مدیرعامل مجتمع فولاد مسعود در لنگرود:
خلاقیت در تولیدات ورق های شیروانی در ابعاد بزرگ سبب صرفه اقتصادی سازندگان و رونق در تولید شد/
برای گسترش تولید به شهرک صنعتی نالکیاشر میرویم
رویای اشتغالزایی گسترده و صادرات محصول و ارزآوری در سر دارم
مسعود ملکی مدیرعامل “مجتمع فولاد مسعود” در نالکیاشر لنگرود گفت: ابداع این کارگاه، تولید در افزایش ابعاد ورقهای شیروانی از ۲ متر به شش متر سبب صرفه جویی در مصرف ورقها برای خریداران شده است.
اختصاصی همای خبر(گیلان)-
مسعود ملکی توضیح داد: ورق فولاد شیروانی در ابعاد دو متری به دلیل همپووشانی کامل میبایست از کناره ها همپوشانی و روی هم رفتگی داشته باشد که اینکار علاوه بر مصرف بالاتر ورق، به مرور زمان سبب نشتی آب و رطوبت به سقف خانه ها میشود در حالیکه مجتمع فولاد مسعود با ترکیب و ساخت ابعاد بزرگ ورق علاوه بر صرفه جویی در هزینه ساخت شیروانی، عمر سازه های ساختمانی را هم بالا میبرد و از نشتی جلوگیری میکند.
این کار آفرین که هماکنون ۲۴ نفر را به شکل مستقیم تحت پوشش و اشتغالزایی دارد و بطور غیر مستقیم نیز ۱۴۴ نصاب و بیش از ۵۰ نفر نیروهای جانبی را به چرخه اشتغالزایی افزوده در خصوص تسریع انتقال مجتمع به شهر صنعتی نالکیاشر از مسئولان خواستار حمایت شد و گفت: بنده با عرق جبین و همتی که از دوره نوجوانی در کار داشته ام مشغول تولید هستم و از نهادهای نظارتی میخواهم چالشهای گوناگون در عرصه کارمان کمتر شود.
وی با تاکید بر اینکه در کشورهای دیگر از کارآفرینان بیشترین حمایت انجام میشود گفت: متاسفانه ما صنعتگران در تمامی ادارات محکومیم!
ملکی گفت: در نزدیکی این کارگاه خانه های مسکونی هست و ما سروصدایی نداریم که آنان را تاکنون ناراحت کرده باشد اما برخی ادارات ما را به این دلیل و دلایل دیگر در چالش قرار میدهند که عجیب است و وقتگیر و ناراحت کننده.
وی با بیان اینکه برای انتقال منتظر طی شدن مراحل اداری هستیم گفت: با انتقال به شهرک صنعتی ضمن اشتغالزایی سه برابری ، بازار کار را نیز گسترش خواهیم داد.

این صنعتگر با این توضیح که مجتمع فولاد مسعود از شهرهای چالوس تا نور مازندران و تمامی شرق گیلان و رشت و حتی غرب گیلان از فومن و تالش نیز سفارش خرید دارد گفت: مجموعا در گیلان ۷مجتمع تولید ورقهای فولادی ویژه شیروانی فعال است و ما در این مجتمع اگر از سوی مسئولان اداره محترم صمت و اصناف حمایت شویم در فکر صادرات محصول و ارزآوری نیز هستیم.
وی در توضیح نحوه ورود خود به این شغل گفت: بنده در نوجوانی در تیم فوتبال ملوان توپ میزدم و پدرپرتلاشم در یک کارگاه ۲۶ متری به خرید و فروش ورقهای دست دوم شیروانی مشغول بود. اما در همان سالها پدر مرحوم شد و من در نوجوانی نان آور خانواده شدم و شغل پدر را با خرید و فروش ورق دست دوم ادامه دادم و اکنون پس از ۲۰ سال در یک کارگاه ۵۰۰ متری به ساخت ورق های فولاد مشغولم و مغازه قدیمی پدر نیز کاربری انبار یافته است.
وی با اشاره به آنکه بخشی از مواد اولیه کارمان وارداتی است و باقی را نیز از فولاد مبارکه اصفهان و بخش دیگری نیز از شهرک صنعتی قزوین تامین میشود گفت: رویای گسترش کار و تولید ورق فولاد دارم و میخواهم سرمایه گذاری کنم و سفره ای از تولید و اشتغال بگسترانم که جمعی از هموطنانم دور آن بنشینند و در این خصوص خواستار تعامل نهادهای نظارتی هستم؛
اما برخی ادارات فقط می آیند از ما عکس و فیلم میگیرند و سوالاتی میپرسند که نتیجه آن متاسفانه تاکنون برای ما فقط ایجاد چالش بوده و حمایتی نبوده است!
مسعود ملکی گفت: خواستار حمایت مالی و روانی هستم نمیخواهم سرمایه خود را صرف شغلهای کاذب کنم بلکه بدنبال گردش اقتصادی از محل تولید و توسعه هستم و در این خصوص قول وام بانکی به مجتمع ما داده شده که امیدواریم تحقق یابد.
وی با این توضیح که سالن فوتسال در کنار مجتمع داریم گفت: علاقه به فوتبال را کنار نگذاشته ام اما زندگی مرا در مسیری قرار داد که صنعتگر باشم و کارآفرینی کنم و در این مسیر به تنهایی گام برداشتم و بارها آزمون و خطا داشتم و بتدریج به جایی رسیدم که در رشت و شهرکهای صنعتی نیز نام آشنا و شناخته شده هستم.
وی با ذکر آنکه فعالیت ما به شکلی است که کارگاههای کوچک نیز به موازات ما قادر به تولید و سودآوری باشند گفت: رضایت مشتریان و دلگرمی آنان سبب رشد این مجتمع تولیدی بوده است.
ملکی از رئیس اداره صمت لنگرود و دکتر پورحیدری مدیر کل صمت گیلان و اتاق اصناف لنگرود قدردانی کرد.

انتهای پیام/همای خبر