وی همچنین با بیان اینکه گیلان یک مسیر صادراتی برای صادرات محصولات کشاورزی است، اظهارداشت: صادرات از اهداف مهم تولید است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پارسال افزون بر ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از گیلان به خارج از کشور صادر و ۲۰۰ هزار دلار ارز عاید کشور شد.
وی افزود: درآمد حاصل از صادرات در بخش کشاورزی خود به خود زنجیره تولید را مدرن، کیفیت محصولات را بر حسب سلایق مشتری افزون، سرمایه گذاری خارجی را جذب و عر ضه محصولات را از رخوت، رکود و سرگردانی در بازارهای داخلی به سوی نظم و دقت هدایت می کند.
شعبان نژاد تصریح کرد: در ایران توسعه صادرات غیرنفتی و رهایی از اقتصاد تک محصولی نفت ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی اذعان داشت: در دنیای کنونی توسعه صادرات تنها به افزایش درآمد ارزی از طریق صادرات کالا و خدمات محدود نمی شود بلکه نقش بهتری را به عنوان یک استراتژی رشد در جهان بر عهده دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: صادرات امروز با ارزش افزوده بیشتر برای کشور نه تنها به عنوان یک مسیر انتخابی بلکه به عنوان دلیلی برای رشد و توسعه اقتصادی مطرح می شود.
وی افزود: صنایع تبدیلی به دلیل به کارگیری محصولات کشاورزی به عنوان مواد اولیه می تواند عاملی برای استفاده بهتر از این محصولات تلقی شود.
شعبان نژاد تصریح کرد: ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی دارای برخی اثر های اقتصادی از قبیل ایجاد ارزش افزوده، ایجاد اشتغال، ایجاد درآمدهای ارزی و همچنین استفاده بیشتر از محصولات کشاورزی و غیره خواهد شد./مهر