تحلیل رفتار اجتماعی مردم در دوران کرونا/ سحر عامری مدرس دانشگاه
عطیه نصرتی اردیبهشت 7, 1399مقالهدیدگاهها برای تحلیل رفتار اجتماعی مردم در دوران کرونا/ سحر عامری مدرس دانشگاه بسته هستند351 Views
اختصاصی همای گیلان، نمونه هایی از تغییر رفتار جامعه پسند ( مثبت )
الف : مشاهده تغییر رفتار فردی ، خانوادگی و اجتماعی ، در زیر به نمونه هایی عینی اشاره می کنیم:
– افزایش مشارکت مردمی و عمومی در حفظ سلامت چون : عدم دست دادن ، روبوسی و …
– خرید نان با استفاده از سبد و کیسه
– شست و شوی مکرر دست
– استفاده از ژل ، دستکش ، ماسک
– خلوت شدن پارک ها
ب : افزایش همدلی و حمایت از دیگران ، مانند :
– کمک خیرین برای خرید تجهیزات و امکانات بیمارستان ها
– کمک خیرین و متمولین به افراد مستضعف تحت عنوان رزمایش کمک به نیازمندان در راستای تحقق فرمایش رهبری
ج : افزایش رسید خرید اینترنتی ، مانند : کاهش مصرف بنزین ، کاهش بار ترافیکی ، که به حفظ محیط زیست منتهی می شود و زمین نفس راحتی می کشد.
د : وابستگی بیشتر به فضای مجازی و موثر شدن نقش کهکشان ارتباطی که به نوعی آزمایش بزرگ زیست در فضای مجازی و به نوعی پذیرش و تعطیلی تجمعات حقیقی و عبور از جامعه حقیقی به سمت فضای مجازی که از جمله نمونه های ان می توان به : تعطیلی مدارس و تحصیل در سامانه مجازی و اشتغال به شکل دور کاری اشاره کرد.
ه : آسیب پذیر شدن کشور های مستقل و ناامن شدن حریم خصوصی ، نگارنده معتقد است که نظام باید بکوشد اینترنت ملی رامدیریت کند و زیرساخت های لازم برای سامانه شبکه ملی اطلاعات را فراهم کند.
از این رو ، نگارنده پیشنهاد می کند تا دولت کمیته یا کارگروه “ مهندسی راهبردی فرهنگی “ را در مرکز و بالطبع در استان ها وشهرستان ها سامان دهد تا رفتار های اجتماعی تغییر یافته جامعه پسند را تثبیت یا پایدار کند ، این امر می تواند بر مولفه های مثبت خود مراقبتی و دیگر مراقبتی موثر واقع شود و تغییرات پایدار را در رفتار طبیعی مردم ، الهام آفرین سازد.
در ادامه
به برخی مصادیق تغییر رفتار منفی یا جامعه ستیز اشاره می کنیم.