چاپ مطلب چاپ مطلب

سرپرست فرمانداری رودسر در آیین گشایش و بهره‌برداری از پروژه‌های توسعه عمران شهری ویژه شهرداری کلاچای :  تمام تلاش‌ها باید در راستای افزایش سطح رضایتمندی مردم معطوف شود

سرپرست فرمانداری رودسر در آیین گشایش و بهره‌برداری از پروژه‌های توسعه عمران شهری ویژه شهرداری کلاچای :

تمام تلاش‌ها باید در راستای افزایش سطح رضایتمندی مردم معطوف شود

✳️دکتر امیر مرادی، در آیین گشایش پروژه‌های عمران شهری کلاچای بر لزوم افزایش رضایتمندی مردم تأکید کرد و از تلاش‌های مدیریت شهری قدردانی نمود. وی همچنین بر ضرورت راه‌اندازی خانه کشتی، بهره‌برداری از سواحل و جذب سرمایه‌گذاری برای توسعه شهرستان تأکید کرد و خواستار همدلی مدیران برای دستیابی به اهداف شد.

 

✍️به گزارش همای خبر و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری رودسر، دکتر امیر مرادی، سرپرست فرمانداری شهرستان رودسر، در آیین گشایش و بهره‌برداری از پروژه‌های توسعه عمران شهری ویژه شهرداری کلاچای که در ششمین روز از دهه فجر و با حضور امام جمعه، بخشدار، شهردار، ریاست شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران ادارات و نهادها در سالن اجتماعات شهید اکبر ابراهیم‌زاده شهرداری برگزار شد، بر ضرورت اهتمام بیشتر به روند توسعه شهرستان رودسر تأکید کرد.

 

دکتر مرادی با بیان اینکه تمام تلاش‌ها باید در راستای افزایش سطح رضایتمندی مردم معطوف شود، گفت: ما باید به نیازها و خواسته‌های مردم توجه کنیم و با برنامه‌ریزی دقیق، گام‌های مؤثری در جهت بهبود کیفیت زندگی شهروندان برداریم.

 

وی با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته در شهر کلاچای، این اقدامات را راضی‌کننده دانست و ابراز امیدواری کرد که این شهر بتواند به جایگاه واقعی خود در سطح شهرستان و استان ارتقا یابد. دکتر مرادی همچنین از تلاش‌های مؤثر و سازنده مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر کلاچای در اجرای پروژه‌ها قدردانی کرد و آن را نشانه‌ای از روح تعهد و مسئولیت‌پذیری دانست.

 

سرپرست فرمانداری رودسر در ادامه بر ضرورت راه‌اندازی خانه کشتی در کلاچای تأکید کرد و گفت: بهره‌مندی صحیح از ظرفیت‌های عظیم سواحل و حمایت همه‌جانبه از رشته‌های مختلف ورزشی می‌تواند به توسعه ورزش و افزایش نشاط اجتماعی در منطقه کمک کند.

 

وی همچنین به اهمیت جذب سرمایه‌گذاری در شهرستان اشاره کرد و افزود: برای تحقق اهداف توسعه‌ای، نیازمند همکاری و همدلی تمامی نهادها و مسئولین هستیم. باید با ایجاد بسترهای مناسب، سرمایه‌گذاران را به سمت شهرستان جذب کنیم.

 

دکتر مرادی در خاتمه سخنان خود مدیران را به پرهیز از اختلاف و تشتت فراخواند و گفت: در چنین شرایطی مطمئن باشید که در حصول به اهداف با مشکلات فراوانی مواجه خواهیم شد. تنها با همدلی و همکاری می‌توانیم به موفقیت‌های بزرگ دست یابیم و رضایت مردم را جلب کنیم.

((شعار محوری دهه فجر: جشن حضور تا ظهور))

About مدیر خبر1

Check Also

ادامه روند اجرای پروژه لوله گذاری لاین شمالی خیابان آزموده لنگرود جهت هدایت آبهای سطحی

ادامه روند اجرای پروژه لوله گذاری لاین شمالی خیابان آزموده لنگرود جهت هدایت آبهای سطحی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *