چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار لنگرود در بازدید از محل جمع‌آوری سنبل آبی در رودخانه رادارکومه چمخاله گفت: سنبل آبی تهدید و چالش جدی برای اکوسیستم ۳۵ هکتار از اراضی آبی شهرستان است

فرماندار لنگرود در بازدید از محل جمع‌آوری سنبل آبی در رودخانه رادارکومه چمخاله گفت:

سنبل آبی تهدید و چالش جدی برای اکوسیستم ۳۵ هکتار از اراضی آبی شهرستان است

محمدرضا جلالی فرماندار شهرستان لنگرود؛ “سنبل آبی تهدیدی برای منابع آبی و کشاورزی شهرستان است و باید اقدامات پیشگیرانه برای کنترل رشد بی‌رویه این گیاه مهاجم صورت بگیرد”

به گزارش همای خبر و به نقل از روابط عمومی فرمانداری لنگرود، محمدرضا جلالی، فرماندار شهرستان لنگرود، امروز دوشنبه در بازدید از محل جمع‌آوری گیاه مهاجم و سمعی سنبل آبی در رودخانه رادارکومه چمخاله، به بررسی وضعیت این گیاه مهاجم و تأثیرات آن بر اکوسیستم منطقه پرداخت.

 

فرماندار لنگرود در این بازدید با اشاره به مشکلات ناشی از هجوم سنبل آبی گفت: “یکی از آسیب‌هایی که در شهرستان به وجود آمده، هجوم گیاه مهاجر، مهاجم و سمعی سنبل آبی است که به تلاب‌ها، رودخانه‌ها و آب بندان‌های شهرستان نفوذ کرده و باعث ایجاد مشکلات زیست‌محیطی و کاهش کیفیت آب می‌شود. این گیاه به سرعت رشد می‌کند و می‌تواند به اکوسیستم‌های آبی آسیب جدی وارد کند.”

 

وی افزود: “به منظور کنترل و کاهش رشد بی‌حد این گیاه، اقدامات لازم باید انجام شود و ادارات حوزه پدافند غیرعامل شهرستان تدارکات لازم را برای مقابله با آن دیده‌اند. ما به دنبال همکاری با تمامی نهادها و سازمان‌های مرتبط هستیم تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن این مشکل را حل کنیم.”

 

جلالی همچنین به وضعیت بستر رودخانه‌های منتهی به دریا در منطقه رادارکومه چمخاله اشاره کرد و گفت: “این بستر که حدود یک کیلومتر طول و بیست متر عرض دارد، مملو از سنبل آبی است. با توجه به نارضایتی موجود از وضعیت فعلی، برای پاک‌سازی رودخانه باید از ظرفیت‌های شهرستان بهره‌برداری کنیم و از حوزه بسیج سازندگی شهرستان درخواست کرده‌ایم که به ما کمک کند تا بتوانیم سنبل آبی را جمع‌آوری و پاک‌سازی نماییم.”

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: “این اقدام از یکی دو روز گذشته آغاز شده و امیدواریم به فضل خدا بتوانیم در موعد معین و مشخص، این بستر را پاک‌سازی کنیم و مانع از افزایش سنبل آبی در بخش شویم. ما به دنبال ایجاد یک برنامه جامع برای مدیریت و کنترل این گیاه مهاجم هستیم.”

 

فرماندار لنگرود همچنین به وسعت اراضی درگیر با سنبل آبی اشاره کرد و گفت: “حدود سی و پنج هکتار از اراضی آب بندان‌ها و رودخانه‌های شهرستان درگیر گیاه مهاجم سنبل آبی است. امیدواریم در آینده نزدیک با همکاری تمامی نهادها و سازمان‌ها، اقدامات مؤثری برای مقابله و پاک‌سازی این مناطق انجام دهیم.”

 

در پایان این بازدید، اعضای شورای تأمین، شهردار شهر چاف و چمخاله و رؤسای ادارات آب منطقه‌ای، حفاظت محیط زیست و صنعت، معدن و تجارت شهرستان نیز حضور داشتند و بر اهمیت همکاری بین نهادها برای حل این مشکل تأکید کردند

 

About مدیر خبر1

Check Also

مسافران برگشت از سفر خود را مدیریت کنند

مسافران برگشت از سفر خود را مدیریت کنند رئیس پلیس راه استان با اشاره به …