چاپ مطلب چاپ مطلب

رئیس دانشگاه گیلان: نسل امروز تشنه الگوهای اصیل است؛ جشنواره شهید آوینی پاسخ می دهد

رئیس دانشگاه گیلان: نسل امروز تشنه الگوهای اصیل است؛ جشنواره شهید آوینی پاسخ می دهد

 

سومین جشنواره فرهنگی، قرآنی و هنری شهید آوینی با هدف ترویج مفاهیم فرهنگ ایثار و هنر و گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید مرتضی آوینی، چهره برجسته هنر متعهد، با مشارکت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی روزهای ۲۷ تا  ۲۸ اردیبهشت‌ماه به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می‌شود.

 

دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به نقش مؤثر این جشنواره در فضای فرهنگی دانشگاه‌ها گفت: شهید آوینی تنها یک هنرمند نبود، بلکه متفکری بود که با تلفیق جهان‌بینی دینی و نگاه اجتماعی، توانست راهی نو در عرصه هنر انقلابی ترسیم کند و برگزاری این جشنواره فرصتی است تا جوانان دانشجو، با الگوگیری از شخصیت والای شهید آوینی، نگاه خود به مقوله هنر، فرهنگ و دین را تعمیق ببخشند.

 

وی در ادامه افزود: دانشگاه گیلان با تمام ظرفیت علمی و فرهنگی خود، میزبان سومین دوره از این جشنواره است و تلاش داریم از رهگذر آن، هم در سطح دانشگاه و هم در سطح ملی، حرکتی اثرگذار در تقویت هویت دینی، انقلابی و هنری جوانان رقم بخورد.

 

دکتر دوستار با تشریح محورهای مختلف این جشنواره در حوزه‌های قرائت و حفظ قرآن، تفسیر موضوعی، شعر، داستان کوتاه، عکس و پوستر؛ به استقبال گسترده از این جشنواره تأکید کرد و افزود: بیش از ۳ هزار اثر از دانشگاه‌های مختلف به دبیرخانه جشنواره در دانشگاه گیلان ارسال شد که این نشان از علاقه‌مندی جوانان به مباحث ارزشی و هنری دارد.

 

رئیس دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: ما باور داریم که نسل امروز، با وجود تحولات سریع فرهنگی، همچنان تشنه معنا، هویت و الگوهای اصیل است و جشنواره شهید آوینی در همین راستا تلاش می‌کند بستری برای بروز استعدادهای جوانان با رویکرد دینی و انقلابی باشد.

 

گفتنی است افتتاحیه (۲۷ اردیبهشت) و اختتامیه این جشنواره (۲۸ اردیبهشت) با حضور مسئولین وزارت علوم و استان گیلان و با شرکت ۱۲۰ دانشجو از دانشگاه‌های کشور، ساعت ۹ صبح روزهای مذکور در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار می‌شود

About مدیر خبر1

Check Also

مدیر کل بنیاد مسکن گیلان از بهسازی و مقاوم سازی یابغ بر ۱۷۸ هزار واحد مسکونی روستایی خبر داد. اراضی فاقد سند در داخل طرح های هادی روستایی که کاربری مسکونی ندارند، نمی توانند مجوزهای لازم را جهت اخذ پروانه ساختمانی دریافت کنند لذا امکان صدور سند برای این اراضی از طریق قانون تعیین تکلیف سازمان ثبت اسناد و املاک وجود دارد

مدیر کل بنیاد مسکن گیلان از بهسازی و مقاوم سازی یابغ بر ۱۷۸ هزار واحد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *