ۱۱۰ میلیون تومان مواجه شدم، شاید ناهماهنگی و عدم مدیریت، یکی از مهمترین دلایل این حجم از بدهی باشد. ضمن انکه حقوق پرسنل هم، سه ماه به تعویق افتاده است . س:در شرایط کورونابرای اقشارضعیف جامعه چه اقداماتی انجام دادید ؟
ج:اینجانب اول خرداد سکّاندار این مسئولیت شدم، طی این مدت با همکاری سپاه شهرستان توانستیم ۲۰۰ بسته حمایتی،بین افراد کم درآمد و آسیبپذیر توزیع و در اختیار آنها قرار دهیم. س : لطفا چگونگی نظارت اتاق اصناف بربازار را توضیخ دهید
ج:یکی ازمشکلات ماکمبودبازرس است. اتاق اصناف دارای یک بازرس مستقل به همراه یک بازرس کمکی از 《صنعت، معدن، تجارت》 است که از واحد صنفی، بازرسی به عمل می آورد که بایدهم بربازارنظارت کند وهم واحد های فاقد پروانه را شناسایی نماید . اعضای کمیسیون نظارت باتوجه به مشکلات اتاق اصناف انتظار می رود ضمن نظارت بر عملکرد اتاق اصناف و اتحادیه ها در جهت ساماندهی اتاق مساعدت نمایند .قابل ذکر است که در این ماه ۱۰۲ پروانه صادر شده است. س:در پایان اگرحرف خاصی داریدبفر مایید؟
ج: جا دارد از فرماندار محترم، فرمانده سپاه، اماکن، نیروی انتظامی، ریاست صنعت معدن و تجارت ،بسیج ،اصناف و پرسنل گرامی که چندین ماه حقوق دریافت نکرده اند، تشکر کنیم.نکته پایانی هم این است که به زودی معوقه حقوق کارکنان اصناف پرداخت خواهدشد.