چاپ مطلب چاپ مطلب

سخنرانی و مطالبه گری حسین جوادی دبیر تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان از استاندار استان گیلان در مراسم روز دانشجو در دانشگاه و پاسخ هایی استاندار

همای گیلان: دانشجویان فرهیخته ترین قشر جامعه و از مهم ترین ارکان مدنی جامعه هستند
حضور شما در دانشگاه و پاسخگویی جنابعالی به سوالات دانشجویان نشان دهنده حسن توجه شما به جایگاه دانشجو است.
ممنونیم و اما امیدواریم این حسن توجه جنابعالی محدود به یکبار در سال نباشد.

همان طور که مستحضرید امروزه مردم استان گیلان با مشکلات متعددی روبرو هستند که یکی از مهم ترین انان بحث بیکاری جوانان است ان هم با وجود پتانسیل و ظرفیت بالای استان و با وجود شما که جوان ترین استاندار کشور هستید و بحث بکارگیری جوانان را خود وعده داده بودید .
معضل بیکاری جنبه های مختلف زندگی مردم را تحت الشعاع قراره داده (مشکلات معیشتی, مشکلات روحی , ازدواج دیر هنگام , گسترش فساد و … )
یقینا اهمیت کار برای یک جوان در این اوضاع نابسمان اقتصادی کشور بیش از هر زمان دیگری به چشم میخورد.
که در این خصوص سوالاتی را مطرح میکنم .

?چرا موج استفاده جنابعالی از ظرفیت جوانان در بدنه اجرایی استان به همان اویل ختم شد و روز به روز روند نزولی طی میکند ؟

?اجرای طرح بوم گردی که طرح بسیار خوبی برای اشتغال و درامد زایی روستاییان است و همچنین تاثیرات دیگری نیز همچون باعث کاهش سکونتگاه های غیر رسمی در حاشیه شهر ها و جلوگیری مهاجرت های بی رویه روستاییان به شهر دارد . و در عین حال موجب اشتغال پایدار برای روستاییان میشود
این طرح هم اکنون در چه مرحله ای قرار دارد ؟

?و دیگر اینکه در بحث رشد و تقویت اقتصاد دانش بنیان که تاثیر مستقیمی بر توسعه اقتصاد دانش محور و اشتغال زایی برای جوانان و متخصصین است چه اقداماتی صورت گرفته و
جناب استاندار چه در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان که تاثیر مستقیمی روی اقتصاد مقاومتی چه برنامه هایی دارد ؟

✅استاندار در جواب گفت

استاندار گیلان در رابطه با استفاده از ظرفیت جوانان که به عنوان یکی دیگر از مطالبات دانشجویان مطرح شد نیز گفت: رویکرد جوانگرایی همچنان در استان استمرار دارد و معتقدم که باید بیش از این تقویت شود.

دکتر سالاری به بیانات رهبر انقلاب در خصوص اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان اشاره کرد و گفت: ایشان بر لزوم جوانگرایی در کشور تاکید کردند.

وی ادامه داد: رییس جمهور نیز همواره توجه ویژه ای به استفاده از ظرفیت بانوان و جوانان دارند و این موضوع از جمله مواردی است که در هنگام انتصاب وزرا و استانداران جدید نیز سفارش می کنند.

دکتر سالاری تاکید کرد: جوانان باید مغایرت های گفتار و رفتار افراد را رصد ‌کنند.

وی همچنین برای حمایت از طرح های #کارآفرینی که از سوی دانشگاه و دانشجویان ارائه شود اعلام آمادگی کرد .

دکتر سالاری در رابطه با دلایل آمار بالای بیکاری نیز بیان داشت: بدون تعارف باید بگویم که بخشی از این مشکل به نظام آموزشی بر میگردد چراکه به قدر لازم مهارت آموزی را جدی نگرفتیم.
استاندار گیلان به عدم توجه کافی مهارت آموزی علیرغم تعدد بالای ی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: اگر مهارت آموزی جدی گرفته میشد امروز شاهد بهبود فضای کسب و کار بودیم.

‎دکتر سالاری بر لزوم آموزش فرهنگ کارآفرینی تاکید کرد و گفت: مشکل بیکاری با استخدام دولتی حل نمی شود و ما در ستاد اقتصاد مقاومتی تلاش می کنیم به صدور مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کار ازسوی بخش خصوصی سرعت ببخشیم

‎وی با بیان اینکه به مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای تاکید کردم که مهارت آموزی را به نحوی که مناسب نیاز بازار کار باشد پیگیری کند، تصریح کرد: نباید مدرک گرایی را رواج داد.

‎استاندار گیلان در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با آخرین وضعیت اجرای طرح های بوم گردی در استان گفت: تا کمتر از یک ماه پیش بیش از سه هزار پروانه در این زمینه صادر شده بود و مابقی مراحل در دست اقدام است.

‎وی تعداد شرکت های دانش بنیان فعال در گیلان را نسبت به جمعیت دانشجویی ناکافی دانست و گفت: آماده ایم که از تاسیس و فعالیت این شرکت ها حمایت کنیم.

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

در تداوم دیدارهای عیدانه: شهردار و اعضای شورای با سرپرست فرمانداری دیدار کردند

در تداوم دیدارهای عیدانه: شهردار و اعضای شورای با سرپرست فرمانداری دیدار کردند   به …