چاپ مطلب چاپ مطلب

مدیر خدمات حمایتی کشاورزی گیلان: ۴۳۵ تن کود به باغات پرتقال استان اختصاص یافت

مدیر خدمات حمایتی کشاورزی گیلان: ۴۳۵ تن کود به باغات پرتقال استان اختصاص یافت

به گزارش همای خبر، به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از توزیع ۴۳۵ تن کود شیمیایی در باغات پرتقال استان طی نیمه اول سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت کوددهی به‌عنوان یکی از عوامل کلیدی در افزایش کیفیت و کمیت محصولات باغی اظهار داشت: در سال جاری با توجه به نیاز کشاورزان و شرایط اقلیمی استان، برنامه‌ریزی دقیق و منسجمی برای تأمین و توزیع کودهای مورد نیاز باغات پرتقال انجام شده است. این اقدام در راستای حمایت از کشاورزان و افزایش بهره‌وری تولیدات باغی استان صورت گرفته است.

همتی افزود: در نیمه اول سال جاری، بیش از ۴۳۵ تن انواع کودهای شیمیایی از جمله کودهای نیتروژنی، فسفاتی و پتاسه توزیع شده است. وی خاطرنشان کرد که این کودها با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای کشاورزی تأمین شده‌اند و توسط کارشناسان مجرب به کشاورزان معرفی و توصیه‌های لازم در خصوص نحوه مصرف صحیح آنها ارائه شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان تأکید کرد که این اقدام ضمن بهبود وضعیت خاک و افزایش مقاومت درختان پرتقال در برابر بیماری‌ها، به ارتقاء کیفیت میوه تولید شده و در نتیجه افزایش درآمد کشاورزان کمک شایانی خواهد کرد. وی همچنین از همکاری نزدیک با سازمان‌های جهاد کشاورزی و اتحادیه‌های کشاورزی استان برای تسهیل روند توزیع و ارائه خدمات فنی به باغداران خبر داد.

همتی در پایان گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان همچنان متعهد به حمایت از کشاورزان و توسعه پایدار بخش کشاورزی است و برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین کودهای مورد نیاز در ماه‌های آینده نیز در حال انجام است تا کشاورزان بتوانند با اطمینان کامل به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

این گزارش نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان در جهت ارتقاء سطح تولیدات باغی و حمایت همه‌جانبه از کشاورزان پرتقال‌کار استان است که نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغال منطقه ایفا می‌کند

About مدیر خبر1

Check Also

فرماندار رودسر در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری: تحقق ۱۱۱ درصدی برنامه اشتغال سال گذشته/ انتظار اعتبارات ملی برای ایجاد ۱۴۰۲ فرصت شغلی جدید، مانع تحقق برنامه امسال است

فرماندار رودسر در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری: تحقق ۱۱۱ درصدی برنامه اشتغال سال …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *