چند اصولگرا و اصلاح طلب رئیس کمیسیون شدند؟
مجلس شورای اسلامی دارای ۱۳ کمیسیون تخصصی آموزش و تحقیقات، اجتماعی، اقتصادی، امنیت ملی و سیاست خارجی، انرژی، برنامه، بودجه و محاسبات، بهداشت و درمان، شوراها و امور داخلی کشور، صنایع و معادن، عمران، فرهنگی، قضایی و حقوقی و کشاورزی، آب و منابع طبیعی است که اعضای این کمیسیونها روز گذشته (شنبه) قطعی و نهایی شدند. بر این اساس تکیه ۱۰ اصولگرا و ۲ اصلاحطلب بر کرسی ریاست کمیسیونها قطعی شده است.
نظر زاکانی درباره یک شنبه سیاه
علیرضا زاکانی نماینده مجلس نهم در گفت و گویی بیان داشت که بنده از کسانی بودم که در مقطع اول از مخالفان آقای شیخ الاسلام در انتصاب آقای مرتضوی و از استیضاح کنندگان دور اول بودم که منجر به قول و قرار آقای مرتضوی با آقای دکتر حدادعادل و در نهایت پس گرفتن استیضاح شد. اما در استیضاح دوم معتقد بودم این استیضاح درست نیست، هم از نظر زمان استیضاح و هم از نظر شرایط پیرامونی آن و حساسیت هایی که وجود داشت و نفعی هم برای آن متصور نبود لذا احساس می کردم که موضوع به طرق دیگر قابل حل است.برخی آقایان اصرار به استیضاح داشتند که آن را نادرست می دانستم، نوع و شرایط مطرح شدن استیضاح نیز در نهایت یک واقعه ای تلخی را رقم زد که به هیچ وجه قابل دفاع نیست و ما کاملا نسبت به آن انتقاد داشتیم. جالب اینجا است بنده در بعد از ظهر روز استیضاح در دو سخنرانی در بیرون مجلس ضمن اعتراض نسبت به رخداد تلخ و زشت آن روز، بر این موضوع تاکید داشتم که هر دو طرف یعنی آقای احمدی نژاد و آقای لاریجانی مقصرند و به صراحت گفتم که آقای احمدی نژاد تقصیر بیشتری از آقای لاریجانی داشته است. این گفت و گو را ایسنا منتشر کرده است.
سکوت درباره حیفومیل ۱۵۰ میلیارد دلاری
کمالالدین پیرموذن در گفتوگویی گفت؛ این جریانهای سیاسی و رسانهای در حالی که احمدینژاد میتوانست کشور را با ۳۰ میلیارد دلار واردات اداره کند، با ۱۸۵ میلیارد دلار اداره کرد، ساکت شدند و درباره واردات بیرویه و سوداگری که کمر تولید ملی را شکاند و غالب کارخانهها را به تعطیلی کشاند، چیزی نگفتند.او اضافه کرد: با این وجود اکنون با دامگستریهای متعدد برای دولت از کاه کوه میسازند و در عوض اینکه آقایان اجازه دهند، دولت همه انرژی خویش را مصروف بهرهگیری کافی و وافی از فرصت طلایی پساتحریم در عصر شتاب تاریخ با کاهش ریسک سرمایهگذاری در کشور و با جذب سرمایهگذاریهای سرنوشتساز خارجی، به منظور رونق و شکوفایی اقتصادی و افزایش ظرفیتهای شغلی برای خیل جمعیت انبوه بیکاران جوان و اتمام پروژههای کثیر به ارث رسیده از دولت پیشین کند، انرژی دولت را مصروف جواب به دروغپردازیها و دفع شرها کرده است. این گفت و گو را ایلنا منتشر کرده است.
صحنه جالبی در انتظار روحانی نیست
امیر محبیان از عدم دفاع دولت و ضعف در اطلاعرسانی در حوزه دستاوردهای روحانی انتقاد کرد. این تحلیلگر اصولگرا در گفتوگو با «انتخاب» در مورد جنجالسازیهای اخیر گفت: من نمیدانم کجا اتاق فکر تشکیل دادهاند؟ اما آن چه مشخص است، این است که بر اساس بیفکری این کارها صورت نمیگیرد. طبیعتا فکری سیاسی پشت این قضیه است. دولت باید بتواند در این تلاطمات سیاسی خود را حفظ کند. دولت باید از عملکرد خود دفاع کند و نواقصی را که رقبا بیان میکنند، برطرف کند. تا به حال، رقبا علیه دولت یازدهم کار کردهاند اما در مقابل دولت هیچ جواب روشنی نداده و اگر این روند ادامه پیدا کند ممکن است صحنه جالبی در فضای جامعه نقش نبندد و در انتظارش نباشد.
ورود ظریف به عرصه مبارزه با مفاسد اقتصادی
روزنامه «خراسان» نوشت: بر اساس درخواست رسمی یک مقام مسئول از مدیران ارشد نهاد ریاست جمهوری که هماکنون در زیرمجموعههای هیأت دولت در حال رسیدگی توسط کارشناسان مربوطه است، پیشنهاد شده برای صدور مجوز الحاق وزیر امور خارجه به ترکیب اعضای کارگروه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اقدام شود.در این نامه، دلیل پیشنهاد فوق، ضرورت و نیاز به رایزنیهای سیاسی با برخی کشورها از جمله همسایگان، برای پیگیری برخی پروندهها و موضوعاتی که منجر به شکلگیری مفاسد اقتصادی میشود، اعلام شده است.
حجتالاسلام موسوی لاری در گفتوگویی با اشاره به سریال به اصطلاح افشای فیشهای حقوقی اظهار داشت: این چیزی نیست که مربوط به سالهای اخیر باشد، بلکه این مسئله در گذشته مدیریت کشور بوده است. در ثانی این بر اساس نوعی مقررات و ضوابط غلطی بوده است که نظام و مدیریت گذشته امضا کرده است و بر آن اساس در برخی از بنگاههای اقتصادی و بانکها به مرحله اجرا گذاشته میشده است. وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: اینکه یک مرتبه حساسیتها ده برابر شده است و در خصوص دزدیها و اختلاسهای کلان چند هزار میلیارد تومانی کمترین حساسیتی شکل نمیگیرد، این سوال را به ذهن متبادر میکند که آیا این خود یک جریانی نیست که بخواهد اختلاسهای کلان را بپوشاند. ایلنا این گفت و گو را منتشر کرده است.
اعلام آمادگی شرکای زنجانی برای تامین وثیقه آزادی
رسول کوهپایه زاده وکیل مدافع بابک زنجانی در گفتگویی گفت، در خصوص میزان وثیقه موکلش اظهار داشت: فارغ از اظهارنظرهای شخصی و سلیقهای که به جای خود قابل بیان است، آنچه ملاک و معیار صحت و اعتبار هر ادعایی باید قرار گیرد، قانون است و همه موظفیم قانون را به عنوان فصلالخطاب بپذیریم و در مقابل آن تمکین کنیم ولو اینکه مطلوب و خوشایند ما نباشد در غیر این صورت، عدالت مخدوش میشود و نهایتا همه ضرر خواهیم کرد.وی افزود: لذا از همان قانونی که به بنده اجازه وکالت و دفاع از حقوق متهم را میدهد و به بازپرس، دادستان و قاضی اختیار و قدرت میبخشد و همان قانونی که مجوز بازداشت موقت موکل را صادر میکند، در ماده ۲۴۲ خود به صراحت اعلام کرده است که هیچ متهمی را که مجازات وی سلب حیات است، به هیچ عنوان نمیتوان بیش از ۲ سال با قرار بازداشت موقت در زندان نگه داشت و مرجع قضایی، مکلف به تبدیل قرار متهم به قرار تامین مناسب دیگر است. این گفت و گو را باشگاه خبرنکاران منتشر کرده است.
خداحافظی دو وزیر از کابینه روحانی؟
این روزها شایعات متعددی در مورد تغییر در کابینه به گوشمی رسد، اما بنابر اخبار رسیده در لیست تغییرات فوری، اسامی وزرای صنعت و ورزش مشاهده ی شود.به گفته ی منابع آگاه در گفتگو با «انتخاب»، علی اصغر مونسان بزودی جایگزین محمود گودرزی در وزارت ورزش و محمود اسلامیان جایگزین محمدرضا نعمت زاده در وزارت صنعت می شود.براساس این گزارش، این تغییرات که قرار بود هفته قبل انجام شود، ظاهراً به دلیل جنجال های اخیر و حملات سنگین به دولت به تعویق افتاده و به نظر می آید پس از شب قدر، وزرای جدید رسما به مجلس معرفی شوند.
راه حل جدید مطهری برای بازگشت مینو خالقی به مجلس!
نایب رئیس مجلس از اعلام وصول طرح استفساریه قانون انتخابات مجلس دربارهی غیرقانونی بودن رد صلاحیت نامزدهای انتخابات بعد از اعلام نتیجه انتخابات خبر داد و گفت که این طرح برای جلوگیری از تکرار موضوع منتخب اصفهان در آینده نوشته شده اما در صورت تصویب نهایی راه برای ورود مینو خالقی به مجلس هم باز میشود.علی مطهری اظهار کرد: دراین طرح استفساریه که در واقع استفسار ماده ۷۳ قانون انتخابات مجلس و همینطور استفسار از تبصره ۳ ماده ۵۲ این قانون است از مجلس سوال میشود که آیا منظور از عبارت ابطال انتخابات در ماده ۷۳ قانون، ابطال انتخابات یک حوزهی انتخابیه است یا شامل ابطال آرای یک نامزد هم میشود. به طوری که مثلا در یک حوزه ی انتخابیه که انتخابات به صورت سالم برگزار شده آراء برخی منتخبان تایید شود و برخی نشود؟ پاسخ این است که شامل ابطال آراء یک نامزد نمیشود یعنی اگر انتخابات یک حوزه انتخابیه ابطال شود در واقع آراء همه منتخبان باطل شده و نه فقط برخی از آنها.
فردوسیپور صدا و سیما را دور زد!
هت تریک یکی از اولین برنامه های ویژه تلویزیون اینترنتی با محتوایی متفاوت است که در آن بخشهای متنوعی گنجانده شده است. هتتریک ویژه برنامه اختصاصی جام ملّتهای اروپا، یورو ۲۰۱۶ است که بصورت اختصاصی از تلویزیون اینترنتی آیو برای اولینبار در ایران پخش میشود. لازم به ذکر است حضور محمد حسین میثاقی و گروه عادل فردوسی پور و یکی از آیتم های جذاب این برنامه که بخش تحلیل اجتماعی تیمهای حاضر در تورنمنت با صدای عادل فردوسی پور است به جذابیت بیشتر “هت تریک” کمک کرده است. از سوی دیگر با انتشار خبری در توئیتر مبنی بر حضور فردوسی پور در برنامه هت تریک این گمان به یقین نزدیک شده است.