معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان: ۶۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان لنگرود غیر فعال
مدیر خبر1 بهمن 4, 1399اخبار, اسلایدشودیدگاهها برای معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان: ۶۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان لنگرود غیر فعال بسته هستند201 Views
فرزام صفت واحدهایی که در تملک بانک هستند را از دیگر تصمیمات اتخاذ شده در استان عنوان و خاطرنشان کرد: این سه کار موجب میشود واحدهای غیر فعال شهرستان تعیین تکلیف شود.
همای گیلان به نقل از شبستان کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به ریاست «آرش فرزام صفت» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان امروز ( شنبه، ۴ بهمن) در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان لنگرود برگزار شد.
« آرش فرزام صفت » در این جلسه با بیان اینکه تصمیماتی در سطح استان اتخاذ شده که نحوه عملکرد آن در شهرستان بررسی میشود، گفت: واحدهایی که قرارداد در شهرک صنعتی دارند و در طی این مدت( سه سال) پیشرفت فیزیکی زیر ۲۰ درصد دارند، مقرر شد شرکت شهرکهای صنعتی اقدام حقوقی کند و انشعابات را قطع و اخطار دهد که در صورت تمایل به فعال سازی، اقدامات لازم را انجام دهند و در غیر اینصورت زمینهای واگذار شده پس گرفته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان با اشاره به اینکه آخرین وضعیت بنگاههای اقتصادی مستقر در شهرکهای صنعتی شهرستان بررسی شد، تصریح کرد: با توجه به اینکه ۶۰ درصد واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرستان لنگرود غیرفعال هستند، واحدهایی که غیرفعال است و مالک تمایلی به فعال کردن ندارد به مدیر مربوطه اخطار داده میشود و در صورتی که توجیه اقتصادی نداشته باشد، تعیین تکلیف میشود.
فرزام صفت واحدهایی که در تملک بانک هستند را از دیگر تصمیمات اتخاذ شده در استان عنوان و خاطرنشان کرد: این سه کار موجب میشود واحدهای غیر فعال شهرستان تعیین تکلیف شود.
گفتمان ما در حوزه صنعت آنطور که باید درست نیست
« پرویز محمد نژاد » نیز در این جلسه با بیان اینکه در هر جامعهای به هر آنچه ارزش داده شود، به همان میزان بزرگ خواهد شد، گفت: اگر امروز به این باور برسیم که صنعت بالغ بر ۶۰ درصد دلارهای دنیا را در اختیار داشته و جابه جا میکند، ارزش آن برای ما مشخص میشود.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گفتمان ما در حوزه صنعت و ارزش گذاری آن، آنطور که باید درست نیست و با دید وسیع به آن نگاه نمیشود.
وی با اشاره به اینکه عدم تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در شهرستان به چه دلیلی است؟ آیا مشکل صنعت حل شده که نیازی به تشکیل کارگروه حس نمیشد، افزود: عمده مشکل در این زمینه بانکها و سپس سیستم اداری و بوروکراسی اداری گزارش شده است.
محمد نژاد با اشاره به اینکه اساس کار این است مشکلات شهرکهای صنعتی در خود استان مرتفع شود، خاطرنشان کرد: درخواست میشود بخشی از اوقات کاری در طول هفته به صنعتگران و تولیدکنندگان لنگرودی اختصاص یابد و با توجه به مجموعه پتانسیلها، دغدغه و نگرانی از حیث صنعت و …برخی از مشکلات واحدهای صنعتی باید موردی بررسی شود.