چاپ مطلب چاپ مطلب

کشف بیش از ۳ تن آرد فاقدمجوز در رشت گروه استان‌ها – گیلان – فرمانده انتظامی رشت از کشف بیش از ۳ تن آرد فاقدمجوز در بخش لولمان این شهرستان خبر داد

همای خبر:سرهنگ “عیسی روشن قلب” در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس ، اظهار داشت: مبارزه با احتکار و قاچاق کالا از اولویت‌های اصلی فراجا است و پلیس با قاطعیت با هرگونه قانون‌شکنی و اخلال در بازار برخورد می‌کند.



وی در ادامه افزود: مأموران انتظامی بخش لولمان با انجام تحقیقات نامحسوس از احتکار مقدار زیادی آرد خارج از شبکه توزیع در یک واحد صنفی مطلع شده و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.
فرمانده انتظامی رشت با بیان اینکه مأموران پس از محرز شدن صحت خبر واصله با هماهنگی مقام قضائی به محل مورد نظر اعزام شدند، اذعان داشت: در بررسی از محل مذکور، ۳ هزار و ۳۶۰ کیلوگرم آرد فاقدمجوز کشف شد.
این مقام انتظامی با اعلام اینکه کارشناسان ارزش آرد کشف شده را یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد کردند،تصریح کرد: در این راستا متهمان ۴۶ و ۴۷ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ روشن قلب در پایان بر برخورد قاطع و قانونی پلیس با محتکران و قاچاقچیان تاکید کرد و گفت: شهروندان می توانند در صورت اطلاع از هرگونه احتکار یا قاچاق کالا، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.


About سردبیر ارشد

Check Also

انهدام باند سرقت از پارکینگ و انباری منازل مسکونی در رشت

همای خبر: فرمانده انتظامی شهرستان رشت از شناسایی و انهدام باند سه نفره سارقان پارکینگ، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *