رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه ورود به بازار بورس میتواند باعث شفافیت مالی شود، گفت: ایجاد بانک فرهنگیان یکی از خواستههای فرهنگیان است.
همای گیلان، به نقل از خانه ملت، جبار کوچکینژاد درخصوص احتمال ورود شرکتهای زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان به بورس و تاثیرات آن، گفت: شرکتداری فعالیتی نیست که صندوق ذخیره فرهنگیان بتواند از بس آن برآید این صندوق توان بنگاهداری ندارد بناراین ورود به بورس میتواند اقدام مناسبی در این زمینه باشد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: در تحقیق و تفحص انجام شده مشخص شد بنگاهداری در این صندوق باعث ایجاد فساد میشود بنابراین نیاز است ساختار این صندوق تغییر کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صندوق باید به دنبال کسب سود از راههای جدید در بازار اقتصاد ایران باشد، خاطرنشان کرد: ورود به بازار بورس و سهام یکی از این راههایی است که میتوان از این طریق معاملات مالی را با شفافیت انجام داد.
کوچکینژاد با بیان اینکه مسئولان باید با واگذاری سهام شرکتهای زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان سعی در کسب سود بیشتر برای فرهنگیان داشته باشند، ادامه داد: ایجاد بانک فرهنگیان یکی از خواستههای فرهنگیان است، صندوق میتواند بیش از ۷۰ درصد سهام این بانک را در اختیار داشته باشد و از طریق این بانک از یک سو سپردهگذاری فرهنگیان را اداره کند و از سوی خدمات لازم را به معلمان ارائه دهد.
رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: بانک فرهنگیان میتواند وامهای ۲ یا ۳ درصدی به معلمان دهد و اقدامات مناسبی در حوزه رفاهی فرهنگیان انجام دهد، به عنوان نمونه میتواند در استانهای مختلف مجتمعهای رفاهی بزرگی به منظور استفاده فرهنگیان بسازد، اگرچه ممکن است این مجتمعها سود چندانی برای صندوق نداشته باشد اما رفاه و آسایش فرهنگیان را تا حدودی تامین کند، اصل و مبنا ایجاد صندوق ذخیره فرهنگیان، فراهم شدن رفاه فرهنگیان بود.