همای گیلان: هم اکنون که در حال نگارش این متن میباشم بیش از سه سال از خدمتگذاری شما برای مردم سپری شد و حدود یکسال فرصت برای این جایگاه برایتان باقی ماند.
نمیدانم برای ورودتان برای این مسولیت خطیر و مهم ، برنامه و اهداف مدون و کارشناسی برای این چهارسال داشته اید یا خیر و با چه پشتوانه ای موفق به اخذ اعتماد شوراها شدید اما هرچه که بود، طبق اعتماد شورا های منتخب مردم به شما ، شما در بین مردم شریف دهستان و روستای حوزه خود صاحب آبرو ،اعتبار و جایگاه شدید.
اما حال زمان پاسخگویی و ارائه گزارش عملکرد فرا رسیده است.
یقینا کرسی دهیاری های دهستان مهم و استراتژیکی مثل لات لیل با اینهمه پتانسیل و استعدادهایی که برای توسعه و پیشرفت دارد ، جایگاه بلند و رفیعی میباشد و در طول سه سال ، میتوان گزارش عملکرد خوبی را به مردم ارائه کرد.
البته گزارشی فرای آسفالت نمودن و یا شن ریزی چند خیابان را انتظار داریم.
دهیاران محترم در تقویت و شکوفا کردن منطقه توریستی لات لیل (بلوردکان،هالی دشت، سرلیل و…) چه برنامه هایی داشته و اجرا نمودند؟
دهیاران محترم منطقه لات لیل چه برنامه های فرهنگی به مناسبتهای مختلف مذهبی و محلی مانند جشنواره ها، مراسمات متنوع و غیره …که توریست های فراوانی را جذب میکند در لات لیل اجرا نمودند؟؟
در ظاهر امر، این مراسمات صرفا با آتش زدن چند فشفشه و ترقه آنهم بصورت کاملا ابتدایی و غیر خلاقانه و بدون جذابیت خلاصه میشد.
جشن نوروز بل که در هالی دشت برگزار شد طرح کاملا زیبا و خلاقانه ای بود که فکر میکنم ثبت ملی هم شده بود، چرا در اطلاع رسانی بسیار ضعیف عمل شده بود؟؟
چرا برنامه ی جامع و مدون توسعه ی فرهنگی توریستی دهستان لات لیل که در آن ، همه ی امکانات و زمینه های پیشرفت و توسعه و ذکر موانع و چالشها ، گنجانده شود تهیه نشد تا طبق یک نقشه راه بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت توسعه در آن پیاده شود تا همه مردم و سرمایه گذارانی که قصد برنامه ریزی برای سرمایه های خود دارند، بدانند که در چند سال بعد لات لیل به چه سمت و سویی خواهد رفت و یک انگیزه ی قوی برای سرمایه گذاری در لات لیل را داشته باشند.
همچنین طرح سنگفرش و جدول کشی در دهستان و روستاها، کانال آبرسانی به مزارع کشاورزی، آب یاری بارانی، احداث خیابان بین مزارع و تأمین امنیت باغ برای پیشگیری از سرقت شبانه از جمله دغدغه های کشاورزان و باغداران این دهستان و روستاهای حومه است.
نداشتن پارک و فضای سبز برای تفریح در مرکز دهستان ، آسفالت نبودن کوچه ها، نداشتن استخر شنا ، آنتن دهی ضعیف مخابرات ( ایرانسل ) و همچنین اینترنت پرسرعت ، مسیر جاده اصلی پرخطر لات لیل ، ضعیف بودن مسئول تعمیرات لوله کشی آب آشامیدنی، و… از جمله مشکلات مردم دهستان لات لیل و روستاهای اطراف است.
چرا بلوردکان ، تبدیل شد به یک منطقه ی بزرگ تفریحات ناسالم مانند استعمال قلیان و و و…؟
چرا امکانات سالن ورزشی لات لیل در حد صفر میباشد؟
و آیا این امکانات بسیار بسیار ضعیف شایسته جوانان ورزشکار موفق مقام دار در شهرستان و استان میباشد؟
چرا سعی نکردید جاذبه های بالای گردشگری و سرمایه گذاری در صنعت توریست دهستان لات لیل را با دعوت از صداوسیما به همه ی مردم ایران معرفی نمایید؟؟
مگر لات لیل از جواهردشت و دیلمان و غیره … چه چیزی کم دارد؟
دهیاران گرامی منطقه لات لیل آیا به خود زحمت داده اید در طول این دو سه سال، پنج مقاله بین المللی خوب در زمینه مدیریت و یا دهیاری و شهرداری از اینترنت دفترتان دانلود نموده، ترجمه و مطالعه نمایید یا اصلا برایتان این قبیل مسایل مطرح نبوده و انگیزه ای هم نداشتید؟
آیا واقعا دهیاری های منطقه با همفکری هم برای تهیه مصالح ابتدایی برای خلق یک اثر هنری در دهستان لات لیل یا یک روستای مسافر پذیر مانند بلوردکان عاجز هستند؟
امروز موضوع نظرسنجی را شنیدم.
باید بگویم هم بسیار ناراحت هستم و هم خوشحال.
ناراحتی ام از این بود که چرا انقدر دیر به این فکر افتادند و خوشحالیم برای آنکه در نهایت این نظرسنجی انجام شد.
و مشخص شود که دهیاران گرامی منطقه در نظر مردم چگونه اند؟
توصیه آخرم به دهیاران لات لیل اینکه:
امیدوارم تک تک شما عزیزان ، یک دهیار واقعی کاردان و باتجربه وعلمی که قدر ومنزلت استعدادها و سرمایه های این دهستان را بخوبی بداند وبتواند این سرمایه های بالقوه را بالفعل نماید، باشید.
استانداری،فرمانداری،بخشداری،شهرداری های موفق، بزرگان منطقه ،هر عزیزی که واقعا کاردان باشد و با علم روز و ذوق خدمت و توسعه دهستان در روحیه اش متبلور باشد به دهستان عزیزمان لات لیل معرفی شود.
دهیار صرفا نباید بومی باشد.
شورا ها و دهیاران جوابگو باشد.
“مردم لات لیل در انتظار شهر شدن لات لیل هستند.
آرزوی توسعه و شکوفایی دهستان لات لیل
//عادل اکبری فعال رسانه