نماینده عالی دولت در گیلان:
آب بندانهای گیلان فرصتی طلایی برای توسعه آبزیپروری
استان گیلان از دیرباز یکی از قطب های اصلی شیلات کشور در زمینه های مختلف محسوب می شد
استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت ۹ هزار هکتاری آب بندان و تالابهای استان جهت توسعه شیلات و آبزی پروری در گیلان از سازمان شیلات خواست تا نسبت به فعال سازی این ظرفیت از طریق رهاسازی بچه ماهی در آب بندانها و تالابها اقدام کند.
دکتر هادی حق شناس در نشست با رئیس سازمان شیلات کشور با بیان اینکه شیلات و آبزی پروری یکی از ظرفیتهای اساسی استان گیلان محسوب میشود، گفت: در همین راستا در سال سرمایه گذاری برای تولید شیلات یکی از بسترهای مناسب برای سرمایه گذاری در استان خواهد بود.
وی با بیان اینکه با تمام توان از سرمایه گذاری در همه بخشها به ویژه بخش شیلات استقبال میکنیم، افزود: در این مسیر، هم از طریق کارگروههای مرتبط و همچنین اعطای تسهیلات از سرمایه گذاران حمایت میشود.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت پرههای صیادی در حوزههای مختلف شیلات و گردشگری، اظهار داشت: در راستای به کارگیری از ظرفیت پرههای صیادی در ایام تابستان در زمینههای گردشگری و پرورش ماهی از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.
حق شناس استفاده از ظرفیت ۹ هزار هکتاری آب بندان و تالابهای استان جهت توسعه شیلات و آبزی پروری را از دیگر فرصتهای گیلان در این حوزه برشمرد و از شیلات خواست تا نسبت به رهاسازی بچه ماهی در آب بندان ها و تالاب های استان اقدام کند.
وی با اشاره به تجربه ناموفق پرورش ماهی در قفس در گیلان، تصریح کرد: عدم موفقیت این طرح در استان به دلیل استفاده از تجهیزات نامناسب و فقدان آموزش صحیح نیروی انسانی مرتبط بود و این در شرایطی است که این طرح در سایر استان ها با استفاده از تجهیزات به روز و نیروی انسانی خبره با قوت در حال اجرا است؛ لذا در صورت ورود بخش خصوصی توانمند در این زمینه، با قوت از سرمایه گذاری در این بخش حمایت می کنیم.
رئیس سازمان شیلات کشور نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت های فوق العاده شیلات و آبزی پروری در گیلان، اظهار کرد: استان گیلان از دیرباز یکی از قطب های اصلی شیلات کشور در زمینه های مختلف محسوب می شد و در صورت استفاده از ظرفیت های متنوع شیلات، بار دیگر استان گیلان می تواند به جایگاه حقیقی خود در این بخش دست یابد.
رستم پور با بیان اینکه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه شیلات و آبزی پروری می تواند به توسعه این بخش کمک شایانی نماید، افزود: رویکرد سازمان شیلات کشور تقویت بخش خصوصی و برون سپاری بسیاری از امور در این بخش است و در این مسیر از حضور سرمایه گذاران حمایت می کنیم.
وی با استقبال از حضور سرمایه گذاران در بخش های مختلف شیلات به ویژه اجرای طرح پرورش ماهی در قفس، گفت: توسعه بازارهای تخصصی فروش ماهی و رستوران غذاهای دریایی در شهرهای مختلف استان و بهره گیری از فضای مناسب پره های صیادی در زمینه های گردشگری و آبزی پروری از دیگر زمینه هایی است که امکان مشارکت سرمایه گذاران در این بخش ها فراهم است.
رئیس سازمان شیلات کشور همچنین به نقش شیلات به توسعه اقتصاد دریا محور در گیلان اشاره و یادآور شد: باید در این راستا از تجهیزات و علوم روز دنیا بهره گرفته شود