چاپ مطلب چاپ مطلب

دکتر مرتضی طالع ماسوله در سیمینار گیلان میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری:گردشگردی بزرگترین عامل و ناجی اقتصاد کشور است

همای گیلان: سیمینار گیلان میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با حضور مرتضی طالع ماسوله ،علیزاده مدیر کل میراث فرهنگی  وگردشگری گیلان،ندیمی نماینده مردم شریف لاهیجان در مجلس شورای اسلامی و باحضور معاونین و دانشجویان این واحد سیمینار گیلان میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.

gardeshgari(6)

 دکتر طالع ماسوله با بیان اینکه گردشگری بزرگترین عامل و ناجی اقتصاد کشور می تواند باشد افزود:این صنعت، در یکی دو سال اخیر توانسته، یکی از با ارزش افزوده ‌ترین صنایع کشور محسوب گردد. به همین دلیل نیاز است که در کشور فضاهای کسب و کار متناسب با این تغییرات تغییر کند و با افزایش تقاضاها متناسب باشد. امیدواریم، اقتصاد مبتنی بر گردشگری که متناسب با اقتصاد مقاومتی است، رونق بیشتری بگیرد.

رییس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در ادامه گفت:آمار گردشگرانی که می‌آیند آثار فرهنگی این سرزمین، طبیعت زیبای  گیلان بخصوص لاهیجان و میراث فرهنگی ما را ببینند افزایش خیلی خوبی دارد. یعنی در دو ماهه اول امسال نسبت به دو ماهه سال گذشته تقریباً ۳ برابر شده است و این به معنی رشد و حرکت بسیار مثبتی در این زمینه هست که می‌تواند اشتغال‌های فراوانی را برای ما در داخل کشور ایجاد کند. اما باید سرمایه‌گذارها سرمایه‌گذاری بکنند. اتفاقاً سرمایه‌گذاری در زمینه گردشگری، چه برای گردشگران داخلی و چه گردشگران خارجی پرسود خواهد بود.

علیزاده مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان گیلان  در ادامه این سیمینار گفت: سازمان می‌تواند با برنامه‌هایی که دارد برای صادرات، معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی، اسلامی و انقلابی ما و هم برای رونق صنایع دستی، فعال بشود. ارزآوری ما بیشتر خواهد شد. اشتغال افزایش پیدا خواهد کرد و همان فرهنگ و اقتصادی که امسال باید بیشتر مورد توجه باشد، تحقق پیدا خواهد کرد. اتفاقاً این سازمان می‌تواند در زمینه فرهنگ و اقتصاد فعال باشد و در اجرای اقتصاد مقاومتی این سازمان باید به وظایف خودش عمل بکند. ان‌شاءالله ما می‌توانیم در سایه فعالیت این سازمان و بخش خصوصی شرایط بهتری را برای جذب گردشگر و صادرات بیشتر صنایع دستی و هم برای اشتغال بیشتر جوان‌های عزیز فراهم کنیم.

  علیزاده در پایان اظهار داشت:برای اینکه از همه این آثار چه مذهبی، چه تاریخی به خوبی استفاده کنیم، دولت برنامه های خوبی دارد؛ هم برای حفظ و مرمت این آثار و معرفی این آثار به دنیا که مردم بشناسند و جذب بشوند و هم زمینه برای حضور و ورود گردشگران از لحاظ سیاسی (مسائل مربوط به ورود و خروج آنها به کشور) و همچنین سرمایه‌گذاری‌هایی در بخش حمل و نقل و اسکان باید انجام بگیرد. دولت در این زمینه مصمم است و اقدامات خوبی شروع شده است.

در پایان دکتر مرتضی طالع ماسوله ،علیزاده مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری و مسولین دانشگاه از شرکت چای رفاه دیدن کردند/روابط عمومی دانشگاه

gardeshgari(18) gardeshgari(1) gardeshgari(2) gardeshgari(3) gardeshgari(4) gardeshgari(5)  gardeshgari(7) gardeshgari(8) gardeshgari(9) gardeshgari(10) gardeshgari(11) gardeshgari(12) gardeshgari(13) gardeshgari(14) gardeshgari(15) gardeshgari(16) gardeshgari(17)

About سردبیر ارشد

Check Also

۵۱ پیشکسوت و هنرمند صنایع دستی گیلان به مناسبت روز جهانی صنایع سنتی و دستی روز سه شنبه طی مراسمی در اتاق بازرگانی گیلان تجلیل شدند

۵۱ پیشکسوت و هنرمند صنایع دستی گیلان به مناسبت روز جهانی صنایع سنتی و دستی …