چاپ مطلب چاپ مطلب

فرماندار لنگرود گفت : لزوم تشکیل مستمر جلسات شورای فرهنگ عمومی

همای گیلان ” مهندس حیدری ” در جلسه شورای فرهنگ عمومی که امروز( یکشنبه- ۱۱ آبان) در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه فرهنگ عمومی، فرهنگ سازی و ابداع فرهنگ است، گفت: فرهنگ عمومی ، سرمایه گذاری در حوزه های مختلف است که اگر خوب شکل گرفته باشد همه حوزه ها را می تواند ارتقا دهد.

فرماندار شهرستان لنگرود با اشاره به لزوم تشکیل مستمر جلسات شورای فرهنگ عمومی، تصریح کرد: برگزاری مستمر این جلسات می تواند در سطح شهرستان اهمیت ویژه ای داشته باشد و باید قدم هایی در تقویت فرهنگ عمومی شهرستان برداشته شود.

حیدری با بیان اینکه فرهنگ تدریجی حاصل می شود و شتابزدگی در این زمینه عواقب بدی را به دنبال دارد، اظهار کرد: انظباط اجتماعی و بررسی شیوه های کارآمد تر شدن مساجد ، بررسی راه های هدایت فضای مجازی ، بررسی عوامل طلاق …..از جمله مواردی است که باید در جلسات شورای فرهنگی بررسی شود.

وی راهکارهای افزایش سرمایه اجتماعی، تحقق اقتصاد مقاومتی، الگوی مصرف، بررسی راهکاری بنیان خانواده، از جمله راهکارهای پیشنهادی اعلام کرد که می تواند مبنای کار قرار گیرد.

با کانال همای خبر همراه باشید.http://@homaygilanir

About مدیر خبر1

Check Also

خلوت کودکان و نوجوانان با معبود:  ۱۲۰عضو کانون گیلان در مراسم معنوی اعتکاف شرکت‌کردند

خلوت کودکان و نوجوانان با معبود: ۱۲۰عضو کانون گیلان در مراسم معنوی اعتکاف شرکت‌کردند سرپرست اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان از شرکت مربیان و ۱۲۰ عضو مراکز فرهنگی هنری این مجموعه فرهنگی در مراسم اعتکاف و راز نیاز با معبود خبرداد. به‌گزارش همای خبر ،به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان؛ سجادکوچک‌نژاد با اعلام این خبرگفت: حضور اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با همراهی خانواده‌ها و هدایت مربیان مراکز این مجموعه فرهنگی صورت‌پذیرفت و گامی‌درجهت تقویت باورهای اسلامی و مأنوس‌سازی آینده‌سازان ایران اسلامی با آیین‌های دینی بود. سجادکوچک‌نژاد ادامه‌داد: در مراسم معنوی اعتکاف سال جاری، مربیان کانون پرورش فکری استان گیلان علاوه بر همراهی با اعضا، به اجرای فعالیت‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی برای کودکان ونوجوانان پرداختند. او تبیین فضیلت این ایام برای مخاطبان، معرفی و روخوانی‌کتاب‌، قصه‌گویی، برپایی کارگاه خوش‌نویسی، نقاشی و ادبی و آشناسازی افزون‌تر کودکان و نوجوانان با احادیث را از برنامه‌های این اعلام‌کرد و گفت: اجرای سرود و آموزش کاردستی با رویکرد دینی، از دیگر فعالیت‌ها به‌شمارمی‌رفت. این مسوول فرهنگی هم‌چنین، برپایی نماز جماعت، قرائت‌قرآن‌کریم، دعای امین‌الله، حدیث کسا  و حضور مسوولان و کارشناسان اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این مراسم معنوی و  اهدای بسته‌های فرهنگی به آینده‌سازان را از دیگر برنامه‌هاییاعلام‌کرد که در ایام اعتکاف سال ۱۴۰۳  برای مخاطبان تدارک‌دیده‌شد.