همای گیلان: مجلس نهم در طول دوران ۴ سال خود شاهد حوادثی از جمله یکشنبه سیاه،حمله به لاریجانی در قم،استیضاح ۳ وزیر همچنین حاشیه های مربوط به روز تصویب کلیات طرح اقدام متناسب و متقابل ایران در اجرای برجام بوده است.
مجلس نهم در تاریخ ۷ خرداد ۹۱ کار خود را با ۲۹۰ نماینده آغاز کرد که البته دو نفر از نمایندگان(سید جلال یحی زاده:نماینده تفت و میبد و علی اکبر آقایی :نماینده سلماس) در دوران حضور خود در مجلس نهم دار فانی را وداع گفتند.
مجلس نهم در طول ۴ سال گذشته رویدادهای مهم و بعضا جنجالی و پرحاشیه ای را به خود دیده است؛روزها و اتفاقات مهمی از جمله یکشنبه سیاه،حمله به لاریجانی در قم،استیضاح وزرای آموزش و پرورش،علوم و راه و شهرسازی،که نهایتا به ابقای آقایان فانی و آخوندی و عزل فرجی دانا ختم شد؛همچنین روز تصویب کلیات طرح اقدام متناسب و متقابل ایران در اجرای برجام که با تهدید شدن صالحی به دفن شدن در رآکتور اراک همراه بود و…
یکی از نمایندگان گیلانی مجلس نهم از روزهایی که گذشت ، اینطور می گوید: در مجلس نهم ما ابتدا فکر میکردیم دو قطبی و تضارب آرا میتواند مؤثر باشد، ولی بعدها دیدیم تبدیل به کینهتوزی و انتقامگیری شد و نتیجه بسیار بسیار بدی از آن گرفتیم که خاطره بدی هم از آن مجلس دارم.
جعفرزاده ادامه داد: در این ماجرا نیز در ابتدا مشکل خاصی احساس نمیکردیم اما به محض شروع این تخلفات و بداخلاقیها اتفاقی که افتاد این بود که به نظر میرسید ادامه این بداخلاقیها نظیر پخش شایعات ممکن است منجر به ایجاد کدورت در بین دو طرف شود و این کدورتها زمانی که ما میدانیم باید چهار سال با هم کار کنیم ایجاد مشکل میکند.
نماینده منتخب مردم رشت با بیان اینکه باید از اول تعامل میشد و در این بازی نمیافتادند گفت: باید مانند مجلس نهم مشخص میشد که برای مثال کاندیدای اصلی آقای لاریجانی است و یک نفر هم به شوخی کاندیدا میشد و تمام میشد.
جعفرزاده سرلیست اصلاح طلبان رشت و گزینه لیست امید بود که در روزهای اخیر حمایت چشمگیری برای ریاست لاریجانی از خود نشان داد.