بیمارستان صحرایی ارتش تا پایان هفته در رشت به بهرهبرداری میرسد
مدیر خبر1 مرداد 26, 1400اخبار, اسلایدشودیدگاهها برای بیمارستان صحرایی ارتش تا پایان هفته در رشت به بهرهبرداری میرسد بسته هستند803 Views
سرهنگ ولی رحمانی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس فرمان فرمانده معظم کل قوا ارتش و تمام نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران بهویژه نیروی زمینی محوری ارتش تمام امکانات خود را پای کار آورده کمک به مردم را وظیفه ویژه خود قرار دادند
همای خبر/فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وظیفه ذاتی ارتش دفاع از نظام جمهوری اسلامی و ایران است و وظیفه خود را به درستی انجام میدهد در کنار آن برای خدمترسانی به مردم نیز وارد عمل شده است.
مدیر طرحهای محرومیتزدایی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: طبق ابلاغ فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ۲۸ بیمارستان نیروی زمینی ارتش و ۱۲ هزار نیروی کادر پزشکی در سراسر ایران در دوران کرونا به مردم خدمت رسانی میکنند.
رحمانی عنوان داشت: در این راستا استاندار گیلان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از فرمانده نیروی زمینی ارتش درخواست احداث یک بیمارستان تنفسی دائمی را داشتند و اکنون این بیمارستان در حال احداث است.
وی تصریح کرد: این بیمارستان صحرایی یک بیمارستان تنفسی دائمی بوده و میتوانند سالها از آن استفاده کنند؛ از ۲۵ مرداد احداث آن آغاز شده و تلاش ما این است که تا پایان هفته با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به بهرهبرداری برسد.
رحمانی با بیان اینکه این بیمارستان یک بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی است ابراز داشت: بیمارستان صحرایی رشت تمام امکانات پزشکی روز اعم از مانیتورینگ، اکسیژنساز و کپسول اکسیژن را دارد و تمام تجهیزاتی که در بیمارستان مستقر خواهد شد به دستور فرمانده نیروی زمینی ارتش به تازگی خریداری شده است.
فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران از بهرهبرداری این بیمارستان در کمتر از ۵ روز دیگر خبر داد و گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران از زمان آغاز ویروس کرونا از ابتدای کار به دستور استاندار وقت در گیلان حضور پیدا کرد و در حوزه ضدعفونی، محرومیتزدایی و بهداشت اقدامات ویژهای را انجام داد.
مدیر طرحهای محرومیتزدایی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: در شهرستان فومن ارتش در حال بازسازی و تجهیز بخش عمدهای از بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) با مبلغی بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال است.
وی اظهار داشت: همچنین بخش ICU و MRI این بیمارستان نیز اکنون در حال آمادهسازی است و دستگاههای آن تا پایان سال مستقر میشود که برای این بخش نیز مبلغی بیش از ۳۲۰ میلیارد ریال هزینه خواهد شد؛ کلینیک شبانهروزی در شهر ماکلوان نیز در یک سال گذشته کمتر از ۳ ماه با تمامی امکانات توسط ارتش آمادهسازی شد.
رحمانی با بیان اینکه ارتش اقدامات ویژهای را در حوزه آبرسانی در این شهرستان انجام داد ابراز داشت: حدود ۳ میلیارد ریال به بهزیستی شهرستان فومن کمک شد و بسیاری از امکانات فرهنگی و پزشکی این شهرستان توسط ارتش ارتقاء یافت.
فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش با اشاره به اقدامات حوزه بهداشت ارتش در گیلان بیان کرد: در موج پنجم کرونا نیروی محوری ارتش به دستور فرمانده نیروی زمینی که به زودی به گیلان خواهد آمد در حال احداث بیمارستان صحرایی رشت است همچنین ۱۰۰ کپسول اکسیژن ۲۶ مرداد ماه وارد گیلان میشود.
مدیر طرحهای محرومیتزدایی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه همچنین یک مخزن اکسیژنساز بزرگ به درخواست دانشگاه علوم پزشکی توسط ارتش خریداری شده عنوان داشت: صبح شنبه این مخزن از اصفهان به استان گیلان آورده میشود.
وی اظهار داشت: در حوزه تجهیزات پزشکی مانند ماسک و دستکش ارتش بیش از صدها هزار ماسک و دستکش آماده کرده که کانتینر شده و ۲۶ یا ۲۷ مرداد به گیلان میرسد و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار میگیرد تا به مردم خدمات دهد.
رحمانی گفت: همزمان با گیلان یک بیمارستان صحرایی و مرکز واکسیناسیون در اصفهان و یک بیمارستان دائمی دیگر نیز برای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حال احداث است و دو بیمارستان دائمی تنفسی در سیستان و بلوچستان یکی ظرف چهار روز در زاهدان و دیگری در خاش احداث شد.
فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: استاندار خراسان رضوی و خراسان شمالی نیز اکنون این درخواست را از فرمانده نیروی زمینی ارتش داشتند و اقدامات ویژه برای ساخت این بیمارستانها در حال انجام است.
مدیر طرحهای محرومیتزدایی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ارتش بهویژه نیروی محوری در خدمت مردم هستند افزود: تمام یگانهای ارتش همیشه در کنار مردم بودند همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ارتش مردمیترین نهاد در بین ارکان نظامی جمهوری اسلامی ایران است.
رحمانی اظهار داشت: در بحث زلزله سرپل ذهاب، سیل خوزستان، سیل گلستان و سیل لرستان ارتش پیش از ستاد بحران حاضر شد و خدمات ارزندهای را به مردم حادثهدیده ارائه کرد و اکنون نیز تمام بیمارستانهای ارتش خدمات و نیازمندیهای دارویی را در اختیار بیماران کرونایی قرار میدهند.
فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: بیمارستانهای در حال احداث ارتش تمام نیازمندیهای پزشکی و دارویی را دارد تا اگر تجهیزات آن منطقه نتواند نیازمندیهای مردم را تأمین کند آن را آماده کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم.
وی با اشاره به تعامل ارتش و سایر نیروهای مسلح با بیان اینکه بر اساس فرمان فرمانده معظم کل قوا این راهبرد همیشگی بین نیروهای مسلح وجود دارد گفت: در بسیاری از بخشها مانند مرزها که ارتش مستقر است نیروی انتظامی و سپاه نیز در کنار ما انجام وظیفه میکنند.
رحمانی ابراز داشت: در بحث محرومیتزدایی و حوزه بهداشت نیز در شهرستان فومن و بخشهای دیگر همکاری تنگاتنگی با سپاه پاسداران داشتیم و با همکاری سپاه و ساخت مسکن محرومان در فومن در حال اجرا است که ۵۰ درصد آن را نیروی زمینی ارتش و ۵۰ درصد دیگر را سپاه تأمین میکند.
فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش از مردم خواست تا به دستورالعملهای ستاد ملی کرونا توجه کنند و افزود: نکته حائز اهمیت این است که مردم نباید رعایت نکات بهداشتی و مشاهده علائم را سطحی بگیرند و باید در صورت مشاهده هرگونه علائم سریعاً به پزشک مراجعه کنند.