اختصاصی همای گیلان، شهردار املش با بیان این مطلب که یکسال از زمان خدمت وی به عنوان شهردار می گذرد گفت: همانطوری که می دانید با توجه به مشکلات و مسائل موجود در حوزه شهرداریها و همچنین بررسی همه جانبه در حوزه شهری و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت و همچنین مطالعه این نقاط از طریق مشاورین مربوطه به این نتیجه رسیدیم که علیرغم رسیدن به مشکلات و مسائل روزمره شهرداری -که جزء نیازهایی که شهرداری بایستی روزانه به آنها می پرداخته – به پتانسیل های شهر هم با هم اندیشی و همراهی شهروندان پرداخته شد که در سال پیشرو میطلبد که همه شهروندان در جهت تحقق اهداف توسعه شهری که بشرح ذیل به آنها پرداخته خواهد شد با پیگیری و همراهی و تاثیرگذاری شما شهروندان عزیز به اهداف توسعه شهری دست پیدا کنیم.
ناصر رنجبر افزود: شروع کار ما،چند معضل از زبان قریب به اتفاق شهروندان مطرح شد ۱- زباله شهری۲-سه شنبه بازار۳-کمربندی حوزه شهری۴-وضعیت آسفالت معابر شهری.که در ذیل توضیحاتی را برای تک تک آنها ارائه می نماییم.
وی در خصوص زباله شهری عنوان کرد: شهرداری در طول یکسال گذشته در مدیریت پسماند توانست زباله را از حوزه شهری املش خارج و بحث تفکیک زباله را انجام دهد و تهدید علیه بهداشت عمومی شهروندان علی الخصوص حوزه کیازنیک را برطرف کرده و مشکلاتی راکه در این رابطه برای شهرداری ایجاد گردید ،حل نماید.
مشکل مقطعی زباله به جهت اجازه ندادن محیط زیست برای ایجاد مکان جدیدی برای تخلیه زباله می باشد
وی خاطرنشان کرد: شهرداری بعنوان مجری در مدیریت پسماند است و دبیر آن اداره محیط زیست و ریاست آن نیز بر عهده فرماندار میباشد و اگر در بعضی مواقع مشکلات مقطعی ایجاد میشود بر میگردد به اینکه محیط زیست اجازه ایجاد مکان جدیدی برای تخلیه زباله به املش نمی دهد (علیرغم اینکه قریب به اتفاق شهرستانهای مجاور دارند) و شهرستانهای مجاور هم با توجه به صورتجلساتی که فرمانداریهای شهرستانهای مجاوربا فرمانداری املش تنظیم گردید هیچیک عملیاتی و اجرایی نشده است تا شهرداری املش از بحث زباله که در بعضی از مواقع برای شهروندان مشکل مقطعی ایجاد نمود راحت شود.
رنجبرسپس به بحث سه شنبه بازار پرداخت و گفت: سه شنبه بازار که بعنوان یک برند برای هر شهرستان بر اساس فلسفه شکل گیری بازارهای محلی بوده بدلیل نپرداختن به موضوع ساماندهی و نظارت بر نحوه اجرا تبدیل به یک معضل شده که در این خصوص بحث ساماندهی موقت آن در دستور کار قرار گرفت و بدلیل عدم همکاری دستگاههای موازی شامل صنعت معدن- مجمع صنفی و پلیس راهور قابلیت اجرا پیدا نکرد و الحمدالله با تغییر مدیریت ها ان شاءالله با هماهنگی لازم با دستگاههای فوق الذکر انجام شده با ایجاد پارکینگ یک ساماندهی موقت انجام پذیرد .
وی افزود: برای درمان قطعی این بحث مطالعه کامل از طریق مشاور بر روی منطقه کیازنیک از بستنی عباسی تا کشتارگاه شهرداری انجام شده است طرح آن نیزتهیه گردیده و هماهنگی لازم با آب منطقه ای انجام پذیرفته و طرح اجرایی آن هم تهیه شده و سرمایه گذار هم برای اجرای طرح وجود دارد .
هزینه های اجرایی طرح سه شنبه بازار بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان میباشد
شهردار املش درخصوص بودجه طرح سه شنبه بازار اذعان داشت: این طرح نیازمند بودجه ای از دولت نمی باشد و جزء طرحهایی است که طرح توجیه اقتصادی آن تهیه شده است و خود آن میتواند نیازهای طرح را در حین اجرا تامین کند و مجموع هزینه های اجرایی طرح مذکور بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان میباشد
اعتبارکمربندی طالقانی سه میلیاردتومان است که تاکنون ۱۶۰ میلیون تومان اوراق بهادار و مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان از طرف شهرداری به پیمانکار پرداخت شده است
آنگاه ناصر رنجبر به کمربندی آیت الها طالقانی اشاره کرد و اظهار داشت: کمربندی آیت الهد طالقانی یکی از آرزوهای بحق شهروندان املش بویژه منطقه سرچور بود که علیرغم نداشتن اعتبار کافی برای اجرای این پروژه مدیریت شهری این ریسک را پذیرفته و با انتخاب مشاور و پیمانکار،براساس مقررات مالی شهرداریها با اعتبار بالغ بر۳ میلیارد تومان در مناقصه(پیمانکار)برنده شد و کار خود را شروع کرده و تا به امروز مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان اوراق بهادار و مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان از طرف شهرداری به پیمانکار پرداخت شده است.
وی در ادامه اضافه کرد: از نماینده شهرستان جناب دکتر عباسی و مدیرعامل برق استان جناب مهندس طالبی تشکر مینمایم که قول مساعد جهت جابجایی تیرهای برق داده اند.
شهردار املش در مورد وضعیت آسفالت معابر شهر املش گفت: شهرداری در اجرای کار آسفالت اولویت اول را در ورودی و خروجی شهر قرار داد که بر اساس مناقصه انجام گرفت وشرایطی به وجود آمد که خاطر شهروندان را مکدرنمود که در همین جا عنوان می شود ما هیچگونه عهد اخوتی با هیچیک از افراد و گروهها بر سر منافع شما شهروندان عزیز نداشته و نداریم .
وی اضافه نمود: این موضوع در حین اجرا در کل کشور ایجاد میشود و شهرستان املش نیز مستثناء نمی باشد اما طبق قانون پیمانکاری، هنوزما پروژه را تحویل نگرفته ایم و قرار است ناظرین استانی جهت تعیین و تکلیف حضور پیدا کنند و مشخص کنند که شهرداری باید چه نوع اقدامی انجام دهد .
وی خاطرنشان کرد: از اینکه این قسمت از کار موجبات نگرانی شهروندان را فراهم نموده است مجموعه شورای شهر و مدیریت شهرداری متاسف و متاثراست
شهرداری در صورت ثبات مالی بر اساس اولویت نسبت به آسفالت کوچه ها و معابر سطح شهرکه قبلا سهم مشارکت واریز نموده اند ،اقدام خواهد نمود
اما یقین بدانید شهرداری حافظ حقوق شهروندی شماست و تحت هیچ شرایطی حق و حقوق شهروندی شما را ضایع نخواهد کرد و تعدادی از کوچه هایی که قبلا شهروندان از زمان مدیریت های گذشته سهم مشارکت واریز کردند که شهرداری در صورت ثبات مالی بر اساس اولویت نسبت به آسفالت کوچه ها و معابر سطح شهر اقدام خواهد نمود.
۸۰درصد استخر زربیجار لایروبی شده است
شهردار املش در خصوص استخر زربیجار عنوان کرد: پتانسیل بعدی موجود در حوزه شهری استخرزربیجار می باشد که شهرداری از ابتدای خدمتگزاری اینجانب ،در شرایط جغرافیایی نسبت به لایروبی استخر(تقریبا۸۰ درصد) اقدام کرده است .
وی افزود: بر اساس قانون, املاک منابع ملی اگر در حوزه شهری باشد از طریق مسکن وشهرسازی به حوزه شهرداری برای اجرای طرح هادی عام المنفعه قرار میگیرد براین اساس شهرداری اقدام به تحویل استخر نموده است و طرح مطالعاتی آن هم از طریق مشاور در دست تهیه می باشد که انشالله بعد از اتمام طرح برای اجرا از طریق پیمانکار اقدام خواهد کرد.
آرامستان املش همسطح سازی می شود
ناصر رنجبر نیاول به مبحث آرامستان اشاره داشت و تصریح کرد: بحث آرامستان در حوزه شهری میباشد و در اکثر شهرهای استان گیلان آرامستانهای موجود در سطح شهر برای دسترسی آسان مردم همسطح سازی میشوند که در این راستا جلساتی که با حوزه نمایندگی ولی فقیه و اداره اوقاف داشته ایم از طریق مشاور حوزه شهرداری و مشاور اداره کل اوقاف طرح همسازی وادی املش به جمع بندی رسیده است که بعد از تایید نهایی اداره اوقاف قابلیت اجرا خواهد داشت.
شهردار املش در خصوص اسناد املاک و مستحدثاث شهرداری اظهار کرد: با توجه به اینکه پلاک ها ،متعلق به سازمان املاک و تملیک استان میباشد و در سال ۹۴، اماکن متعلق به شهرداری ،به مزایده گذاشته شده بود شهرداری با جلسات متعددی با این حوزه توانست که در قالب قرارداد نسبت به استرداد املاک از آن حوزه اقدام نماید.
بسیاری از مشکلات شهروندان در دریافت خدمات پروانه ساختمانی عدم طرح تفضیلی است
وی به طرح جامع تفضیلی شهراشاره نمود و گفت: طرح جامع تفضیلی شهر برای برون رفت از حوزه شهری می باشد در صورتی که مشاور فقط طرح جامع را تهیه وتوسط شورا وشهردار وقت تحویل گرفته بود در صورتی که می بایست طرح جامع همراه طرح تفضیلی شهر باشد تا رافع مشکلات شهروندان از بابت جا نمایی معابر شهری وکاربریهای مورد نیاز در حوزه شهری باشد که در این راستا شهرداری اقدام به حذف مشاور با همکاری معاونت معماری شهرسازی استان نموده وبا تعیین ومعرفی مشاورجدید برای تهیه طرح تفضیلی شهر”شار تبدیل پژوه”از طریق عکس هوایی به نقشه برای ایجاد طرح تفضیلی شهر اقدام نموده است.
شهرداری را با ۱۲ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم
مهندس رنجبر در خصوص حوزه مالی بیان کرد: بنده شهرداری را با ۱۲ میلیارد تومان بدهی که ۴۰درصد آن جاری و ۶۰درصدعمرانی بود تحویل گرفتم و درطول یک سالی که گذشت بالغ بر ۲ میلیارد تومان ازبدهی پرداخت گردیده شد.
وی افزود: کل بودجه مصوب هشت ونیم میلیارد تومان بود که تنها۶ میلیارد تومان آن محقق شد و با توجه به تورم درامر خدمات ونیز پرداخت حداقل سالی ۲میلیارد بدهی به چه طریقی باید به این بحث پرداخت قضاوت را برعهده شهروندان عزیز میگذاریم.
چارت سازمانی شهرداری ۳۵نفر،تعداد نیروی حال حاضر ۳ برابر، نیروی رسمی وقانونی۴ نفر
رنجبر خاطرنشان کرد: موضوع بعدی درحوزه شهرداری املش جذب چند برابری نیرو است که چارت سازمانی شهرداری ۳۵نفر است تعداد نیرو ۳ برابر ظرفیت است وجالب تر این که بیش از ۳۰نفر به عنوان خدمات وارد شهرداری شده اند وبعد از بحث برون سپاری، آنها رادرقالب های مختلف بکار گرفته اند که اصلا کارایی ندارند.
وی در مورد دیگر نیروها گفت: املش تنها شهرداری ای است که فقط ۴ تا نیروی رسمی وقانونی دارد ومابقی درطول ادوار گذشته وارد شهرداری شده اند حال شما قضاوت کنید بنده بعنوان شهردار بایستی چطور این همه مشکل را سروسامان بدهم ودرعین حال به شما شهروندان فهیم هم خدمات ارائه نمایم.
رنجبر ادامه داد : طبق ضرب المثل معروف هروقت جلوی ضرر را بگیرید منفعت است ویا در دین اسلام آمده است پیشگیری بهتر ازدرمان است ، مطلبی که به عنوان کوچکترین عضو این شهر باید عرض کنم این است که بر عهدی که بستیم ، پایبندیم واین اطمینان رابه شما میدهیم که نمایندگان محترم شما ومجموعه شهرداری تنها حق وحقوق قانونی خودرا دریافت و هیچ گونه اجحافی به شما عزیزان نداشته ومعتقدیم که اصلاحات راهرکسی باید ازخودش شروع کند تابتواند تاثیر گذاری آنرا در جامعه مورد هدف خودش ببیند که این کار درطول یکسال بنحواحسن درحوزه شهرداری اجرا شده است.
مهندس رنجبر کرد: مشکلات موجود فقط دریک صورت مرتفع خواهد شد که همه شما شهروندان عزیز دست در دست هم به همراه نمایندگان محترم تان لحظه به لحظه امورات شهر وشهرداری را بدور ازحب وبغض های قومی و قبیله ای و سیاسی و ارجعیت منافع عمومی برمنافع شخصی ازمسئولین حاکمیتی ودولتی خواسته تابتوانیم ازاین سونامی ایجاد شده رهایی یابیم.
وی در ادامه عنوان کرد: از شهروندان عزیز علی الخصوص اهل فن و صاحب اندیشه در حوزه شهرداری و مدیریت شهر تقاضا دارم که شهرداری متعلق به همه شماست سعی کنیم با همکاری و همفکری در جهت رفع مشکلات و معضلات شهری, شهرداری را یاری نمایید و مجددا در پایان ضمن تشکر از همه شهروندان عزیز بجهت همکاری و همراهی با شهرداری اینجانب بر اساس عهد اولیه سعی کردیم تضییع حقی را از حوزه شهرداری چه از طریق بنده و همکاران خودم نداشته باشم.مع الوصف اگر احیانا کم کاری یا اشتباهی صورت پذیرفته از همه عزیزان عذرخواهی میکنم و لازم میدانم عنوان کنم که این حق برای همه شما از باب نظارت و تذکر در حوزه شهرداری وجود دارد و شهرداری با آغوش باز پذیرا میباشد.
شهردار املش در ادامه عملکرد یکساله(۹۶/۸/۷ الی(۹۷/۸/۷) تک تک واحدهای شهرداری املش را تشریح کرد
واحد عمران:
پیاده روسازی محوطه استخر زربیجار بمساحت تقریبی ۳۰۰ مترمربع انجام گردیده است
منهدس رنجبر در خصوص لایروبی استخر زربیجار گفت: فاز اول لایروبی استخرزربیجار به مساحت تقریبی ۵۰۰۰۰ مترمربع جهت تامین آب کشاورزی و اجرای پروژه های عمرانی_پیاده روسازی محوطه استخر زربیجار بمساحت تقریبی ۳۰۰ مترمربع انجام گردیده است.
وی درمورد سرویس بهداشتی پارک کودک عنوان کرد: تکمیل سرویس بهداشتی پارک کودک اعم از اجرای تاسیسات,اجرای کاشی,سرامیک داخلی,نمای بیرونی و…وجدولگذاری دور پارک بطول تقریبی ۲۰۰ متر و اجرای کفپوش انجام شد.
مهندس رنجبر بیان کرد: تسطیح,ساماندهی و کاشت درخت توسکا جهت ایجاد فضای سبز جایگاه قبلی زباله در منطقه کیازنیک از نمونه ی دیگر از فعالیت های واحد عمران بوده است
وی به شروع عملیات پروژه تعریض کمربندی خیابان آیت اله طالقانی اشاره نمود و اظهار کرد: فاز اول این پروژه از پل کیازنیک الی سه راه تابستان نشین به متراژ ۱۰۷۳ و با هزینه ای بالغ بر دومیلیارد و ششصدمیلیون تومان که شرکت پایادژ سازه گیل بعنوان برنده مناقصه معرفی گردید آغاز گردیده است
وی به بیان سایر اقدمات بخش عمران پرداخت و عنوان نمود: بازگشایی خیابان منتهی به مسجد پنج تن آل عبا اعم از خاکبرداری و خاکریزی، تعریض پل های کوچه لاله ۱و۲ با باکس های بتنی پیش تنیده و لوله های بتنی نمره ۶۰ از عرض۴ متر به ۸ متر و نصب نرده های حفاظتی روی پل و تعریض پل خیابان شریعتی بطول تقریبی ۱۰ متر با دال بتنی و نصب نرده حفاظتی روی نهر از دیگر اقدامات واحد عمران می باشد.
شهردار املش در ادامه اضافه نمود: بازسازی دیوار محوطه آرامستان شهرداری املش بطول تقریبی ۲۰ متر ، تخریب دیوار عقب نشینی شبکه بهداشت جهت بازگشایی خیابان شهید آیت اله ربانی ، تخریب بنای قدیمی آقای عباس سفیدی بمنظور آزادسازی پیاده رو ضلع جنوبی بلوار میرزا حبیب اله املشی نبش کوچه شهیدسمامی ،اجرای دیوار عقب نشینی آقای آزموده واقع در تقاطع خیابان هاشمی نژاد وشریعت در منطقه سرچور و بازگشایی قسمتی از خیابان۲۰ متری شهیدمدرس به پنج تن آل عبا در محدوده خیابان شهیدانصاری با بیل زنجیری از دیگر فعالیت های این حوزه بوده اند.
وی آنگاه به لایروبی انهار اشاره داشت و گفت: لایروبی انهار سطح شهر اعم از کوچه های جویبار، سرو، شریعتی، دربندی، مهر، سام ، پل کیازنیک سه راه تابستان نشین، خیابان۲۰ متری پیش ساخته و گلزار۴ جهت هدایت آبهای سطحی و جلوگیری از آبگرفتگی معابر انجام گرفتند.
مهندس ناصر رنجبر به شن ریزی کوچه ها نیز اشاره نمود و تصریح کرد: شن ریزی کوچه های سطح شهر اعم از شهید داداشی، شهید موسوی، لاله۱و۲، وصال، کمربندی آیت اله طالقانی، باغچه بان، پیک، سروش، شهیدقلی زاده، شهیدسمامی، آزاده، سیدمطهرحسینی، پاییزان، شهریار، شهیدنادرنعمتی، اتکا، شهیدابوالقاسمی و تسطیح با لودر و گریدر و غلطک زدن معابر شن ریزی شده انجام گردیدند.
وی افزود: جابجایی تیرهای برق مزاحم سطح شهر با هماهنگی اداره برق شهرستان به تعداد ۲۸ اصله در معابر سطح شهر از جمله دیگر اقدامات این واحد می باشد..
شهردار املش در خصوص موزائیک فرش گفت: تخریب موزاییک قدیمی و موزاییک فرش ضلع جنوبی پیاده رو خیابان شهیدچمران(روبروی دانشگاه پیام نور) بمساحت تقریبی ۷۰۰ مترمربع ،تخریب موزاییک قدیمی جلوی ساختمان خانم شفوی واقع در میدان امام حسین(ع) واجرای موزاییک فرش جدید و موزاییک فرش پیاده رو خیابان میرزا کوچک خان نیز انجام شد.
وی افزود: لکه گیری و ترمیم پیاده روهای سطح شهر اعم از خیابانهای شهیدنامجو، شهیدمفتح، شهیدبهشتی، امام خمینی(ره)، آزادگان و میدان امام حسین(ع)بمساحت تقریبی۲۰۰ مترمربع و همچنین تسطیح خیابان۲۰ متری پشت شفیعی نسب اعم از خاکبرداری و شن ریزی وتسطیح با گریدر و غلطک زدن مسیر شن ریزی شده از دیگر اقدامات بخش عمران بودند
وی به چند نمونه ی دیگر از فعالیت های بخش عمران اشاره نمود و اظهار کرد: پیاده رو سازی خیابان شهید مطهری سرچور شامل زیرسازی. جدولگذاری و موزاییک فرش، نظافت و پاکسازی وشن ریزی محوطه کشتارگاه، زیرسازی و آسفالت کوچه های شهیدرحیمی و شورا که منتهی به محلات کندسر و نرکه از ردیف اعتبارات دولتی با کارفرمایی راه و شهرسازی از اقدامات بخش عمران بودند.
رنجبرافزود: ساماندهی جاده روستای نرکه جنب استخربالازربیجار بعد از اتمام فاز اول لایروبی استخر اعم از لوله گذاری جهت آب استخر به زمینهای کشاورزی و شن ریزی روی لوله گذاری جهت تردد ماشین آلات صورت می گیرد
وی به چند نمونه دیگر از فعالیت های بخش عمران اشاره ای کرد و بیان نمود: روکش آسفالت خیابان ورودی شهر و چهارراه خیابان شهید بهشتی و شهید مفتح، نصب وسایل بازی در پارک گلستان و پارک کودک، تهیه و نصب فنداسیون و تیر و تور والیبال در پارک گلستان، لوله گذاری جهت هدایت و دفع آبهای سطحی اعم ازقسمتی از خیابان۲۰ متری شهیدمدرس به پنج تن آل عبا(جنب منزل آقای ضمامی), کوچه هاشمی نژاد با مشارکت اهالی، کوچه قائم از بلوار سفیرامید با مشارکت اهالی کوچه مذکور و کوچه پرنیان از خیابان شهیدنامجو و روکش آسفالت خیابان شهیدچمران(روبروی دانشگاه پیام نور) نمونه ای از اقدامات بودند.
برگزاری مناقصه عمومی کمربندی آیت اله طالقانی بمبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۶۰۰/۲۶ ریال
وی در مورد برگزاری مناقصه ها اظهار کرد: برگزاری مناقصه عمومی کمربندی آیت اله طالقانی بمبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۶۰۰/۲۶ ریال ،برگزاری مناقصه اجاره پارک گلستان ماهیانه بمبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۲ ریال و تحویل پارک به سرمایه گذار جهت اجرای برنامه های خود، برگزاری مناقصه محدود روکش آسفالت معابر بمبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۷ ریال (برای ورودی و خروجی شهر)، برگزاری مناقصه تامین نیروی انسانی تعداد ۳۰ نفر نیرو بصورت حجمی و شرکت سفید آب رودسر بعنوان برنده مناقصه از ماه چهارم فعالیت خود را شروع خواهد نمود و برگزاری مناقصه کمربندی آیت اله طالقانی با اعتباری بالغ بر ۶۰۰/۲میلیون تومان و معرفی شرکت گیتی سازان پویا بعنوان برنده مناقصه از نمونه فعالیت های این حوزه بودند.
وی به اخذ مجور ماشین آلات اشاره کرد و گفت: اخذ مجوز مزایده فروش ماشین آلات فرسوده شهرداری شامل ماشین مان و نیسان و مجوز خرید برای سه دستگاه ماشین جهت تکمیل ناوگان موتوری شهرداری اعم از نیسان واحد عمران،سواری برای شورای شهر و آمبولانس برای واحد آرامستان انجام گرفت .
وی خاطر نشان کرد: تهیه نقشه جامع انهار موجود در حوزه شهری املش توسط عوامل نظام مهندسی شهر املش و آزاد سازی حریم انهار صورت میگیرد.
وی افزود: خرید زمین معدن درمحور راه روستایی منطقه تابستان نشین و انعقاد قرارداد با مالک زمین جهت تامین مصالح زیرسازی کمربندی شهر نیز انجام گرفت.
اصلاح بازآفرینی بافت های ناکارآمد شهر املش توسط مشاور شرکت شهرتاش
رنجبر در مورد عدم اجرایی شدن مناقصه کمربندی شهر گفت: بدلیل عدم مجوز لازم از طرف ادارات ذیربط شهرستان جهت تامین مصالح علیرغم خرید مکان تامین مصالح ،اصلاح بازآفرینی بافت های ناکارآمد شهر املش توسط مشاور شرکت شهرتاش آقای امید خسروی دانش وبا هماهنگی مسکن وشهرسازی استان انجام گرفت.
واحد روابط عمومی:
مهندس ناصر رنجبر درخصوص عملکرد واحد روابط عمومی گفت: اجرای جنگ شادی به مناسبت شب یلدا و کارناوال شادی و نوروزخوانی بمناسبت ایام نوروز، جلسه با اعضای نظام مهندسی,معاونت عمرانی استانداری,امام جمعه,نماینده محترم و…، آموزش و اجرای تفکیک زباله از مبدا با همکاری شرکت صدرانگین شمال در مدارس و درب منازل سطح شهر و کاشت گلهای فصلی و نهال بصورت نمادین توسط دانش آموزان و مسؤلین شهرستان بمناسبت روز درختکاری از نمونه های فعالیت های این واحد بودند.
آذین بندی سطح شهر به مناسبتهای ملی و مذهبی
وی در ادامه به برخی دیگر از اقدامات این واحد اشاره کرد و بیان نمود: برنامه ریزی و هماهنگی جهت افتتاح پروژه های شهرداری املش سال ۱۳۹۶، اجرای سفره هفت سین در نقاط مختلف شهر و شهرداری، آذین بندی سطح شهر بمناسبتهای ملی و مذهبی، همایش پیاده روی بهمراه جمع آوری زباله با هدف حفظ محیط زیست و شهری عاری از زباله و عملیات ستاد بحران شهرداری املش در بارش باران اخیر از نمونه فالعیت ها بودند .
ارسال گزارش ماهانه عملکرد شهرداری املش به شورای شهر و ادارات شهرستان
وی افزود: تجلیل از خبرنگاران-جانبازان-قهرمانان ورزشی-کارگران و …با اهداء لوح تقدیر و کادو، نصب تابلوی کوچه ها و خیابانهای فاقد نام براساس درخواست شهروندان محترم و مجوز ، مصاحبه تلفنی و رادیویی شهردار از شبکه باران، درج اخبار و عملکرد شهرداری بصورت روزانه در کانال پیام رسان سروش شهرداری،ارسال اخطاریه به صاحبان مغازه هایی که بدون مجوز اقدام به نصب تابلو نمودند، وصول عوارض در جهت نصب تابلوهای پیشانی مغازه ها و استند و غیره، ارسال گزارش ماهانه عملکرد شهرداری املش به شورای شهر و ادارات شهرستان از نمونه های دیگر فعالیت های واحد روابط عمومی بودند
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی تلفن گویای ۱۳۷ بعنوان پل ارتباطی شهروندان با شهرداری در قالب انتقاد،پیشنهاد و تقدیر و تشکر نیز صورت گرفته شد
شهردار املش در خصوص استندهای تبلیغاتی گفت: با توجه به اینکه استندهای تبلیغاتی سطح شهر بعد از اتمام قرارداد قبلی پیمانکار باید بر اساس مفاد قرارداد تحت مالکیت شهرداری قرار میگرفت متاسفانه شهردار قبلی بدون در نظر گرفتن مفاد قرارداد و خارج از روال قانونی،ضمن اینکه مالکیت استندها به پیمانکار مذکور داده شد عوارض دریافتی شهرداری از پیمانکار بدون نظریه کارشناسی محاسبه شده بود که با پیگیریهای مستمر و مکاتبه با سازمان محترم بازرسی استان و طی برگزاری جلسه با پیمانکار،استندهای تبلیغاتی مجددا تحت مالکیت شهرداری قرار گرفت.
وی افزود: همچنین عوارض دریافتی شهرداری از پیمانکار طی هماهنگی و گزارش کارشناس رسمی دادگستری استان محاسبه و دریافت گردید.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تلویزیون شهری املش حدود یک سال به عللی خاموش بود این شهرداری طی برگزاری جلسه با پیمانکار ذیربط نسبت به حل و فصل مشکلات نامبرده اقدام نمود حالیه تلویزیون مذکور طبق روال گذشته جهت اطلاع رسانی و خدمات دهی به شهروندان عزیز آماده فعالیت میباشد
عملکرد واحد آتش نشانی و موتوری
خرید و تجهیز ماشین آلات خدماتی و اداری شهرداری املش(تعداد۲ دستگاه خاور حمل زباله و ۱ دستگاه پژوپارس )
مهندس رنجبر به برخی از اقدامات واحد آتش نشانی و موتوری اشاره کرد و گفت: نصب دو دستگاه شیر هیدرانت آتش نشانی خیابانی در سطح شهر، آموزش اطفاء حریق در مدارس سطح شهر، عملیات اطفاء حریق سطح شهر، رژه خودرویی ماشینهای آتش نشانی شهرداری املش بمناسبتهای مختلف و خرید و تجهیز ماشین آلات خدماتی و اداری شهرداری املش(تعداد۲ دستگاه خاور حمل زباله و ۱ دستگاه پژوپارس)از نمونه های عملکردی این واحد بودند
وی به تعداد حریق اشاره کرد و گفت:حریق واحد مسکونی ۳۰ واحد ، حریق تجاری مسکونی ۷ واحد و حریق مخروبه ۸۵مورد بودند.
ناصر رنجبر در ادامه به چند نمونه دیگر از اقدامات واحد آتش نشانی اشاره کرد و اظهار نمود: نظافت و شستشویی خیابانهای سطح شهر ۸۰ مورد، همکاری با آتش نشانی شهرداریهای همجوار به تعداد ۶۵ مورد ، خرید لوازم آتش نشانی و لباس فرم به مبلغ ۱۰ میلیون تومان، آتش سوزی باغ و مزارع و مناطق جنگل و حوادث مختلف ۷۵ مورد بود
وی افزود: حضور در مانورهای مختلف از قبیل روز زلزله و ایمنی ها و مانور مشترک با نیروی انتظامی اطفاء حریق و امداد نجات و تعمیر ماشین آلات واحد موتوری از دیگر فعالیت های این بخش بوده اند.
عملکرد واحد خدمات شهر
ناصر رنجبر در خصوص عملکرد واحد خدامت شهر گفت: نصب سطلهای زباله جدید به تعداد ۱۶۰ عدد در معابر اصلی شهر، پاکسازی و نظافت روزانه پیاده روها و خیابانها و کانیو جداول پیاده رو سطح شهر و جمع آوری نخاله ها و ضایعات سطح شهر چند نمونه از اقدامات این واحد بودند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به درخواست شهرداری املش مبنی بر صدور مجوز برگزاری مناقصه عمومی جهت تعیین و بکارگیری پیمانکار واجد صلاحیت برای تامین نیروهای مورد نیاز خود در بخشهای خدماتی،رفت و روب و جمع آوری زباله شهری و… به تعداد ۳۰ نفر بصورت قرارداد حجمی که با مجوز شماره۷۰۳ /۵/۱ مورخه۱۸/۲/۹۷ شورای محترم شهر املش این کار انجام گرفته است.
رنجبر در ادامه افزود: با توجه به اینکه روزانه حدود ۱۵ تن زباله در شهر املش جمع آوری میشود شهرداری املش طی قراردادی که با شرکت بارمان اندیشان افق آینده منعقد نمود مقرر شد ضمن انتقال زباله به کارخانه کمپوست رودسر،روزانه مبلغ ۰۰۰/۵۰۰/۴ ریال به شرکت مذکور پرداخت میگردد
وی به چند مورد دیگر از اقدامات واحد خدمات اشاره نمود و تصریح کرد: خرید گاری حمل زباله ۳۰ عدد، نظافت و پاکسازی انهار سطح شهر ، شستشوی معابر کل سطح شهراز جمله خدمات این واحد می باشد .
ساماندهی بازار هفتگی شامل جانمایی محل کسب و احداث پارکینگ
خدمات انجام شده در واحد تاکسیرانی نیز شامل اصلاح و رنگ آمیزی سرعت گیرهای سطح شهر، نصب استوانه ترافیکی جهت امتداد ایستگاه تاکسی خیابان امام خمینی(ره)، نصب تابلوهای ترافیکی هشداردهنده سرعت گیر در بلوار شهدای منا و ساماندهی بازار هفتگی شامل جانمایی محل کسب و احداث پارکینگ می باشد.
وی اضافه کرد: سرویس دهی هفتگی به نمازگزاران محترم نماز جمعه، جلسه بررسی و پیگیری وضعیت آژانسهای فاقد پارکینگ,تاکسی بیسیم,سرویس دهی مدارس و تعداد۵ دستگاه تاکسی بلاتکلیف، تعداد تاکسی های درون شهری: ۶۸ دستگاه، تعداد تاکسی های برون شهری:شامل ۵ ایستگاه و ۱۵۰ دستگاه سواری و پیگیری و مجوز اعلام نرخ جدید کرایه های خودروهای مسافر بر شخصی و تاکسی های درون شهری چند مورد از فعالیت های این واحد بوده اند.
وی عنوان کرد: رسیدگی به شکایت مردمی، گشت زنی در سطح شهر جهت بازدید از ایستگاها، تعویض کارتهای مسافر بر شخصی (برون شهری )و کارتهای درون شهر و پروانه های بهره برداری وانت بارها جهت تمدید اعتبار، صدور مجوز به آژانس های مسافربری جهت سرویس دهی به دانش آموزان مدارس و تهیه و تنظیم پروژه پارک بازار رودخانه شلمان رود ( محله کیازنیک ) نیز بخشی دیگر از اقدامات واحد خدمات بودند.
واحد سرمایه گذاری :
رنجبر خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم ما تهیه طرح پارک بازار از طریق مشاور می باشدکه جلسه واگذاری حاشیه شلمانرود به شهرداری در جهت اجرای طرح پارک بازار با حضور مسئولین شهرستان انجام گردیدکه مقرر شد اداره آب نسبت به رفع تصرف اقدام وآن را تحویل شهرداری نماید.
وی افزود: سایت مورد نظر در زمینی بمساحت ۶۰۰۰۰ مترمربع در ضلع شمال غربی املش در منطقه کیازنیک و همجوار با رودخانه شلمانرود قرار دارد.
شهردار املش یادآور شد: زمین سایت مورد نظر در طی سالیان گذشته به محل دپوی زباله های شهر تبدیل شده بود که با تمهیدات انجام شده دربدو مطالعات پروژه، از انباشت زباله در این مکان جلوگیری بعمل آمده و زمینه را برای اخذ مجوزهای لازم از سازمان آب منطقه ای گیلان، فرمانداری شهرستان و اداره میراث فرهنگی و گردشگری وتصرف ساختمانهای فرسوده منوط به خرید آنها توسط سرمایه گذار فراهم نموده است .
رنجبر هدف از اجرای پروژه مذکور را احیای بافت آسیب پذیر و بازآفرینی شهری در محل دفع زباله قدیم شهر املش بصورت پارک بازار، ارتقاء امنیت و آسایش برای مردم شهر در فضای طراحی شده بعنوان بازار و کاهش ترافیک شهری، ایجاد اشتغال دائم مستقیم و غیرمستقیم برای حداقل ۴۰۰ نفر، ایجاد شغلهای موجود به تعداد ۶۸۰ مورد شامل میوه فروشی،پوشاک،لوازم خانگی و … درراستای پرداختن به احیای بازار هفتگی سنتی از نظر مسائل و تکنیکهای ارتقاء سیستم چندعملکردی سایت از دیدگاه فرهنگی و اقتصادی زیست محیطی و جنبه های موثر مالی و بازگشت سرمایه عنوان کرد .
شهردار املش در ادامه در خصوص تهیه و تنظیم پروژه پارک بازار آرامستان گفت: طرح اولیه میدان شهدا در زمین های اطراف وادی تحت عنوان مرکز بوم گردی به جهت ایجاد منبع درآمد پایداربرای شهرداری و اقتصاد مقاومتی و مرکز فروش محصولات شهرستان در قالب طرح پارک -که طرح آن تهیه شد- پس از اتخاذ تصمیم در جلسه بوم گردی شهرستان با حضور مسئولین شهرستان تصمیم گیری خواهدشد.
رنجبر خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه طرح پارک بازار شهدای املش در زمینی بمساحت ۳۵۰۰۰ مترمربع واقع گردیده است و شهرداری املش در نظر دارد پروژه مذکور که شامل فضای سبز و ورزشی،احداث مغازه و غیره می باشدجهت درآمدی پایدار برای شهرداری نسبت به یکسان سازی تمامی قبرهای موجود (که تعداد آن به بیش از ۲۰۰۰ نفرو تعداد۱۱۸ نفر قبور شهداو۳۰۰نفر قبورجانبازان و ایثارگرانو قبوروالدین شهدا حدود ۷۰ نفر)که با توجه به اختلاف ارتفاع موجود در یک سطح با کد ارتفاعی خاص پس از بررسی ، آماده سازی نمایدتا قبرهای موجود را در چند طبقه ایجاد نماید.
رنجبر ادامه داد : جلسه پارک بازار شهدای املش با حضور اعضای هیئت امنای وادی،بخشدار،اداره صنعت معدن و تجارت،فرمانده سپاه و مدیرکل اداره اوقاف استان و شهرستان در دفتر امام جمعه محترم شهرستان برگزار گردیدکه مقررشد پروژه مطالعاتی که توسط شهرداری انجام شده و مشاور اداره اوقاف نسبت به چگونگی ارائه طرح پیشنهادی از طرف شهرداری و سازمان اوقاف اقدام نماید .
وی یادآور شد: درادامه پروژه استخر تفریحی زربیجار در فاز اول و دوم باید اقداماتی از قبیل اجرای جداول و پالت زنی ونصب دوربین های مداربسته انجام گیرد .
رنجبر عنوان کرد: برگزاری اولین جلسه سرمایه گذاری با حضور کارشناس و نماینده استانداری و اعضای شورای شهر و اعضای سرمایه گذاری در اتاق سرمایه گذاری شهرداری با موضوع عملکرد واحد سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در شهرداری برگزار گردید .
درخواست ساخت موزه مردم شناسی از طرف شهرداری به حوزه فرمانداری
شهردار املش در خصوص موزه مردم شناسی عنوان نمود: پروژه موزه مردم شناسی و … در مکان بازار روز واقع در خیابان شهید بهشتی و جلسه ای با اداره میراث فرهنگی شهرستان و نماینده استان تهیه و تنظیم گردیده است
وی خاطرنشان کرد: در خواست ساخت موزه مردم شناسی از طرف شهرداری به حوزه فرمانداری با توجه به اینکه سالیان ماضی اعتبار ساخت هر ساله برگشت خورده بود شهرداری با تهیه طرح در میدان بازارچه برای موزه اقدام و مقرر شد که هماهنگی لازم از طریق فرمانداری محترم انجام شود.
وی تاکید کرد: بازدید از ساختمان های قدیمی تاریخی میراث فرهنگی شهر املش و دعوت از دکتر طالع – از صاحب نظران حوزه میراث و گردشگری -برای ارائه طریق در جهت استفاده بهینه از این بناهای تاریخی و نشست باافراد متقاضی سرمایه گذاری دراین بخش از جمله اقدامات ماست .
وی اظهار کرد: جلسه ای با حضور معاون حقوقی راه شهر سازی – منابع طبیعی استان و فرماندارجهت واگذاری استخر زربیجار به شهرداری برگزار گردید که مقرر شد منابع طبیعی به استناد ماده ۱۰ حوزه راه و شهرسازی به شهرداری تحویل نماید.
ناصر رنجبر به بیان نمونه اقدامات دیگر این واحد پرداخت و گفت: طرح پیاده راه مرکزشهر تهیه شده و مشاورآن انتخاب و در صورت تامین اعتبار در سال آتی اجرایی خواهد شد همچنین حضور هیئت سرمایه گذاری چینی جهت آمادگی برای مشارکت در سرمایه گذاری در بخش خصوصی از جمله این اقدامات می باشند
عملکرد واحد شهرسازی :
شهردار املش به چند نمونه از اقدامات واحد شهرسازی اشاره نمود و بیان کرد: صدور پروانه ساختمان ۷۰ فقره ،صدور پایان کار ساختمان ۵۰ فقره ، صدور پروانه های اصلاحی ،تمدید پروانه ، عدم خلافی ، پاسخ به نامه های بانکها ، آب ، گاز، برق ، پاسخ به استعلامهای دفاتر اسناد رسمی ، اموراملاک شرق گیلان ،شروع طرح سیماک در شهرداری و صدور اولین پروانه ساختمان از تاریخ ۱۷/۲/۹۷، به استعلامهای ثبتی ، نامه های تفکیکی را می توان از جمله عملکردهای این واحد نام برد .
وی افزود: گزارش آمار پروانه ها به معاونت برنامه ریزی استان ، اداره راه وشهرسازی ، کمسیون ماده ۳۵ ، کارشناسی زمین و برداشت وارائه خط پروژه به مالکین ، پیگیری جهت تهیه نقشه تفصیلی بررسی و ایرادات طرح جامع ، گزارش پرونده ها و تکمیل آن جهت ارائه به کمسیون ماده ۵ و تهیه نقشه های پایه از وضع موجود شهر و برداشت توسط نقشه برداران طرف قرارداد با شهرداری برخی از فعالیت های این بخش هستند .
رنجبردرادامه به چند مورد دیگر از اقدامات شهرداری اشاره نمود وتصریح کرد:اخطار به متخلفین ساختمانی و تشکیل پرونده جهت طرح در کمسیون ماده صد ، برگزاری تعداد ۶ جلسه کمسیون بدوی ماده صد ، برگزاری تعداد ۷ جلسه کمسیون تجدید نظر ماده صد و مطرح نمودن تعداد ۲۵پرونده تخلف ساختمانی که تعداد ۱۱ پرونده منجر به صدوررأی گردیده است از دیگرخدمات واحد شهرسازی می باشند.
رنجبرخاطرنشان کرد: طرح جامع شهری -که در بسیاری موارد ، شهرداری را درامر خدمت رسانی به شهروندان بامشکل مواجه می نمود- پس از انجام مکاتبه بافرماندار محترم و معاون محترم امور عمرانی استانداری ، کارشناسی شدتا نسبت به رفع نواقص از طریق حوزه مدیر کل محترم دفتر فنی استانداری اقدام گردد .
وی یادآور شد: برای ترغیب در سرمایه گذاری در راستای توسعه شهری مجوز ساخت رایگان برای خیابان شهید چمران کیازنیک از سه راه بستنی عباسی تا پل کیازنیک از شورای شهر اخذ گردید .
شهردار املش درمورد نقشه برداری وتهیه نقشه عنوان کرد: نقشه های تفضیلی برای حوزه شهری در جهت تسهیل کردن انجام امورات مربوطه به شهروندان در حوزه شهرداری، نقشه برداری خیابان ۲۰ متری مدرس به پنج تن آل عبا محدوده خیابان شهیدقنبری تا کمربندی آیت اله طالقانی و جلسه با کشاورزان منطقه جهت بازگشایی خیابان مذکور، تهیه نقشه های اولیه پارک بازار کیازنیک و مجتمع تفریحی و توریستی زربیجار ازطریق مشاور ، تهیه نقشه های مطالعاتی کمربندی سرچور توسط مشاور – و انتخاب پیمانکار برای جدولگذاری نیز توسط این واحد انجام شده است .
مقدمات ایجاد دولت الکترونیک درحوزه شهری در قالب طرح سیماک
رنجبر اظهار نمود: مقدمات ایجاد دولت الکترونیک درحوزه شهری در قالب طرح سیماک و عقد قرارداد با اداره کل پست استان در جهت شفاف سازی و جلوگیری ازرانت ورعایت حقوق شهروندی شهروندان عزیز و تهیه طرح ورودی شهر از میدان چای به سمت استاد کلایه که در جلسه سیمای شهری در حوزه فرمانداری مصوب شده بود توسط مشاور تهیه و برای اجرا ء به اداره راه و شهرسازی بعنوان مجری طرح فرستاده شد .
فضای سبز:
شهردار املش درخصوص عملکرد واحد فضای سبز گفت: کاشت انواع مختلف درختچه وگونه های گیاهی در نقاط مختلف سطح شهر وهرس و چمن زنی فضای سبز سطح شهر از اقدامات این واحد می باشند .
واحد آرامستان
ناصر رنجبر در خصوص عملکرد واحد آرامستان عنوان نمود: تعداد پرسنل این واحد ۶ نفر هستند که شستشو و کفن و دفن متوفیان در آرامستان ۷۹ مورد ، شستشو و کفن متوفیان و اعزام به آرامستان ها و شهرهای همجوارو محلات ۱۴مورد ،اعزام آمبولانس به بیمارستان نیکو کار برای حمل متوفیان ۵۰ مورد ، اعزام آمبولانس به منازل جهت حمل متوفیان ۲۰ مورد ،ساخت لحد ۳۹۵ مورد ،ساخت قبر ۷۹ مورد از کارهایی است که واحد آرامستان نسبت به انجام آنها اقدام نموده است .
اعزام آمبولانس به مانور مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
وی افزود: همچنین اعزام آمبولانس به مانور مدیریت بحران و پدافند غیر عامل ۲ مورد ،غبار روبی و نظافت مزار مطهر شهداء ،خدمات پاسخگویی به مراجعات مردمی ،نصب سنگ قبر ۳۰ عدد ،پروژه ساخت دفتر مراجعات واداری آرامستان (درحال احداث ) ،ساماندهی قبور پیش فروش شده ۳۸ عدد ، اجابت شکایات مردمی و همسایگان در مورد قطع درختان مزاحم از جمله فعالیت های بخش می باشند.
وی اضافه نمود: هرس تعداد۲۰۰ اصله درخت کاج سوزنی در آرامستان بمناسبت هفته درختکاری ،تعمیر و نگهداری خودروی آمبولانس ویژه حمل متوفیان ، شرکت مدیر آرامستان در جلسات کمیته ثبت وقایع حیاتی در فرمانداری ،نصب پرچم جمهوری اسلامی در ورودی مزار شهیدان ۲۰ عدد و هرس درختان و درختچه ها در فصل زمستان نیز بخشی دیگر از اقدامات واحد آرامستان است
شهردار املش در ادامه به بیان برخی دیگر از اقدامات واحد آرامستان پرداخت و گفت: تعمیر و نگهداری سرویس بهداشتی مردانه و زنانه انتهای آرامستان ، تعمیر و نگهداری ابنیه و تاسیسات آرامستان ، ثبت شناسنامه اموات در دفتر کل ثبت متوفیان ، تکمیل فرم شماره ۶ ثبت متوفیان و ارسال به اداره ثبت احوال شهرستان املش ،تحویل اسناد متوفیان شامل اصل شناسنامه ، اصل کارت ملی و جواز دفن ارسال به اداره ثبت احوال شهرستان املش ، تکمیل فرم اطلاعیه فوت و تحویل به خانواده های متوفیان جهت مراجعه به اداره ثبت احوال شهرستان املش از نمونه فعالیت های این واحد هستند.
وی اضافه کرد:تقدیر فرماندار شهرستان املش از مدیر آرامستان شهرداری املش به جهت اهتمام ویژه در خصوص ثبت بموقع وقایع حیاتی و همکاری با اداره ثبت احوال شهرستان املش، صدور قبض دریافت هزینه کفن و دفن متوفیان، ثبت درآمد روزانه آرامستان و ارسال به واحد درآمد شهرداری ، ثبت عملکرد درآمدی و اداری آرامستان و ارسال به شهرداری املش ، نظارت بر امور جاری آرامستان توسط مدیر آرامستان ، تقاضا و دریافت مصالح از جمله پارچه کفنی – بلوک – شن – سیمان – تجهیزات عمرانی از شهرداری املش ، دریافت تقدیر نامه از شهردار وریس شورای شهر بمناسبت روز کارگربه کارکنان آرامستان شهرداری املش ، دریافت تشویقی (نقدی ) از شهرداراملش به کارگران آرامستان شهرداری املش نیز توسط واحد آرامستان انجام شده است .
همکاری با هیئت های مذهبی جهت برگزاری مراسمات مذهبی در مزار شهدا
وی افزود: بازدید شهردار از آرامستان شهرداری ۱۵ مورد، همسطح سازی قطعات ۴ و۵ آرامستان با لودر شهرداری املش، پیگیری دریافت خدمات رفاهی کارگران آرامستان از واحد کار پردازی شهرداری ، همکاری با واحد کار پردازی جهت تائید اسناد هزینه کرد آرامستان ،همکاری کارگران آرامستان جهت مفروش ساختن مزار شهداء به فرشهای سجاده ای ، نصب پرده و پرچم در مناسبت های مذهبی و ملی ، همکاری با هیئت های مذهبی جهت برگزاری مراسمات مذهبی در مزار شهدا از دیگر اقدامات این واحد به شمار می رود .
مهندس رنجبر به سایر اقدامات اشاره نمود و گفت: نظارت روزانه و هفتگی محوطه ها، خیابانها و قطعات آرامستان ،جانمایی قطعه دفن روحانیون ، سرو سامان دادن به وضعیت آرامستان شهراملش و توافق بااوقاف شهرستان در جهت هرچه بهتر اداره کردن آرامستان و همچین در مورد ایجاد مکانی برای اداره اوقاف وامور خیریه با توافق شهرداری در جلوی آرامستان جهت استقرار این اداره برخی از این اقداماتند .
واحد اداری و کارگزینی :
شهردار املش عنوان کرد: بر اساس ساختار سازمانی شهرداری املش منطبق بر آخرین تغییرات تعداد کل پست های موجود شهرداری املش ۳۵ پست، تعداد پست های باتصدی ۲ پست، تعداد پست های بلاتصدی ۳۳ پست می باشند.
وی در معرفی عناوین پست های بلاتصدی شهرداری املش گفت:شهردار، معاون، مسئول دفتر، کارشناس حراست، کارشناس روابط عمومی، کارشناس فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، کارشناس حقوقی، مسئول امور سرمایه انسانی، کارشناس دبیرخانه و اسناد، متصدی امور دفتری و دبیرخانه شورای اسلامی شهر، کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات، مسئول امورمالی و ذیحساب، کارشناس مالی، حسابدار، کارپرداز، جمعدار، امین اموال و انباردار، مسئول امور درآمد و سرمایه گذاری، ممیز و مأمور وصول، کارشناس سرمایه گذاری و امور مشارکت ها، مسئول امور فنی و عمرانی، کارشناس عمران، کارشناس تأسیسات، مسئول امور شهرسازی و معماری، کارشناس معماری، کارشناس عمران و مأمور بازدید، کارشناس شهرسازی (نظارت بر تخلفات)، مسئول امورفضای سبز،خدمات و ایمنی شهری، کارشناس سیما، منظر و فضای سشبز شهری، کارشناس خدمات شهری، آتش نشان – راننده وسائط نقلیه سنگین، آتش نشان، آتش نشان – راننده وسائط نقلیه سنگین، آتش نشان، آتش نشان – راننده وسائط نقلیه سنگین و آتش نشان
لازم بذکر است درحال حاضر شهرداری املش دارای ۸۹ نفر نیرو اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی می باشد که از این تعداد ۱۰ نفر رسمی،۱ نفر پیمانی،۵۵ نفر قراردادی و ۲۳ نفر شرکتی می باشند .(لیست پیوست) و جمع پرداخت حقوق و مزایای ماهانه پرسنلی اعم از حقوق ماهیانه، بیمه پرسنلی، بیمه تکمیلی، کسورات ۶۲۴/۱۳۸/۶۴۷/۲ ریال می باشد.
واحدحقوقی :
شهردار املش در خصوص واگذاری استخر زربیجار اظهار کرد: بر اساس جلسه مورخ ۱/۲/۹۷ فی مابین اداره کل راه و شهرسازی واداره کل منابع طبیعی استان در فرمانداری املش ،مقرر گردید اداره کل منابع طبیعی و راه وشهرسازی استان باستناد ماده۱۰ ظرف مدت یک ماه نسبت به واگذاری استخر زربیجار به شهرداری اقدام نمایند که متاسفانه تاکنون علیرغم پیگیریهای بعمل آمده از طریق کارشناسان منابع طبیعی و راه و شهرسازی استان هیچگونه پاسخی در جهت تقاضای شهرداری مبنی بر تحویل دادن استخرزربیجار صورت نگرفته است
وی در ادامه به عملکردهای این واحد پرداخت و بیان نمود: اجرای دقیق آئین نامه ها ،دستور العمل ها ، بخشنامه ها و ضوابط مربوطه ،برنامه ریزی وانجام کلیه فعالیتهای مربوط به امور حقوقی به منظور حصول اطمینان از حفظ حقوق و منافع سازمانی ، طرح دعاوی حقوقی و شکایت کیفری علیه اشخاص حقیقی وحقوقی و پاسخ به شکایت و دعاوی احتمالی به طرفیت شهرداری در محاکم قضای و پیگیری تا حصول نتیجه از نمونه های فعالیت های این واحد بوده اند.
وی افزود: پیگیری پرونده ها و تنظیم لوایح دفاعی و ارائه آن به مراجع قضایی ، انتظامی و دیوان عدالت اداری و درصورت لزوم حضور درمراجع مذکور جهت دفاع از حقوق سازمانی ، بررسی اطلاعات جمع آوری شده و ارائه نظر مشورتی درزمینه کلیه مسائل حقوقی طرح شده در واحد های مختلف منطقه، پیگیری صدور اجرائیه مربوط به بیمارستان و مرکز بهداشت از طریق دایره اجرای ثبت اسناد و املاک شهرستان املش و پیگیری اخذ سند مالکیت چهار قطعه زمین از اداره اموال و املاک نمونه های دیگر فعالیتهای این واحدند .
حضور در کمیسیون معاملات و برگزاری مزایده ومناقصه بر اساس آیین نامه مالی شهرداریها
رنجبر به سایر اقدامات این بخش اشاره نمود وگفت: پیگیری انعقاد قرار داد اجاره حریم رودخانه شلمانرود از آب منطقه ای استان ،تنظیم اخطاریه مودیان صنفی وساختمانی و صدور پیش آگهی جهت طرح پرونده در کمسیون ماده ۷۷ ، حضور در کمیسیون معاملات و برگزاری مزایده ومناقصه بر اساس آیین نامه مالی شهرداریها و تنظیم مکاتبات اداری و قراردادهای مالی درصورت ارجاع به واحد حقوقی نمونه هایی از عملکرد یکساله این واحد هستند .
شهردار املش پیرامون صورتجلسات تهاتری یکساله۹۶ اظهار داشت: گلناز احمدی -۴۶/۱۴۸ مترمربع- کیازنیک کوچه میهن ،محمد مرزبان -۳۴/۵۶ مترمربع_خیابان شهید مدرس کوچه تعاون ،حمید قربانی -۶۶/۱۹۸ مترمربع- کیاکلایه روبروی نمایشگاه پورهادی ، داود پورستمی -۶۹/۱۰۱۴ مترمربع- کیازنیک بعد از مسجد پنج تن آل عبا ،داود پورستمی -۲۲/۱۸۴ مترمربع- کیازنیک بعد از مسجد پنج تن آل عبا ، مهدی مقدم -مغازه خیابان شهید بهشتی ، نادر نوری امام- ۳۸/۷۸ مترمربع- خیابان شهید آیت اله غفاری، رحمت شعبانی- ۶۷/۳۷۹مترمربع- خیابان طالقانی کمربندی ، رضا دهشت- ۴۳/۱۱۱ مترمربع- خیابان ۴۵ متری ، جواد پورقاسم -۳۴/۴۴ مترمربع- کمربندی انارستان ، رحمان بابازاده- ۳۴/۴۶ مترمربع- خیابان شهید مفتح ، حسین آزموده- ۵/۹۷ مترمربع- خیابان شهید هاشمی نژادجمع کل :۰۰۰/۴۱۰/۹۰۳/۹ریال از جمله این صورتجلسات تهاتری هستند .
واحد مالی