انطباق وفاق ملی با منافع ملی
یادداشت از سجاد صلاحکار
از دریچه ای نو می توان وفاق را به رسمیت شناختن حقوق قانونی همه گروه های اجتماعی و پذیرش سلیقه های مختلف در راستای منافع ملی کشور در لوای قانون اساسی و شرع و عرف ارزیابی نمود. در چنین دیدگاهی هر فرد با شروط گفته شده دارای یک حقوق برابر است.
وفاق ملی عامل بنیادی بقا و دوام حکومت هاست و این وحدت همگانی موجبات توسعه پایدار را نیز فراهم خواهد ساخت.
ملت ایران در طول تاریخ از جمله مشروطه و ملی شدن نفت و انقلاب اسلامی و دفاع مقدس وفاق ملی را به نمایش گذاشتند و حفظ کیان ملی را با قدرت و اتحاد به رخ جهانیان نشان دادند.
با این تفاسیر با نگاهی به حال و هوای امروز سپهر سیاسی کشور بی تردید بهترین فرصت برای وحدت ملی و رفع کدورت ها و سوء تفاهم ها میان چهره ها و گروه ها و احزاب مختلف سیاسی است تا در این برهه مهم تاریخی بتوانیم هم در مسائل داخلی و هم تحولات منطقه ای و جهانی به نحو احسن بر اساس راهبرد های منافع ملی گام برداریم.
در این امر می بایست واقع گرا بوده و در چینش مدیران دقت کافی انجام شود. متاسفانه خطر سهم خواهی دلالان انتخاباتی احساس می شود که دولتمردان در نگاه ملی و استانی می بایست کمی درایت بیشتری به خرج دهند.
این فرصت وفاق ملی بهترین موقعیت برای استفاده از نخبگان و جوانان و میهن پرستان و نیروهای معتدل است.
بر مبنای کلام مولای متقیان علی(ع): «الفرصت تمر مر السحاب»؛ فرصتها مانند ابر میگذرند. فرصتها را مغتنم شمرده و زمان را دریابیم.
با آرزوی وفاقی فراگیر و عملگرا، نه در حد شعار…
“سجاد صلاح کار”