همای گیلان:محمدمهدی رهبری املشی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون برای پروژههای عمرانی املش و رودسر یک ریال هم اعتبار منظور نشده است، اظهار کرد: پروژههای دو شهرستان با مشکل اعتباری مواجهاند.
طلب ۳۰ میلیارد تومانی پیمانکار سد پلرود
وی بابیان اینکه برای سد پل رود که در آن نزدیک ۳۰۰نفر مشغول هستند اعتباری در نظر گرفته نشده است، افزود: مطالعات این سد قبل از انقلاب شروع شده و پیمانکار این پروژه ۳۰میلیارد تومان طلبکار است.
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ادامه کار برای پیمانکار مشکل است،گفت: این پروژه از مهمترین پروژههای در حال احداث است که تحول در منطقه ایجاد میکند.
رهبری املشی با تصریح بر اینکه این پروژه جزو پروژههای سفر مقام معظم رهبری و در اولویت است، تصریح کرد: انتظار ما این است که برای این پروژه اولویت منظور شود.
اعتباری به سایت نفتی رودسر تخصیص داده نشده است
وی، یکی از پروژههای مهم دیگر را سایت نفتی سردار جنگل رودسر بیان کرد و گفت: اخیرا مدیرعامل شرکت نفت خزر گفته که میدان نفتی جدیدی هم کشف شده است.
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خلاف قولهای داده شده اعتباری به سایت نفتی سردار جنگل رودسر تخصیص داده نشده است،گفت: وزارت نفت میتواند براساس اختیارات خود اعتبار منظور کند، قرار بود ۲۰میلیارد تومان برای تملک اراضی بدهند که این اعتبار هنوز تخصیص داده نشده است.
۲۰ میلیارد تومان از طلب چایکاران باقی مانده است
رهبری املشی با بیان اینکه۴۰ درصد چای کشور به تنهایی در املش و رودسری تولید میشود، خاطرنشان کرد:امسال به نسبت سنوات قبل به چای کمکهای بیشتری شده است.
وی با بیان اینکه دولت باید بیش از پیش به این مسئله کمک کند، گفت: امسال چایکاران بالغ بر ۷۰میلیارد تومان چای خود را تحویل دادند و تنها ۵۰درصد از آن را دریافت کردهاند، در حالی که ۲۰ میلیارد تومان از طلب چایکاران باقی مانده است.
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس شوای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت امسال با قوت بیشتری به چای رسیدگی کرد، افزود: اما هنوز اعتباری که در قانون برای بهزراعی چای آمده منظور نشده است.
انتظار ۶۵ هزار خانوار چایکار احیای صنعت چای است
رهبری املشی با اشاره به اینکه ۶۵هزار خانوار چایکار انتظار دارند صنعت چای احیا شود، تصریح کرد: با این کار از ریختن پول بابت واردات چای در جیب بیگانگان جلوگیری میشود.
وی با تصریح بر اینکه ما این توانایی را داریم که ۷۰هزارتن چای مورد نیاز داخلی را تامین کنیم، اظهار کرد:حتی چای مرغوب امسال هم به دلیل واردات بیرویه در برخی از کارخانجات در دست چایکاران مانده است.
تبلیغ چای خارجی از تبلیغ صدا و سیما حذف شود
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس شوای اسلامی افزود: اگر واردات بیرویه چای به کشور کنترل شود چای داخلی به فروش میرسد و اقتصاد مقاومتی متجلی میشود.
رهبری املشی با تاکید بر اینکه در تبلیغات صداو سیما باید تبلیغ چای خارجی حذف شود، خاطرنشان کرد: امروز در میدانهای شهرهای بزرگ بنرهای تبلیغاتی از چای خارجی به چشم میخورد که ناشی از عدم آگاهی مردم و مسئولان در حمایت از تولید داخلی است./تسنیم