رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان مطرح کرد:ارسال ۶۰۰ اثر به جشنواره بینالمللی مهدویت
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، گفت: جشنواره بینالمللی امامت و مهدویت با دریافت ۶۰۰ اثر در خصوص موضوعاتی اعم از سبک زندگی، تعلیم و تربیت، فرهنگ انتظار، آرمانشهر مهدوی و پیوند با موضوعات روز از جمله جبهه مقاومت، وعده صادق و… برگزار شده است.
دکتر مجتبی ملکی چوبری در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی امامت و مهدویت در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی رشت، ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: جشنواره امامت و مهدویت در واقع نتیجه فعالیت، تلاش و زحمات سالانه متولیان آن در دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی به شکلگیری دبیرخانه این جشنواره در چهار سال گذشته اشاره کرد و گفت: مجموعه این فعالیتهای دانشجویی و دانشآموزی در نشستهای علمی، تفاهمنامهها با دانشگاههای مختلف، همایش و سمینارهای علمی در طول یک سال اخیر در این همایش دیده خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان تصریح کرد: از بین شش کمیته این جشنواره، مسئولیت کمیته فرهنگی به استان گیلان به عنوان یک استان مهدوی سپرده شده است و گیلان در کنار استانهای سمنان، خراسان رضوی و اصفهان به عنوان برترین دبیرخانه برگزیده شده است که این انتخاب کار ما را به مراتب سختتر خواهد کرد، لذا ارتقای سطح جشنواره از منطقهای به استانی سپس به کشوری و بینالمللی از برکات دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود انقلاب در زیر سایه ولایت است.
ملکی چوبری ادامه داد: کمتر سازمان و موسسهای در این ابعاد و تنوع موجود در حوزه مهدویت فعالیت کرده است، اما دانشگاه آزاد اسلامی در این میان مفتخر به برگزاری این جشنواره در حوزه مهدویت است.
وی تصریح کرد: طبق سیاستهای شورای سیاستگذاری جشنواره مهدویت، این دوره از جشنواره مبتنی بر زیارت جامعه کبیره و مأموریت استانی انتخاب کتاب سال مهدوی برگزار شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان افزود: سومین دوره جشنواره مهدویت در سال گذشته با ظرفیت ۳۰ هزار نفر برگزار شد که امسال این جشنواره با ظرفیتی بالغ بر حدود ۱۵۰ هزار نفر و دریافت ۶۰۰ اثر در خصوص موضوعاتی اعم از سبک زندگی، تعلیم و تربیت، فرهنگ انتظار، آرمانشهر مهدوی و پیوند با موضوعات روز از جمله جبهه مقاومت، وعده صادق و… برگزار شده است.
ملکی چوبری با اشاره به بهرهگیری از ظرفیت دانشآموزی در این دوره از جشنواره برای اولین بار، بیان کرد: حضور ۸۰ دانشجو مسلمان خارجی از دانشگاه اهلبیت (ع) از جمله وجه تمایزات این دوره از جشنواره است.
وی با بیان اینکه امروزه ضرورت پرداخت به موضوع مهدویت و منجی در مراکز آموزش عالی چند برابر شده است، گفت: کشتار و جنایتها در منطقه و خیزش انسانی در آمریکا باعث شده نسبت به این فرهنگ به عنوان گفتمان غالب در دانشگاهها اهتمام ویژه داشته باشیم و تنها راه مقابله با تلاش دشمن در راستای تضعیف باورهای دینی، ترویج فرهنگ انتظار است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در پایان خاطرنشان کرد: گسترش فضای انقلابی به عنوان یکی از منویات رهبری با دیدگاه حل مسائل و پرداختن به موضوعات مختلف میتواند مؤثر باشد