چاپ مطلب چاپ مطلب

رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نشست تخصصی «زیست‌فناوری دریایی و شیلات؛ توسعه پایدار دریا محور» عنوان کرد؛ نقش هوش مصنوعی و تامین مالی در توسعه زیست فناوری دریا و شیلات /پارک علم و فناوری گیلان ؛ توسعه پایدار دریا محور

رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نشست تخصصی «زیست‌فناوری دریایی و شیلات؛ توسعه پایدار دریا محور» عنوان کرد؛

نقش هوش مصنوعی و تامین مالی در توسعه زیست فناوری دریا و شیلات /پارک علم و فناوری گیلان ؛ توسعه پایدار دریا محور

رییس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به نقش هوش مصنوعی و تامین مالی در توسعه زیست فناوری دریا و شیلات تاکید کرد: پارک‌های علم و فناوری ساحلی باید ضمن تشکیل کنسرسیوم با برگزاری رویدادهای عرضه نیاز فناورانه (ریورس پیچ) میان شرکت‌های فناور پارک‌ها زمینه بهره مندی کسب و کارها از فناوری هوش مصنوعی را فراهم نموده که این مهم مستلزم تعامل استارت‌اپ‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات و کسب و کارهای دریامحور می باشد.

به گزارش همای خبر ؛ نشست تخصصی «زیست‌فناوری دریایی و شیلات؛ توسعه پایدار دریا محور» توسط معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری و به میزبانی پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

 

این نشست با مشارکت پارک‌های علم و فناوری های ساحلی کشور، مدیران و فعالان حوزه زیست‌فناوری و شیلات کشور ، طی روزهای ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بوشهر و با حضور معاون فناوری وزارت علوم، مسئولان استانی و رؤسای پارک‌های علم و فناوری کشور و فعالان حوزه زیست فناوری و شیلات برپا شد.

 

پارک علم و فناوری گیلان یکی از پارک های ساحلی کشور با ظرفیت های بین المللی؛ در حوزه فناوری های دریا محور است که با حضور دکتر ملک پور رئیس پارک علم و فناوری گیلان در این نشست حضور داشت.

 

امیر ملک پور رییس پارک علم و فناوری گیلان در این رویداد به نقش هوش مصنوعی و تامین مالی در توسعه زیست فناوری دریا و شیلات اشاره و تاکید کرد پارک‌های علم و فناوری ساحلی باید ضمن تشکیل کنسرسیوم با برگزاری رویدادهای عرضه نیاز فناورانه (ریورس پیچ) میان شرکت‌های فناور پارک‌ها زمینه بهره مندی کسب و کارها از فناوری هوش مصنوعی را فراهم نموده که این مهم مستلزم تعامل استارت‌اپ‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات و کسب و کارهای دریامحور می باشد.

 

وی ادامه داد: همچنین این هدف از طریق همکاری پارک‌های علم و فناوری ساحلی و از طریق  هماهنگی با دبیرخانه توسعه زیست فناوری و شیلات محقق می شود.

 

در روز اول از این نشست دو روزه چندین شرکت دانش بنیان حوزه اقتصاد دریا محور در خلیج فارس مورد بازدید قرار گرفت. در این سفر شرکت دانش بنیان ریزجلبکی پارسیان به نمایندگی از شرکت‌های گیلانی فعال در حوزه اقتصاد دریامحور امیر ملک پور را همراهی نمودند

About مدیر خبر1

Check Also

مدیر کل بنیاد مسکن گیلان از بهسازی و مقاوم سازی یابغ بر ۱۷۸ هزار واحد مسکونی روستایی خبر داد. اراضی فاقد سند در داخل طرح های هادی روستایی که کاربری مسکونی ندارند، نمی توانند مجوزهای لازم را جهت اخذ پروانه ساختمانی دریافت کنند لذا امکان صدور سند برای این اراضی از طریق قانون تعیین تکلیف سازمان ثبت اسناد و املاک وجود دارد

مدیر کل بنیاد مسکن گیلان از بهسازی و مقاوم سازی یابغ بر ۱۷۸ هزار واحد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *