همای گیلان: مشاجره صداوسیما با رئیسجمهور
«رئیسجمهور صرفنظر از برخوردهای مقطعی با خبرنگاران صداوسیما و چانهزدن بر سر فرد مصاحبهکننده در گفتوگوی تلویزیونی با مردم، اگر فکری اساسی در راستای تبیین پیچیدگیهای اقتصادی برای مردم نکند، وضعیت در سال آخر دوره ریاستجمهوریاش دشوارتر هم خواهد شد.»
روزنامه شرق نوشت: «رادیو پیام در گزارش خبری چهارم بهمن ۹۴ خبری درباره پرداخت طلب سپردهگذاران مؤسسه ثامن که طلب آنها زیر ۱۰ میلیون تومان است، پخش کرد که بدهی آنها از سوی بانک پارسیان پرداخت خواهد شد. بعد از چند بار ذکر ثامن، مجری در انتهای خبر با پوزش از شنوندگان تأکید کرد که نام کامل مؤسسه «ثامنالحجج» است.
البته در ماههای اخیر گزارشهای مفصلی از اعتراض مالباختگان «ثامن» و «میزان» و «پدیده» و… در صداوسیما پخش شد و خبرنگاران بسیار جانبدارانه خواستار احقاق حقوق آنها شدهاند و این جهتگیری جدید صداوسیما درست پس از انتخابات ۹۲ اتخاذ و پیگیری شد؛ بدون هیچ اشارهای به این که باعث و بانی ایجاد چنین مؤسسات غیرمجازی چه کسی بوده و از آن مهمتر صداوسیما در پدیدارشدن آنها و مشروعیت بخشیدن و جلب مقبولیت برای آنها چه نقشی داشته است؟ حالا که چهره و نام «ب.ز» مشخص شده دیگر اشکال قانونی ندارد که بپرسیم، برنامه مفصل تبلیغی «قشم ایر» در سیما چه نقشی در پروبال گرفتن این فرد داشته است؟
در دهه ۷۰ وقتی مؤسسههای ربوی با نام مضاربهایها داشت پا میگرفت، سیما با چند برنامه افشاگرانه بنیاد آنها را بر باد داد. آن زمان هر نوع تبلیغ در صداوسیما ممنوع بود. بعدها تبلیغ برای این مؤسسهها یکی از منابع اصلی درآمد صداوسیما شد و به برکت آن تعداد کارکنان پنج برابر و بودجه رسمی صداوسیما هزار برابر شد و اینگونه مؤسسهها که از نامهای مقدس سوءاستفاده میکنند، همچون قارچ در هر کوی و برزن روییدند.
رونق درآمد نفت هم مزید بر علت شد و سازوکاری شکل گرفت که با وجود درآمد ۸۰۰ میلیاردی نفت که بیش از کل درآمد نفتی در کل مدت کشف نفت تا سال ۸۴ بود، سبب رشد اقتصادی منفی شش و تورم حدود ۴۰ درصد بدهی دولت پنج برابر کل سرجمع بدهی دولت تا سال ۸۴ شد. صداوسیما با تغافل از این واقعیتها با عمدهکردن مسائل جاری، دولت را کاملا در موضع مدافع قرار میداد.
حالا که درآمدهای نفتی حتی کفاف یارانه را هم نمیدهد و واقعا برای تأمین آن عزا میگیرد، زیر فشار تبلیغاتی سنگین صداوسیما باید با لبخند، یارانهها را اعلام کند. درست است که مسئولان اقتصادی آمار خشک فوق را جسته و گریخته اعلام میکنند اما برای تبیین ساده و عمومی موضوع تلاش مؤثری صورت نگرفته تا رابطه بین بیکاری گسترده و اعتیاد و افزایش مرگومیر و طلاق و زندانیان با آن آمار برای همه مردم جا بیفتد.
ریاست دستگاه قضا در یک برنامه تلویزیونی اعلام کردند در دستگاه قضا حدود ۱۵ میلیون پرونده وجود دارد؛ این یعنی حداقل ۳۰ میلیون ایرانی درگیری قضائی دارند؛ یعنی دعوای همه علیه همه. کدام مرجع دولتی کوشیده است رابطه این آمارها را برای عموم مردم تشریح کند؟
اخیرا مخالفان دولت اعلام کردند نقدینگی در دو سال اخیر ۳۰ درصد رشد کرده که البته آمار هم همین را تأیید میکند. طهماسب مظاهری، رئیسکل سابق بانک مرکزی در سخنرانی ۲۱ دی ماه ۹۴ در کانون کارشناسان رسمی دادگستری با تشریح اوضاع اقتصادی کنونی کشور اعلام کرد بخش اعظم افزایش نقدینگی ناشی از سود وامهای دریافتشده از بانکهاست، نه تزریق نقدینگی جدید. اتفاقا نقد ایشان به سیاستهای دولت این بود که از ترس تورم، نقدینگی لازم را به اقتصاد تزریق نمیکند.
ایشان که مدتی رئیس کل بانک مرکزی در دولت نهم بود اظهار کرد، احمدینژاد اصول اولیه اقتصاد، یعنی «محدودیت منابع» را قبول نداشت، برای همین آقای مظاهری درِ وامدهی بانک مرکزی را سهقفله کرد و ماشین چاپ اسکناس را با تمام راندمان و شبانهروز فعال کرد تا بدهی دولت که از زمان قبل از انقلاب تا سال ۸۴ برابر هفت هزار میلیارد تومان بود با پنج برابر افزایش به ۳۵ هزار میلیارد تومان برساند.
ایشان با مقایسه اقتصاد ایران و ونزوئلا اعلام کرد در آن کشور که روندهای دولت دهم ادامه یافته، امروز تورم بالای ۲۰۰ درصد و نرخ ارز در بازار آزاد بیش از صد برابر نرخ رسمی است. کدام مسئول دولتی توانسته این واقعیتها را مانند مظاهری تشریح کند؟
از وزرای مستعفی دولت دهم خانم دکتر دستجردی است که شجاعانه درباره تخصیص ارز دارو موضع گرفت و پست یگانهاش را به عنوان تنها زن وزیر بعد از انقلاب از دست داد؛ در حالی که برای خانمها عموما داراییهای یگانه بسیار اهمیت دارد. پس از آن کسی نگفت اگر این خانم وزیر خلاف گفته و مرتکب جرم مشهود «تشویش اذهان عمومی» شده، مستوجب جزاست.
اگر هم راست گفته است که محرومیت بیماران از داروهای کمیاب قطعا منجر به مرگ عدهای شده – که موضعگیری جسورانه ایشان را موجب شده است – در این صورت کسی که موجبات مرگ عدهای را فراهم آورده، مستوجب جزاست. وزیر محترم بهداشت نه تنها ذکری از این وقایع نکرد، بلکه با تصور نامحدود بودن منابع، علاوه بر انتظارات برآورده نشدنی قبلی، انتظارات انبوه دیگری آفرید که امروز با نارضایتی در کادر پزشکی، انتظارات روزافزون مردم از بخش بهداشت و درمان و برآورده نشدن وعدههای دولت قبل و دولت روحانی مواجه شده است.
صداوسیما با خلق و دامن زدن به انتظارات جدید، پیگیرانه تحقق وعدههای تحققناپذیر را در شرایط کنونی قیمت نفت، هر روز و شب تعقیب میکند؛ بدون آن که کلامی درباره شرایط قبل و وضعیت درآمدهای نفتی بیان کند. این است که بایستی گفت صرفنظر از برخوردهای مقطعی رئیسجمهور با خبرنگاران صداوسیما و چانهزدن بر سر فرد مصاحبهکننده در گفتوگوی تلویزیونی با مردم، اگر فکری اساسی در راستای تبیین پیچیدگیهای اقتصادی برای مردم نکند، وضعیت در سال آخر دوره ریاستجمهوری ایشان دشوارتر هم خواهد شد.»
بزرگترین هتل ایران نه جاده دارد نه تابلو
یک ماه پیش هتلی در شمال تهران افتتاح شد که عنوان بزرگترین هتل ایران را بر خود دارد. هتلی با ۷۵ هزار مترمربع زیربنا، بیش از ۵۰۰ اتاق و سوئیت و ظرفیت بیش از هزارو ۵۰۰نفر اقامت در هر شب.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از شرق ، با این حال میهمانان این هتل که طبق آمارهای قسمت پذیرش آن بیشتر از ۸۰ درصدشان خارجی هستند و اغلب از کشورهای اروپایی، برای رسیدن به آن با دو مشکل عمده مواجهاند؛ مشکل اول راه پیداکردن و رسیدن به آن است. برای یافتن مسیر درست رسیدن به هتل در خیابانها، اتوبانها و مناطق اطراف هیچ تابلویی نصب نشده است. مشکل دوم هم زمانی به چشم میآید که به نزدیکترین محل به هتل برسید. تنها راه رسیدن کنونی به ورودی آن، از یکی از کوچههای فرعی اطراف میگذرد، کوچهای که شبانهروز در دو طرف آن خودرو پارک شده و در ضلع جنوبیاش نیز یک کارگاه ساختمانی نسبتا بزرگ با جرثقیلها و ماشینهای سنگین ساختوساز برپا شده است.
این هتل، اسپیناس پالاس نام دارد و هفتم دیماه گذشته با حضور مسئولان عالیرتبه کشور از جمله معاون اول رئیسجمهور، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، تعدادی از نمایندگان مجلس، مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر تهران رسما آغازبهکار کرد.
اگرچه روز رسمی افتتاح، هفتم دی اعلام شد اما به درخواست مسئولان کشور، این هتل از حدود سه ماه پیش پذیرش میهمانان را شروع کرده بود. میهمانانی که بخش عمده و اصلی آنها را هیأتهای تجاری، اقتصادی و سیاسی شامل میشد که از فرصت پیشآمده پس از توافق هستهای، راهی ایران شده بودند تا زمینه افزایش همکاریها و بستن قراردادهای اقتصادی، صنعتی، تجاری و سیاسی با ایران را برای شرکتها یا کشورشان فراهم کنند. طبق اعلام مسئولان هتل اسپیناس بخش زیادی از اعضای هیأتهایی که در این مدت از کشورهای اروپایی شامل آلمان، ایتالیا و… و همچنین چین، روسیه و دیگر کشورها به ایران آمده بودند محل اقامتشان همین هتل بود. هتلی که با طراحی و امکانات لوکس و داشتن پنج ستاره در فهرست هتلهای معتبر و پیشنهاد دادهشده در وبسایت «تریپ ادوایزر» رتبه بالایی دارد.
اما این امکانات و لوکسبودن فقط شامل فضای داخلی هتل است؛ فضای بیرونی و روبهروی هتل اما حکایت از چیز دیگری دارد. روبهروی ساختمان ۲۸طبقه اسپیناس پالاس اگر رو به شمال بایستی و کمی به سمت چپ حرکت کنی، با مسیری مواجه میشوی که بیشتر تداعیکننده یک جاده روستایی است که سالهاست معطل بودجه باقی مانده و به نظر قرار نیست ساخته شود. این مسیر از ابتدا قرار بود محل اصلی دسترسی به این هتل باشد اما هنوز کاری برای بهسرانجامرساندن این مسیر که حدود ۵۰۰ متر طول دارد، نشده است. این مسیر در صورت ساختهشدن به خیابان شقایق که در غرب میدان بهرود قرار دارد، متصل میشود و پس از آن به اتوبان یادگار امام میرسد که راحتترین مسیر برای ورود و خروج از این هتل و رسیدن به مرکز شهر یا فرودگاههای امام خمینی و مهرآباد خواهد بود. با وجود این، مسیر کنونی که خودروهای ورودی و خروجی هتل از آن رفتوآمد میکنند، از ضلع شمالی و از طریق یک کوچه فرعی به نام کوچه شماره ۳۳ انجام میشود. این کوچه کمی بالاتر از میدان بهرود در سعادتآباد واقع شده است و راه ورود به آن، عبور از یک بریدگی کوچک در خیابان کمعرضی به نام «عابدی» است.
معضل نداشتن جاده دسترسی مشخص برای این هتل البته فقط یکی از مشکلات پیداکردن آسان آن است. مشکل دیگر پیش از نزدیکشدن به این هتل برای میهمانانی که به سمت آن در حال حرکت هستند، رخ میدهد. ماجرا به این شرح است که اگر یک راننده تاکسی یا کسی که خودش پشت فرمان ماشین باشد، از هر کدام از مناطق یا اتوبانهای اطراف بخواهد به این محل برسد، تقریبا راهی جز آزمون و خطا یا سؤالپرسیدن از رهگذران ندارد.
در طول مسیر، از مناطق و خیابانها و میدانهای اصلی شهرکغرب و سعادتآباد یا حتی میدان بهرود و اتوبانهای آن حوالی مثل اتوبان یادگار امام، تابلویی برای راهنمایی شما جهت رسیدن به این هتل وجود ندارد. این در حالی است که تقریبا همه کسانی که قصد رفتن و رسیدن به این هتل را دارند مسافرانی هستند که با شهر غریبهاند و احتمالا فقط رانندگان تاکسی که این منطقه کمتردد شمال شهر تهران و خیابانها و کوچههای اطراف آن را میشناسند، میتوانند بدون کمکگرفتن از دیگران به ورودی آن برسند.
وقتی برای نوشتن این گزارش و گفتوگو با میهمانان و مدیران هتل اسپیناس پالاس به منطقه بهرود سعادتآباد رفته بودم، از یکی از رانندگان تاکسی فرودگاه امام که لحظاتی قبل دو مسافر آلمانی را از فرودگاه امام به این هتل رسانده بود، درهمینباره پرسیدم. او دراینباره گفت: «وقتی در حال آمدن بودم یکی از همکارانم که قبل از من اینجا آمده بود برایم توضیح داد مسیر دسترسی به هتل کمی پیچیده است و تابلو ندارد و گفت چطور خودم را برسانم. اما با این حال وقتی رسیدم به نزدیکی بلوار پاکنژاد و بلوار پیام و بعد میدان بهرود، خیلی مطمئن نبودم چطور باید برسم که وسط مسیر از یک راننده شخصی پرسیدم».
این راننده تاکسی همچنین به کندهکاریهای مربوط به پروژه فاضلاب تهران در کوچه و خیابانهای اطراف اشاره کرد و گفت: «کوچه رسیدن به هتل خودش به اندازه کافی تنگ و باریک هست، این محوطههای کارگاهی فاضلاب هم وضع را بدتر کرده ولی خب درنهایت میشود مسافر را رساند جلوی در هتل، اما با مقداری سختی، چون قسمتی از کوچه هم خاکی است و پر از چاله».
این هتل در سال ۹۲ با وجود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، بهدلیل کمبود منابع مالی و پرداختنشدن تسهیلاتی که از سوی دولت دهم به آن وعده داده شده بود، ساختش متوقف شد.درهمینرابطه مدیرعامل گروه هتلهای اسپیناس گفته بود: «با وجود آنکه مسئولان سازمان میراث فرهنگی در دولت قبل برای پرداخت تسهیلات برای تکمیل این هتل وعدههای بسیاری به ما دادند و حتی ساعت و زمان دقیق را مشخص کردند، اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و اگر خلف وعدههای مسئولان سازمان نبود، این هتل باید در تابستان سال ۹۱ آماده میشد، اما با اتفاقاتی که افتاد دستکم بهرهبرداری هتل دو تا سه سال به تأخیر افتاد».
با این وضعیت در نهایت این هتل افتتاح شده است، اما باید دید مدیران آنچه میگویند. درباره همین موضوع و دیگر جزئیات با علیاصغر امیری، صاحب و مؤسس هتل اسپیناس پالاس، گفتوگو کردم. طبق گفتههای او تاکنون برای ساخت این هتل که فعلا فقط فاز اول آن؛ یعنی واحدهای اقامتیاش راهاندازی شده، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. در فاز دوم قرار است تعدادی سالن همایش، مرکز نمایشگاهی و آمفیتئاتر و قسمتهای دیگر در این مجموعه راهاندازی شود. علیاصغر امیری میگوید با پیگیریهایی که انجام شد، در نهایت در سال ۹۳ یکسوم منابعی که قرار بود و مصوب شد، به صورت جزبهجز به ما داده شد، اما باقی آن را هم ندادند، در صورت تأمین این تسهیلات فاز دوم را راهاندازی خواهیم کرد.
مدیران این هتل همچنین درباره مشکلنداشتن جاده دسترسی و نصبنشدن تابلویی که نشاندهنده مسیر درست رسیدن به هتل باشد، هم میگویند: داشتن جاده دسترسی به هتلی که به نوعی نماد صنعت هتلداری و میهمانپذیری کشورمان است، طبیعتا واجد اهمیت است؛ بههمیندلیل ما منتظر راهاندازی این جاده هستیم که امیدواریم بهزودی این مشکل حل بشود». یوسف متقی، معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه دو تهران که این محل در حوزه استحفاظی آنهاست درباره این جاده میگوید: «براساس طرح تفصیلی این منطقه از تهران، حتی پیش از ساخت این هتل یک خیابان ۲۰متری با آسفالتخور ۱۲ متری و به طول ۸۵۰ متر در این محل پیشبینی شده بود، که از اوایل امسال ساخت آن به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت و حدود چهار میلیارد تومان هم هزینه برای آن تعیین شد که تا الان حدود چهار ماه است که پروژه ساخت آن شروع شده و ۶۰ درصد هم پیشرفت فیزیکی داشته است؛ البته از دو هفته پیش به این سو این جاده یک معارض ملکی پیدا کرده است و فردی ادعا کرده که اینجا قبلا زمین زراعی او بوده و بههمیندلیل، با حکم دادگاه کارگاه ما را هم تعطیل کرده است؛ بههمیندلیل هم در دو هفته اخیر سرعت کار ما در این جاده کم شده است». این مقام مسئول در شهرداری منطقه دو تهران همچنین درباره پایان این جاده میگوید: «اگر مشکل معارض آن حل شود، ما قول داده بودیم تا عید نوروز پیشرو، این جاده به بهرهبرداری برسد».
طبق گفته مدیران این هتل، طراحی و برخی تجهیزات بهکاررفته در ساخت آن داخلی است، اما برخی دیگر از تجهیزات آنکه امکان تهیه در داخل را نداشته، از کشورهایی مانند اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، آلمان و ترکیه وارد شده است. طراحی و نظارت بر ساخت قسمتهایی از فاز دوم شامل سالن همایش، زیر نظر متخصصاتی از آلمان، فرانسه ایتالیا و اسپانیا و سوئیس در حال انجام است.
براساس نرخهای اعلامشده از سوی این هتل، هزینه یک شب اقامت در ارزانترین اتاقهای این هتل ۱۴۰ دلار و برای گرانترین اتاق آن بسته به امکانات و بزرگی آن ۵۰۰ دلار است. نرخ هتلها در ایران بهدلیل سیاستهای اعمالشده توسط سازمان میراث فرهنگی، شامل برخی قوانین میشود و به همین دلیل توسط شورایی مرکب از نمایندگان بخش دولتی و بخش خصوصی تعیین میشود.
بااینحال مقایسه قیمت هتلهای پنج ستاره ایران با برخی کشورهای همسایه حکایت از پایینتر بودن چشمگیر این قیمتها دارد؛ تفاوتی که در پارهای مواقع به حدود دو تا سه برابر نیز میرسد. یکی از گرانترین اتاقهای هتل اسپیناسپالاس، سوییتی است که در طبقات بالایی این هتل واقع شده است و به سوییت پرزیندنشال شناخته میشود. این سوییت در مجموع ۷۰۰ متر مساحت دارد و شامل چندین اتاق مجزا، یک پذیرایی بزرگ و چندین سرویس بهداشتی و حمام مجلل است. در قسمتهای مختلف این اتاق فرشهای تمامابریشم دستباف پهن شده و به دیوار اتاقهایش تلویزیونهای بزرگ ۵۵ تا ۶۵ اینچی نصب شده است. این اتاق معمولا توسط سران بلندپایه دولتها و همچنین رؤسای شرکتهای بزرگ اقتصادی برای اقامت انتخاب میشود. مشابه این سوییتها در برخی هتلهای پنج ستاره در کشورهای اروپایی قیمتی در حدود هفت تا هشت هزار یورو برای هر شب نرخگذاری شده است. میهمانانی که از پنجره اتاقهای ضلع شمالی این هتل به بیرون نگاه میکنند، نمای کوههای شمال شهر تهران را خواهند دید. ارتفاعاتی که این روزها برف آنها را سفیدپوش کرده و پیستهای اسکی آن اسکیبازان زیادی را از گوشه و کنار جهان به تهران کشانده است.
نمای پنجرههای ضلع جنوبی هم، تصویری ۱۸۰ درجه از شهر تهران دارد، نمایی که از شرق تا غرب پایتخت معمولا دودگرفته ایران را میتوان بهراحتی در آن دید. البته اگر از همین پنجرهها کسی به پای ساختمان هتل نگاه کند چشمش به جاده نیمهکاره و ساختهنشدهای میافتد که قرار بود مسیر دسترسی به این هتل باشد.
خبر خوش نوبخت برای بازنشستگان
رئیس سازمان مدیریت با بیان اینکه حقوق بازنشستگان افزایش مییابد و همه پاداشهای بازنشستگان پرداخت خواهد شد، گفت: نرخ رشد اقتصادی در سال آینده به ۵ تا ۶ درصد میرسد.
محمدباقر نوبخت در گفتگویی رادیویی گفت: نرخ رشد اقتصادی در سال آینده براساس برآوردهای مجامع داخلی و خارجی به ۵ تا ۶ درصد میرسد، ضمن اینکه نرخ رشد اقتصادی در سال جاری هم به یک درصد میرسد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور افزود: همه دولتمردان که تجارب ارزشمندی دارند، تلاش میکنند تا مردم در دوره جدید و با گسترش تعاملات اقتصادی دارای رفاه شوند و تا حدودی از مشکلات مردم کم شود و حقوق بازنشستگان افزایش مییابد و همه پاداشهای بازنشستگان پرداخت خواهد شد.
نوبخت با بیان اینکه سالهای بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم و در حال حاضر درآمد نفتی دولت به کمترین حد کاهش یافته است، تصریح کرد: شان ملت ایران بیشتر از اینها است و همه تلاش میکنیم تا در مسیر استقرار اقتصاد مقاومتی، شاخصهای رفاه اقتصادی مردم تقویت شود.
وی افزود: در مناسبات اقتصادی و تجارت خارجی و همچنین جذب سرمایهگذاری ها همه هدف ما این است که بتوانیم به رونق تولید ملی و افزایش اشتغال کمک کنیم و در مذاکرات خارجی هم بارها اعلام کردهایم ایران قرار نیست بازار مصرفی برای خارجیها باشد؛ بلکه باید ایران را به عنوان مرکز تولید و صادرات بخشی از این تولیدات قرار دهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: انضباط مالی و پولی دولت به جدیت حفظ خواهد شد و تلاش میکنیم در برنامه ششم (۹۵ تا ۹۹) نرخ تورم کاهش یابد.
نوبخت افزود: بودجه سال آینده و برنامه ششم در چارچوب اقتصاد مقاومتی است و در این حوزه ما به همه دستگاه ها اعلام کردیم که باید برنامه بدهند و البته داشتن برنامه لازم است اما کافی نیست.
وی اظهار داشت: مهم این است که این برنامهها اجرایی و عملیاتی شود و ما برای ارزیابی بیشتر کارها و عملکردها، شاخصهایی را تعریف کرده و همه عملکردها را متناسب با آن پایش و رصد میکنیم.
نگرانی پزشکان از احتمال ضربه مغزی شدن ملی پوش ایران!
پزشک آلکمار پس از ضربه شدیدی که به سر جهانبخش وارد شد، به او گفته بود که زیاد نخوابد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علیرضا جهانبخش در بازی آلکمار مقابل نایخمن تیم سابقش، برخورد بسیار شدید با بازیکن حریف داشت و همه نگرانش شدند. او دقایقی بعد هم از زمین بازی تعویض شد. جهانبخش درباره آن صحنه می گوید: «در دقیقه ۶۹ بازی بود که می خواستم از بازیکن روبرویم رد شود. همان لحظه او با شانه و آرنج ضربه خیلی سختی به پیشانی و سرم وارد کرد. دچار سرگیجه شدم و سر درد نسبتا شدیدی هم داشتم. سرمربی هم صلاح دید که از زمین بازی تعویضم کند.»
او ادامه می دهد: «دکتر تیم گفت که باید کم بخوابی چون یکی از حدسیات این بود که شاید حتی ضربه مغزی شده باشم. ولی خدا را شکر کار به سیتی اسکن نکشید و پس از چکاپ ها مشخص شد اتفاقی نیفتاده است.»
جهانبخش همچنین درباره حضور در رده هجدهم ۱۰۰ بازیکن برتر آسیا می گوید: «این یعنی باید تلاشم را بیشتر کنم. قطعا چنین عنوانی از نظر کیفی تاثیر زیادی روی کارم خواهد داشت. خوشحالم که دوستان خوب مثل سردار و طارمی هم در این رده بندی هستند و به آنها تبریک می گویم. همینطور به دیگر بازیکنان ایرانی.»
یارانه نقدی چه افرادی از فردا قطع میشود؟
طبق اعلام دولت، یارانه افراد فاقد کارت ملی از فردا (پنجشنبه ۱۵ بهمن ماه) قطع خواهد شد.
طبق اعلام دولت، یارانه افراد فاقد کارت ملی از فردا (پنجشنبه ۱۵ بهمن ماه) قطع خواهد شد.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چند هفته پیش در اطلاعیه ای اعلام کرد که یارانه افراد بالای ۱۸ سال فاقد کارت ملی از ۱۵ بهمن قطع می شود.
در اطلاعیه این وزارت خانه آمده بود: براساس قانون هدفمند سازی یارانه ها، همه هموطنان بیشتر از ۱۸ سال سن که دارای شماره ملی بوده اما تاکنون کارت ملی خود را دریافت نکرده اند، موظفند حداکثر تا پانزدهم بهمن ماه امسال اقدامات لازم برای دریافت کارت ملی را انجام دهند، در صورت عدم تعیین تکلیف وضعیت کارت ملی مربوطه، پرداخت یارانه این افراد از این تاریخ متوقف می شود.
«احمد میدری» معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دراین باره گفته بود: امسال آخرین مهلت تعیین تکلیف افراد فاقد کارت ملی است و هموطنانانی که نسبت به دریافت کارت ملی خود اقدام نکنند، یارانه بهمن آنان قطع می شود.
وی اظهارداشت: از دفاتر پستی و پیشخوان دولت خواسته شده برای تعیین تکلیف بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار شهروندی که تاکنون کارت ملی دریافت نکردند، با مردم همکاری کنند.
وی ادامه داد: با استناد به ماده چهار آیین نامه اجرایی و ماده هفت قانون هدفمندی یارانه ها، افراد بالای ۱۸ سال که تاکنون کارت ملی خود را دریافت نکرده اند، حداکثر تا ۱۵ بهمن فرصت دارند برای دریافت کارت ملی خود اقدام کنند.
میدری گفت: حدود ۳۰۰ هزار شهروند فاقد کارت ملی با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ثبت احوال، مشکل خود را برطرف کرده اند.
معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: تصمیمی درباره قطع یارانه ها از سوی دولت اتخاذ نشده است و میزان یارانه پرداختی به شهروندان نیز براساس آخرین تصمیم، ۴۵۵ هزار ریال است.
به گفته معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور، نزدیک به دو میلیون نفر از افراد جامعه کارت ملی نداشتند که حدود یک میلیون نفر از آنها برای دریافت کارت ملی ثبت نام کرده اند.
البته دولت بر اساس قانون بودجه سال ۹۴ کل کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مأمور کرده بود امسال یارانه نقدی ۶ میلیون از افراد پُر درآمد را حذف کند که براساس اعلام آمار رسمی، تاکنون یارانه بیش از سه میلیون نفر حذف شده و در صورت حذف سه میلیون نفر دیگر، این بند از قانون اجرایی می شود.//تابناک