چاپ مطلب چاپ مطلب

عجیب ولی واقعی! جمع‌آوری کمک برای داعش در رفسنجان!

همای گیلان:حسین آذین در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس با بیان اینکه وضعیت نابسامان اتباع بیگانه در رفسنجان به سمت بحران امنیتی، اجتماعی و بهداشتی می‌رود، تصریح کرد: با توجه به اینکه حضور افاغنه در بیشتر شهرها ممنوع شده اغلب افغانی‌های غیرمجاز به شهرستان رفسنجان هجوم آورده‌اند و ضمن اشغال بسیاری از فرصت‌های شغلی مشکلات اجتماعی فراوانی از جمله ازدواج‌های غیرقانونی، اشغال تخت‌های درمانی و کلاس‌های آموزشی را در پی داشته است.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس وقوع جرم و جنایت در شهرستان رفسنجان و انار را از دیگر تبعات حضور اتباع بیگانه غیرمجاز در این منطقه دانست و گفت: از آن مهمتر اینها بعضا سرگرم جمع‌آوری کمک برای گروه داعش هستند که این زنگ خطری برای مسئولان است.

وی افزود: قوه قضاییه امروز در یک محک تاریخی بزرگ در خصوص پرونده آقازاده‌ها و افراد صاحب منصب در دولت‌های پیشین و دانه درشت‌های مفسد اقتصادی قرار گرفته و لازم است تحت تاثیر سفارشات و تحرکات داخلی و بیرونی قرار نگیرد تا عدالت اجرا شود چرا که اجرای عدالت اعتماد مردم را به نظام تقویت می‌کند.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس موضع‌گیری رییس‌جمهور پس از استیضاح وزیر علوم را متین توصیف کرد و یادآور شد: امیدوارم در عمل هم دغدغه‌های نمایندگان ملت که خیر و مصلحت دولت و نظام در آن است را با انتخابی شایسته مرتفع کنید و مسیر دولت چیزی جز راه حق و عدالت و پیروی از ولایت نباشد. بدانید خط قرمز ما فتنه است.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس درباره بازگشایی سفارت انگلیس، تصریح کرد: آیا نباید بازگشایی سفارت انگلیس این جاسوسخانه بزرگ با سوء سابقه و خیانت‌های انگلیس به ملت طبق اصل ۱۲۵ قانون اساسی در مجلس تصویب شود؟ این در حالی است که سیاست‌های خصمانه دولت انگلیس نسبت به قبل تغییر نکرده است.

وی ادامه داد: نمونه بارز آن در مذاکرات هسته‌ای است که هنوز سیاست‌های خصمانه ادامه دارد و ملت ما کارنامه سیاه و حضور بیش از دو قرن این کشور در ایران که مملو از جاسوسی، توطئه‌چینی و خدعه‌گریی بوده را فراموش نکرده است.

وی افزود: تحمیل عهدنامه‌ها و قراردادهای ننگین، اشغال ایران در خلال جنگ‌های اول و دوم جهانی، ایفای نقش موثر در کودتای ۲۸ مرداد و تسلیح و تجهیز رژیم بعث عراق در جنگ هشت ساله، نقش‌آفرینی در فتنه‌های ۷۸ و ۸۸ و اعمال تحریم های اقتصادی تنها بخشی از خیانت‌هایی است که از جانب دولت انگلیس به ملت ایران تحمیل شده است.

آذین، گروهک داعش را محصول ناپاک انگلیس دانست و اظهار کرد: این گروهک با دلارهای آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی و با استفاده از اختلافات مذهبی به مسلمان‌کشی افتاده است. امروز آمریکا جنگ زرگری به راه انداخته تا دوباره در عراق حضور پیدا کند و منطقه را به آشوب بکشاند.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به غزه، یادآور شد: اسرائیل غاصب هم از سر استیصال مذاکره با مقاومت را پذیرفته و به انتقام شکست اخیر به ترور رهبران مقاومت فلسطین روی آورده است. بداند که نسل جدید مقاومت فلسطین تنها نظاره‌گر خیانت‌ها نخواهد ماند و انتقام شهدای غزه را خواهد گرفت و به فضل الهی این مقاومت است که پیروز می‌شود.

وی اقتصاد مقاومتی را تنها راه علاج مشکلات اقتصادی در کشور دانست و گفت: اصلاح سبک زندگی مردم و مسئولان از الزامات اساسی اقتصاد مقاومتی است.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به بانک‌محور بودن اقتصاد کشور، تصریح کرد: بسیاری از منابع مالی به بیراهه می‌رود و به دست نااهل می‌افتد که نتیجه آن افزایش معوقات هشتاد هزار میلیارد تومانی بانکی می‌شود.

آذین خاطرنشان کرد: بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی پولشان را به جای تولیدمحوری به سمت واصله‌گری، خرید مسکن و زمین سوق می‌دهند از جمله برخی هلدینگ‌های اقتصادی نیمه دولتی و شبه دولتی که نیاز به نظارت بیشتر بر آنها وجود دارد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس با اشاره به اینکه وضعیت آب در شهرستان رفسنجان از حالت بحرانی به سمت فاجعه نزدیک می‌شود، گفت: رفسنجان که قطب تولید پسته ایران و جهان محسوب می‌شد و در خصوص ارزآوری در بخش کشاورزی حرف اول را می‌زند به خاطر بحران کم‌آبی در آستانه نابودی است و اقدام موثری در این زمینه انجام نشده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری پسته جزو اولویت‌های تخصیص اعتبار برای انجام آبیاری تحت فشار قرار نگرفته، خاطرنشان کرد: وزیر جهاد کشاورزی باید پاسخگوی این موضوع باشد.

این عضو مجمع نمایندگان استان کرمان در پایان با اشاره به گستردگی این استان، تقسیم استان کرمان به دو یا سه استان را خواستار شد./ایسنا

About

Check Also

مراسم تکریم ملی و الگوسازی زنده یاد آرسن میناسیان در دانشگاه گیلان برگزار شد

مراسم تکریم ملی و الگوسازی زنده یاد آرسن میناسیان در دانشگاه گیلان برگزار شد