چاپ مطلب چاپ مطلب

استاندار در جلسه مدیریت پسماند گیلان عنوان کرد؛ فرهنگ‌سازی برای کاهش تولید زباله و تفکیک از مبدأ با استفاده از ظرفیت استادان دانشگاه، امامان جمعه و رسانه‌ها/ مدیریت موفق پسماند، از مولفه های سنجش عملکرد دهیاران باشد

همای خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان/ استاندار گیلان با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی برای کاهش تولید زباله و تفکیک از مبدأ ، بر لزوم استفاده از ظرفیت استادان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ، رسانه ها و امامان جمعه و جماعات تأکید کرد و گفت: مدیریت موفق پسماند، یکی از مولفه های سنجش عملکرد دهیاران باشد.

دکتر اسدالله عباسی عصر امروز (سه‌شنبه) در جلسه مدیریت پسماند گیلان به وضع اسفبار موجود در حوزه پسماند استان اشاره و اظهار کرد: امروز چهارمین جلسه این کارگروه در سال‌جاری است اما با این عملکرد، پاسخی درخور، نسبت به آیندگان نداریم.

وی با بیان اینکه حق گیلانیان فقط ارائه گزارش نیست، گفت: اراده‌ عملیاتی از سوی شهرداری‌ها، شوراها و سایر نهادهای مسئول استان مشاهده نمی‌شود که باید این رویه، تغییر داده شود.

نماینده عالی دولت در گیلان از مستندسازان صدا و سیمای مرکز گیلان خواست تا با همکاری اداره کل محیط زیست، ظرف یک هفته مستندات کاملی از وضع موجود را تدوین کنند و اظهار داشت: این وضعیت حیف و میل بیت‌المال و مشکلات زیست محیطی پسماند باید در یک نقطه متوقف شود.

وی با تأکید بر اینکه موضوع با اهمیت جمع‌آوری و تفکیک زباله در شهرهای کوچک نباید متوقف به اقدامات در مرکز استان باشد، تصریح کرد: مرگ تدریجی طبیعت گیلان با چنین وضعیتی از پسماند، زیر سرسبزی آن پنهان شده و در این مسیر نیازمند یک حرکت جهادی و انقلابی عاجل هستیم.

وی با بیان اینکه همه اقدامات محدود به تخصیص اعتبارات نیست، اظهار داشت: باید با بهره‌گیری از ظرفیت تحقیقات علمی استادان دانشگاه‌ها، ظرفیت رسانه‌ها ، ائمه جمعه و جماعات مشکلات با مردم مطرح و در جهت فرهنگ‌سازی برای کاهش تولید زباله و تفکیک از مبدأ گام بردارند.

استاندار گیلان به صداو سیما تأکید کرد که در ساعت های پربیننده، شرایط را بصورت هشداری، به مردم اعلام کند.

دکتر عباسی با اشاره به اینکه مقاومت حیاتی محیط‌زیست در مواجهه با این حجم از پسماند دیگر پاسخ نمی‌دهد، گفت: فرمانداران برای اثربخشی کوتاه مدت، شهر به شهر با همراهی دستگاه‌های ذیربط و مشارکت مردم در مسیر کاهش تولید زباله ، تلاشی جدی کنند.

وی با تصریح اینکه باید کارخانه کود آلی رشت تا پایان آبان ماه جاری، بازآمد و به روز رسانی شود، گفت: ۵۰۰ تن زباله در آنجا مدیریت که در فاز دوم نیز تا پایان سال، ۵۰۰ تن هم انجام می شود.

استاندار گیلان یادآور شد: از ظرفیت پسماندهای بهداشتی و درمانی با استفاده از شرکت های دانش بنیان، استفاده کنیم.

وی گفت: برخی دهیاری ها با تلاش مضاعف، روستاها را به روستای سبز تبدیل کرده اند که می تواند الگویی برای دیگر مناطق باشد ضمن آنکه در تشویق دهیاران، موضوع مهم مدیریت پسماند، یکی از مولفه های سنجش مدیریت آنان قرار گیرد.

با کانال همای خبر همراه باشید.

http://homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

با خرید یک ملک توسط مدیریت شهری ظرفیت فضای پارکینگ امیرمؤمن لاهیجان افزایش یافت

با خرید یک ملک توسط مدیریت شهری ظرفیت فضای پارکینگ امیرمؤمن لاهیجان افزایش یافت با …