چاپ مطلب چاپ مطلب

 شائبه تکرار تلخ فلسطین درایران!! درگذرزمان

 شائبه تکرار تلخ فلسطین درایران!!
درگذرزمان

به قلم مهندس حسین جمالی
استاد و مدرس دانشگاه
کارشناس ارشد فناوری اطلاعات و ارتباطات
دانشجوی حقوق قضایی


جنگ در غزه و لبنان، خبر داغ این روزها و ماه ها و سالهای ماست؛ امتداد جنگی که با تأسیس رژیم اسراییل آغاز و به مهمترین و طولانی ترین بحران جهانی در سده اخیر تبدیل شد.
بحران فلسطین با مهاجرت شروع شد. مهاجرت یهودیان در زمان بی دولتی در فلسطین. همزمان با جنگ نخست جنگ جهانی و فروپاشی عثمانی، خلایی در فلسطین ایجاد شد که جای آن را مهاجران یهودی پر کردند.

در فرصت پیش آمده، یهودیان پراکنده در جهان به فلسطین برگشت داده شدند و زمین‌های بومیان را خریدند و همین‌که جای پایشان سفت شد با کمک بریتانیا و در فضای ترحم و همدلی با یهودیان به سبب جنایات آلمان نازی، اعلام استقلال کردند. کم کم بقیه زمین‌های فلسطین را از آنها خریده وگرفته و صاحب خانه شدند و فلسطینی ها خود را آواره کردند. جای بحث و تفسیر خود را دارد…
حالا همین بلا برسر ایران وایرانیها درحال وقوع است! بلکه بلایی بدتر و بی مسماتر از فلسطین. چرا که یهودیان حق آب و گل و سابقه چند هزار ساله‌ی سکونت در فلسطین داشتند. اما اقوامی که اخیرا به ایران وارد شد چنین حقی بر ما نداشته وندارند.
رفتید از ضعیف ترین کشور دنیا، با رکورد طولانی‌ترین جنگ داخلی و بیشترین تناقر قومی و بالاترین نرخ رشد جمعیت و دارنده فرهنگ کودک همسری، به شکل انبوه و بسیار فوری و‌ ضربتی، ۹ میلیون نفر را بدون هیچ گزینش و ترتیبات و شرط و شروطی در فضای ترحم و همدلی با مردم افغان، به خاطر بازگشت طالبان، وارد ایران کردید؛ آن هم نه در شرایط بی‌دولتی. بلکه دقیقا خود دولت مجری انهدام تبار موکلین سرزمین خود شد!

به راستی ایران چه نیازی به واردات این تعداد نیروی تازه نفس و مدعی و پرچالش داشت و چه بسا پست های حساس هم به آنان اختصاص داده شد ومدعی تصمیم کلان و غیره کشور ایران هم شدند… سوال اینکه چرا با این عجله این همه نفر وارد کشور کردید؟ دقیقا چرا؟!
آیا کارخانه های تان بی کارگر مانده بو یا جوانان ایران جملگی عقیم شده بودند؟!
چرا افغانها درک نمی کنند افغانستان منابع و امکانات زیست مناسب برای چنین جمعیتی ندارد؟ چرا با این حال خود را موظف به حفظ بالاترین نرخ جمعیت در جهان می دانند؟ و اصولا چرا ایران باید جور اشتهای سیری ناپذیر زاد و ولد انبوه آنها را متحمل شود؟ چرا از غلاف لاتکس اینهمه تنفر دارند؟
اگر مشکل افغانها حکومت طالبان است؛ چنانچه یک درصد از مهاجران به ایران، در مقابل طالبان می ایستاد، قدرت به طالبان بر نمی گشت. و اگر مردم افغان با طالبان موافق هستند، پس بنشینند در نجد خود و نتیجه حاکمیت حاکمان واقعی شان را متحمل شوند.
ایرانیان وقتی وضعیت اقتصادی شان ضعیف است ازدواج نمی‌کنند. اگر هم ازدواج کنند بچه نمی آورند چون نسبت به فرزندان خود احساس مسئولیت دارند. اما چرا گرسنگی، قحطی، جنگ، آوارگی، بلایای طبیعی و غیر طبیعی هیچ تاثیری روی فرزند آوری افغانها ندارد و چه بسا زودتر کودکان خود را به زوجیت در آورند که نان خورشان کم شود.
پیداست این تفاوت فرهنگی باعث بر هم خوردن تعادل طبیعی بین دو گروه جمعیتی در کنار هم می شود. فرهنگ مردمان افغان، جنگ داخلی و توسعه نیافتگی را برایشان به ارمغان آورده و وقتی افغانها به صورت انبوه به ایران بیایند فرصت جذب فرهنگ ایرانی را پیدا نمی کنند و برعکس فرهنگ خود را به ایران هم صادر می‌کنند!
اکنون پرسش این است مسئولان ما با این جمعیت انبوه وارداتی چه می‌خواهند بکنند؟
اگر صلاح باشد آنها را به افغانستان بازگردانند واقعا می توانند؟! اصلا اگر قرار به بیرون کردن بود چرا وارد کردید؟!

چرا قوم لج بازی که با همه بی پولی بجای تهیه غذا برای گرسنگان و خرید کاندوم برای کنترل جمعیت گرسنگان، سد میزند که آب هیرمند به شوره زار بریزد و هدر رود اما به دریاچه هامون ایران نرسد را وارد ایران کردید؟ دقیقا چرا؟
محض رضای خدا یک نفر بیاید برای مردم توضیح دهد.
حالا که وارد کردید چرا هیچ تشری به آنها نمی زنید که به اندازه عرف ایران بچه بیاورند؟
وقتی زایش زنان افغان چهار برابر ایران است، معلوم است که به زودی جمعیت افغانها از ایرانیان بیشتر می شود و بدون شک ادعای سرزمینی و سیاسی بر فلات ایران خواهند داشت و دیر نباشد دردسرهای فلسطین برای ایران هم تکرار شود. این خطر پیشتر در جاهای دیگر دنیا اتفاق افتاده است.
برخی دنبال نفوذ اسراییل در نهادهای امنیتی می گردند که باعث شده اسناد سری کشور را به سرقت ببرند یا دانشمندان هسته ای را ترور کنند. اگر فرصت کردید جاهای دیگر هم دنبال نفوذی بگردید. جاهای خیلی نزدیک. از رگ‌ گردن نزدیکتر…
واما…
واقعاچراسکوت ایران وایرانی …
یک روزی شعار بود
فرزند کمتر زندگی بهتر
چی بسا این جمله کارشناسی نشده باعث پیری کشور ایران گردید و نسل ایران و ایرانی در حال چالش است …

استاد و مدرس دانشگاه
دانشجویی حقوق قضایی
۴ مهر ۱۴۰۳

About نسرین عشقی

Check Also

هرچه هست از قامت ناساز بی اندام ماست

هرچه هست از قامت ناساز بی اندام ماست یادداشت از فرزین رحمتی در یک سیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *