چاپ مطلب چاپ مطلب

برگزاری رویداد « تامین مالی » با حضور صندوق های سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور با رویکرد بسترسازی برای همکاری بیشتر زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان انجام شد

برگزاری رویداد « تامین مالی » با حضور صندوق های سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور

با رویکرد بسترسازی برای همکاری بیشتر زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان انجام شد

رویداد سرمایه گذاری « تامین مالی » روز ‌شنبه بیست و نهم دی ماه ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری گیلان به همراهی مجموعه نوآوری سینا و با حضور ۸ صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر و با رویکرد بسترسازی برای همکاری بیشتر در زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان با حضور فعالان این زیست‌بوم و تعدادی شرکت های دانش بنیان و فناور در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.

دکتر امیر ملک پور رئیس پارک علم و فناوری گیلان، در ابتدای این رویداد بر اهمیت سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه در حوزه‌های استارتاپی تاکید کرد. وی گفت: موضوعات مهمی که دنبال آن هستیم بحث لزوم توجه بیشتر به سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه و تامین مالی در حوزه‌های استارتاپی است. با توجه به تجربیات اخیر در زیست بوم نوآوری کشور، عمدتاً اتفاقاتی که رخ داده بیشتر با هدف ترویج این مسئله بوده است. البته با توجه به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان در منطقه، باید بحث سرمایه گذاری را پررنگ‌تر کنیم. هدایت جریان‌های مالی به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان امری ضروری است.

دکتر ملک‌پور همچنین اشاره کرد که تعداد زیادی شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح کشور وجود دارند که در مراحل نوپا هستند و نیاز به حمایت مالی دارند تا بتوانند نقش واقعی خود را در اقتصاد دانش‌بنیان ایفا کنند. وی افزود: این رویداد و جمعی که امروز میهمان ما هستند؛ اعلام علاقمندی کرده‌اند تا در حوزه سرمایه‌گذاری به شکل‌های مختلف تامین مالی، در کنار ما باشند و این برای ما ارزشمند است. نکته مهم این است که ما برای اینکه به این هدف برسیم، به حضور سرمایه گذاران و صندوق های سرمایه گذاری نیاز داریم که آن زنجیره ارزش در این حوزه کاملاً اتفاق بیفتد.”

ایشان تاکید کرد: باید در حوزه تحقیق و توسعه کارهایی جدید و متفاوت صورت بگیرد تا بتوانیم جذابیتی برای سرمایه‌گذاران و شرکت‌های نوآور ایجاد کنیم. بخش مهمی که واقعاً نیاز داریم، بخش تحقیق و توسعه است و نقش دانشگاه و دانشگاهیان در این زمینه حیاتی است.”

دکتر ملک‌پور به وجود مراکز رشد مشترک پارک‌ علم و فناوری گیلان با مراکز پژوهشی استان اشاره کرد و گفت: این یک زمینه‌ای است که بتوانیم ایده‌هایی که قابلیت تجاری‌سازی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر را دارند از بخش های تحقیق و توسعه جذب کنیم. البته در این زنجیره ارزش، مالکیت فکری بسیار اهمیت دارد و باید با حمایت و تقویت این حوزه، صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران بابت تملک فناوری، آسوده خیال باشد، تا این زنجیره کامل شود.

درادامه افزود: همچنین، باید در حوزه ارزش گذاری فناوری بیشتر کار شود و این موضوع را بهتر در زیست بوم فناوری نهادینه کنیم تا هر کدام از شرکت‌های فناور بتوانند در حوزه‌های مختلف جذب سرمایه‌های مالی، وارد شوند و یک ارزش گذاری واقعی از خود به جای بگذارند.

دکتر ملک پور در پایان اشاره کرد: برای اینکه بتوانیم در بحث جذب سرمایه‌گذار موفق عمل کنیم، باید از مدل‌های جدید تامین مالی مانند تامین مالی جمعی، بیشتر استفاده کنیم و شرکت‌های فناور و استارتاپ‌ها را با سرمایه‌گذاری خطرپذیر رشد دهیم. نه اینکه با تسهیلات بانکی آنها را بدهکار کنیم.

این رویداد با هدف ترویج سرمایه‌گذاری و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان استان طی دو روز در حال برگزاری است و صندوق های پژوهش و سرمایه گذاری مختلفی از سراسر کشور در این رویداد حضور دارند تا با بررسی ایده ها و فناوری های برخی از شرکت های منتخب بتوانند در حوزه تامین مالی گامی موثر در توسعه و تقویت اقتصاد دانش بنیان استان بردارند.

اسامی صندوق های پژوهش و سرمایه گذاری خطرپذیر در این رویداد:

صندوق پژوهش و فناوری نانو فناوری

صندوق حمایت از سرمایه گذاری زیست فناوری

صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد

صندوق پژوهش و فناوری گیلان

هلدینگ سرمایه گذاری خطر پذیر برسام تک

هلدینگ سرمایه گذاری پیشگامان

کارخانه نواوری هم آوا

هلدینگ سرمایه گذاری کیانوش

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About مدیر خبر1

Check Also

برگزاری اولین همایش ملی تحول و توسعه صیانت پیش رویدادی   رئیس بازرسی انتظامی استان، از برگزاری اولین همایش ملی تحول و توسعه صیانت پیش رویدادی خبر داد

برگزاري اولين همايش ملي تحول و توسعه صيانت پيش رويدادي   رئيس بازرسي انتظامي استان، از برگزاري اولين همايش ملي تحول و توسعه صيانت پيش رويدادي خبر داد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *