رییس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تجهیزات پزشکی موجود غالبا وارداتی، کمیاب و با قیمت بالا عرضه میشود، گفت: این در حالی است که هم اکنون مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه، قادر به ارائه خدمات ساخت این تجهیزات است.
همای گیلان، دکتر مصطفی گل شکن در گفت و گو با ایسنا- منطقه گیلان،از اعلام آمادگی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای ساخت تجهیزات پزشکی خبر داد و اظهار کرد: با توجه به تحریمهای وضع شده اخیر و احتمال کمبود کیتهای تشخیصی آزمایشگاهی، کیتهای آنالیزی، تجهیزات پزشکی و … این مرکز آمادگی ارائه خدمات و ساخت تجهیزات مورد نیاز مراکز آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی را دارد.
وی با بیان اینکه تجهیزات پزشکی موجود غالبا وارداتی، کمیاب و با قیمت بالا عرضه میشود، گفت: این در حالی است که هم اکنون مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه، قادر به ارائه خدمات ساخت این تجهیزات است.
گلشکن ادامه داد: تجهیزات مورد نظر قابل رقابت با نمونههای خارجی بوده و با قیمت کمتر در اختیار مصرف کننده قرار خواهد گرفت.
رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه با اشاره به این که مواد اولیه تجهیزات پزشکی در ایران تهیه میشود، تصریح کرد: نمونه ایرانی این محصول با مشکلاتی چون کمبود عرضه در بازار، شرایط سخت حمل و نقل، نگهداری، ترخیص و طولانی شدن فرایند حمل و نقل تا ترخیص مواجه نخواهد بود و مقرون به صرفه است.
گل شکن یادآور شد: با توجه به ارزیابی میدانی انجام شده، متخصصین کاربرد تولید داخل را آسان تلقی نموده و استفاده از آن را توصیه میکنند.
به گزارش ایسنا؛ مجتمع فناوری پیشرفته پزشکی گیلان با هدف تجمیع شرکتهای دانش بنیان، هدایت و رهبری آنها جهت اهداف سازمانی در راستای سیاستهای وزارت متبوع افتتاح شده است. در مجتمع فنآوریهای پیشرفته، مراکز تحقیقاتی در حوزههای فناوری سلامت، ستادها و کارگروههای فعال در حوزههای فن آوری نیز دایر است.
مجتمع فناوریهای پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نظارت و حمایت همه جانبه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تخصیص ۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، با حضور معاون تحقیقات فناوری وزارت بهداشت، در مهر ماه سال ۱۳۹۶ آغاز به کار کرد.