چاپ مطلب چاپ مطلب

✍️فرشادحسینی فر قبل از انتخابات منسجم و ستادی/بعدازانتخابات منفعل و محفلی

اختصاصی همای گیلان:این را به تجربه دیده ایم که جلسات ستاد های مردمی چند ماه قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی یا شورای شهر پُرشور و پُرحرارت همراه با برنامه های متنوع و حضور نظریه پردازها ، شخصیت های نخبه و بومی حول یک نامزد یا ائتلاف تشکیل می شود و در هر صورت صبح شنبه نتیجه از دو حالت خارج نخواهد بود؛ پیروزی یا شکست. اما فارغ از نتیجه یِ انتخابات و با چشم پوشی از اتفاقات پیرامونش ، آن چه وجه اشتراکِ غالب پسا انتخابات هاست، افول فعالیت های جمعی و تشکیلاتی است ، که بر این اساس دیدارها ، جلسات فشرده، برنامه ها و شعارها با شیب تندی کم رنگ و ناپدید می شوند و در خوش بینانه ترین حالت جلسات محفلیِ دو یا چند نفره ی چالشی با موضوع مطالبه گری یا گلایه مندی جایگزین آن می گردد که ثمره مثبت و تأثیر شگرفی نخواهد داشت. این فضا یعنی خلأ تشکیلات منسجم و هدفمند در شهرستان با محوریت نیروهای مطالبه گر ، برنامه محور و باتجربه که بیشترشان بار گران فعالیت های اجتماعی-انتخاباتی را در سالهای ماذی به دوش کشیده اند و به یک معنا هزینه پرداخت کرده اند ، همواره بستر مناسبی برای نقش آفرینی و یا ادامه فعالیت عناصر وابسته به جریان غیرهمسو با رأی مردم را ایجاد میکند و محیطی امن و آرام است برای مدیرانی که به دلایلی منجمله عدم وابستگی به خاک(غیربومی بودن)مقهور اراده بالا دست خویش اند و شیفته ی امور سطحی و روزمره اند تا در انظار عمومی جلوه کنند و متعاقب آن با هرگونه چشم‌انداز و افق بلند مدت که تلاش،پیگیری و زحمتشان را مضاعف نماید وفاق ندارند.

بدون شک منابع انسانی مهمترین رکن در مسیر رشد و پیشرفت پایدار محسوب می شود و بهره مندی از ثروت انسانی موجود که شامل جوان های متخصص،چابک و مستعد که البته غالبا تاکنون عرصه مناسب برای بروز و ظهور نیافته اند و پیشکسوتان توانمند و با تجربه است ، می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد حال آنکه اگر این نیروی انسانی به صورت متشکل و منظم در کنار یکدیگر قرار بگیرند ضمن تبدیل شدن به یک منبع استراتژیک و منحصر به فرد می توانند در راستای خدمت به زادگاه و سرزمین خود ، همیار نماینده منتخب باشند. غالب نمایندگان مجلس یا شورای شهر پس از انتخابات و گذشت چند ماه از آغاز به کارشان از ژرفای مشکلات زیربنایی همچون فاضلاب شهری ، محیط زیست، هویت و میراث فرهنگی، شهرسازی، فرهنگ و هنر ، نشاط اجتماعی،امنیت،توریسم و مشاغل خردو کلان تا ناکارآمدی بنگاه های بزرگ اقتصادی برای شهر به درک صحیح و اطلاعات وسیع خواهند رسید و البته بیشتر از گذشته مشکلات را لمس میکنند اما مشکلات روزمره و مراجعات مردمی و عقب ماندگی های کارهای اجرایی فرصت مطالعه و پیگیری را کند یا ناممکن می سازد و اینجاست که اهمیت ایجاد یک تشکیلات منسجم و همراه ، به عنوان اتاق اندیشه ، با هدف مطالعه، تحقیق ، بررسی و ارائه برنامه های مدون و کاربردی در خصوص مشکلات فوق الذکر مشخص می شود. ضمن اینکه مطالبه گریِ مستدل و مستند در چهارچوب قوانین از مدیران و مسؤولان در راستای توسعه و پیشرفت شهرستان نیز می تواند در صدر دستور کار تشکیلات قرار بگیرد. امید که شخصیت های مؤثر شهرستان، خصوصا نیروهای باتجربه راهکاری برای هدایت همان انگیزه و هیجان ستادهای انتخاباتی به سمت ایجاد مجمعی منسجم و فراگیر از نیروهای توانمند و صاحبان فکر با هدف سازندگی و پیشرفت شهرستان در بستر سازمان های مردم نهاد را فراهم کنند.

با کانال همای خبر همراه باشید.http://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

حیات وحش.. حیات وحش؛ نامی است که ما بر روی موجوداتی گذاشته ایم که اجازه بهره کشی و سوددهی به ما ندادند و در برابر سوءاستفاده های نابجای ما ایستادند یا فرار کردند.. به همین دلیل بیجا، انسان هایی که متمرد و سرکش و نافرمان بودند هم صفت “وحشی” گرفتند!

حیات وحش..   حیات وحش؛ نامی است که ما بر روی موجوداتی گذاشته ایم که …