چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار رضوانشهراز برگزاری یادواره ۱۳۶ شهید والامقام این شهرستان خبرداد

فرماندار رضوانشهر از برگزاری یادواره ۱۳۶ شهید والامقام ، ۵ شهید گمنام و یادبود سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی روز دوشنبه بیست و سوم دی ماه سال جاری در این شهرستان خبر داد.

همای گیلان، به گزارش روابط عمومی فرمانداری رضوانشهر، صبح روز شنبه بیست و یکم دی ماه سال جاری محمد مهدی مظفری در جلسه هماهنگی و ستاد پشتیبانی یادواره شهدای این شهرستان ضمن تشکر از دستگاه های اجرایی و نهادهای انقلابی و شرکت های خصوصی در حمایت و پشتیبانی برنامه ها و مناسبت های مختلف ملی و مذهبی این شهرستان ، یادواره شهدا را محفلی برای تبیین راه و سیره شهدا دانست و اظهار داشت: ولایت‌پذیری از ویژگی‌های بارز شهیدان در دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه ابهت و اقتدار معنوی امروز نظام اسلامی و ملت مسلمان در دنیا و در چشم قدرتهای شیطانی و استکبار جهانی، ناشی از همین شهادتها است، گفت: همه باید در راستای هر چه باشکوه تر برگزار شدن آیین یادواره شهدای و الامقام این شهرستان همکاری و مشارکت لازم را با ستاد بزرگداشت یادواره شهدا داشته باشند.

فرماندار رضوانشهر گفت: یادواره ۱۳۶ شهید والامقام و ۵ شهید گمنام این شهرستان و یادبود سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی روز دوشنبه بیست و سوم دی ماه سال بعد از نماز مغرب و عشاء جاری در جوار مزار شهدای والامقام در مسجد سید امین السلطان غریب بنده(ع) رضوانشهر برگزار می گردد.

با کانال همای خبر همراه باشید

About عطیه نصرتی

Check Also

 بررسی اسناد جمع آوری شده بلدیه رشت از زمان تاسیس تا دهه هشتاد

 بررسی اسناد جمع آوری شده بلدیه رشت از زمان تاسیس تا دهه هشتاد  این اسناد …