وزارت آموزش و پرورش تشریح کرد: علت «خطای ۴۰۳» برای ثبتنام در شبکه شاد چیست؟+ پاسخ به برخی سوالات
عطیه نصرتی فروردین 28, 1399اخباردیدگاهها برای وزارت آموزش و پرورش تشریح کرد: علت «خطای ۴۰۳» برای ثبتنام در شبکه شاد چیست؟+ پاسخ به برخی سوالات بسته هستند217 Views
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش درباره خطای ۴۰۳ نیز توضیح داد و گفت که این خطا مربوط به افرادی است که از فیلترشکن و وی پی ان استفاده می کنند.
همای گیلان، به نقل از ایسنا، سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش به چند پرسش والدین و معلمان پیرامون ثبت نام در شبکه شاد شده بود پاسخ داد.
مهدی شرفی در پاسخ به پرسشی مبنی بر عدم احراز هویت دانش آموزانی که از سیمکارتهایی به جز همراه اول استفاده میکنند، اظهار کرد: مشکلی در این زمینه برای دانش آموزان وجود ندارد و وورد آنها ارتباطی به سیمکارت ندارد.
وی افزود: شماره همراه دانش آموزان چک نمیشود و با هر شمارهای امکان ورود دارند، ولی شماره مدیران و معلمان چک میشود.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حتی ما مواردی را داشتهایم که یک معلم با شماره همراه خودش توانسته دانش آموزان خود را عضو کلاس کند گفت: شماره همراه برای عضو گروه شدن مهم نیست اما برای استفاده باید ابزارشان جدا شود.
شرفی در پاسخ به پرسش برخی معلمان مبنی بر عدم امکان حذف اسامی در لیست کلاس نیز گفت: قبلا این امکان وجود نداشت ولی امکان حذف را برای معلمان و مدیران اضافه کردهایم که بتوانند این کار را در صورت لزوم انجام دهند.
وی همچنین درباره ورود اطلاعات کسانی که شناسنامه المثنی دارند نیز گفت: برای آنها قسمت سریال چک نمیشود و بخش عددی را وارد کنند، می توانند ثبت نام کنند.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش درباره خطای ۴۰۳ نیز توضیح داد و گفت که این خطا مربوط به افرادی است که از فیلترشکن و وی پی ان استفاده می کنند. چون هنگام فعال بودن وی پی ان، آی پی خارج از کشور استفاده می شود ولی دیتاسنتر شبکه شاد داخل ایران است لذا هنگام احراز هویت با خطا مواجه میشوند.
شرفی افزود: یک علت هم به اشتراکات دیتا برمی گردد. بیشتر ۱۲ هزار مورد خطای ۴۰۳ داشتیم که مربوط به وی پی ان بود و با خاموش کردن وی پی ان مشکل حل می شود.
وی همچنین درباره حضور دانشآموزان عشایری در شبکه شاد که امکان دسترسی به اینترنت ندارند نیز گفت: طرحی را با سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات در دست پیگیری داریم که مدارس عشایری هم به شبکه متصل شوند و از سامانه تحت وب استفاده کنند. در تلاشیم تا امکاناتی برای آنها فراهم کنیم.