رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بر لزوم فرهنگ سازی مصرف نان کامل ( سبوسدار)با هدف حفظ و ارتقاء سلامت، در خانوادهها تاکید کرد
به گزارش همای خبر، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی روز یکشنبه در همایش روز ملی گندم و نان در رشت با بیان اینکه خانوادهها در مقایسه با گذشته کمتر نان کامل مصرف میکنند اظهار کرد: چاقی مفرط، دیابت و سوء هاضمه از جمله مشکلاتیست که بخشی از آن به مصرف نان بر میگردد از اینرو برای پیشگیری از این مشکلات استفاده از نان کامل توصیه میشود.
وی با بیان اینکه پخت و مصرف نان کامل در گذشته متداول بوده و باید دوباره فرهنگ سازی شود افزود: نان کامل سرشار از فیبرست که در عملکرد دستگاه گوارش، تنظیم قندخون و پیشگیری از دیابت، جلوگیری از چاقی و اضافه وزن، کاهش چربی خون بالا و کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی موثر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به نامگذاری روز ملی گندم و نان در تقویم جمهوری اسلامی بیان کرد: ۳۱ فروردین به عنوان روز ملی گندم و نان قدردانی از کسانی است که در زنجیره ارزش و تولید گندم از مزرعه تا سفره نقش آفرین هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گندم محصول باارزش و پیام آور زندگی است اظهار کرد: گندم در فرهنگ ایران، نماد فراوانی، زندگی و باروری است و نان به دست آمده از آن، برکت است