اختصاصی همای گیلان:حماسه حضور فرهنگیان و دانش آموزان ایران اسلامی در انتخابات پیش رو همچون گذشته تحقق حماسه ای با بصیرت خواهد بود.
حضرت علی علیه السلام می فرماید :« انّ الدّنیا دار محن، و محلّ فتن، من ساعاها فاتته، و من قعد عنها و اتته، و من ابصر الیها اعمته
».
بدرستی که دنیا خانه محنتهاست، و جایگاه فتنه هاست، کسی که طلب کند آن را هلاکش کند؛ و کسی که به دنبالش نباشد ، با او بنیکوئی همراهی کند ؛ و هر که نظر کند بسوی آن ، کور گرداند او را ( چشم بصیرت را از او می گیرد)
.(شرح آقا جمال الدین خوانساری بر غرر الحکم ج ۲ ص ۶۳۷ )
عرصه حماسه سیاسی مقدم بر حماسه اقتصادی است و تا زمانی که در کشور و منطقه کار اساسی انجام نگیرد، حماسه اقتصادی تحقق نخواهد یافت.
حضور پور شور مردم در عرصه انتخابات مهمترین فاکتور در تحقق حماسه سیاسی است فارغ از آنکه به کدامین جریان و حزب گرایش داشته باشند چراکه در نظام مردم سالاری دینی، مردم در انتخاب مسئولان اجرایی کشور اختیار تام دارند.
در تحقق حماسه سیاسی حضور برخی از اقشار مردم تاثیر مضاعف تری دارد؛ الخصوص طیفی از جامعه که با علم و آگاهی سروکار دارند، چراکه حضور این افراد نشات گرفته از “بصیرت مضاعف” و “تقوای سیاسی” خواهد بود؛ واین قشر فرهنگیان جامعه ما هستند.
حضور فرهنگیان، برای دشمنان انقلاب نیز اهمیت ویژه ای دارد ، حضور افراد آگاه نشانه ای بر تایید آگاهانه نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد و جریان نفوذ دشمنان به این طیف از جامعه بسیار دشوارتر از سایر اقشار جامعه است و دشمن بخوبی این را می داند.
فرهنگیان به عنوان پشتوانه واقعی نظام در تحولات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مربوط به انتخابات سهیم بوده و باعث برهم زدن بسیاری از تحلیل های سیاسی داخل و خارج منطقه بوده و خواهند بود.
حضور فرهنگیان در عرصه انتخابات در جهات مختلف دارای نمود و اثرات مختلفی است .با توجه به نزدیکی دهمین دوره انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی از باب یادآوری این سه موضوع را ارایه می گردد.
۱- حضور فرهنگیان به عنوان مجریان انتخابات: در تمامی ادوار و انتخابات بعد از انقلاب فرهنگیان در صف اول عوامل اجرایی بوده و بر همگان آشکار است که مسئولان اجرایی کشور بدون حضور معلم و مدرسه قادر به برگزاری صحیح انتخابات نخواهند بود.
اما متاسفانه این نقش مهم در هیاهوی انتخابات گم می شود.
۲- حضور فرهنگیان در قالب مشارکت سیاسی در جامعه: دز زمان انتخابات و هیاهوی رای گیری نقش معلمان در تعیین انتخاب اصلح بسیار مهم است. بسیاری از مردم عادی تعیین اصلح را مشروط به تایید قشر فرهنگی به عنوان گروه مرجع دانسته و انتخاب خود را به انتخاب فرد فرهنگی منوط می گرداند. اینجاست که اگر فرهنگیان جامعه ما دارای نگاه عمیق به مسایل جامعه بوده و با احزاب و استراتژی آنان آشنا باشند می تواند بهترین فرد را انتخاب کرده و به دیگران نیز معرفی کنند. این در حالیست که چند صباحی است بحث رای فروشی و نان به نرخ روز خوردن در بسیاری از شهرهای ماتبدیل به عادت شده است.
۳ – حضور فرهنگیان به عنوان کاندیدای مجلس: در بسیاری از انتخابات بالاخص مجلس شورای اسلامی حضور فرهنگیان به عنوان کاندیدا به وضوح دیده می شود. شاید در هر شهری بسیاری ازکاندیدای معرفی شده از قشر شریف معلم بوده و در نهایت شمار زیادی از نمایندگان مجلس نیز از دل این قشر خدوم بر روی صندلی مجلس می نشینند. اما این حضور در گذشته پررنگ تر بوده وامروز بیشتر معلمین ترجیح می دهند بار این مسئولیت را به شاگردان اصلح خویش بسپارند و خود بعنوان حامیان علم وعمل نقش آفرینی کنند.
جا دارد حالا که به کوران انتخابات مجلس دهم نزدیک می شویم این تذکر را به نماینده آینده خود بدهیم که گذشته خود را که الفبا ی فارسی را نمی دانستنی فراموش نکرده و امروز با دانش الفبای سیاسی که بدان آشنا شده ای بدان که همه را از هدایت های صادقانه ی معلم خود داری و مشکلات این قشر فرهیخته را در حد شعار و وعده و وعید قرار مده ودر عمل بخشی از فرصت مسئولیت آینده را برای این قشر لحاظ کنید.
نقش فرهنگیان در توسعه مشارکت سیاسی و تقویت شعور سیاسی نقش بی بدیلی است ، آن را ارج نهیم و در راه رسیدن به توسعه پایدار و ایجاد آرامش و امید و امنیت در جامعه با حضور فرهنگیان گام برداریم؛ چرا که انسان در طول زندگی خود دو آموزنده دارد :یکی روزگار و دیگری آموزگار اولی به بهای زندگی ات و دومی به بهای زندگی اش.
حضور فرهنگیان و دانش آموزان در انتخابات ۷اسفند تاثیری بس شگرف و حماسه گونه در تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی در این برهه زمانی حساس خواهد گذاشت. و تشویق آحاد جامعه به مشارکت مدنی در سرنوشت خودشان ،به شما آگاهان جامعه به عنوان خط شکن و هدایتگر علم و عمل بستگی دارد.
میزان اعتماد ملی به فرهنگیان امروز در جامعه اسلامی ما به حدی رسیده است که در نظر سنجی های انجام شده در سطح کشور فرهنگیان و معلمان، مورد اعتمادترین اقشار جامعه در همه جا بشمار می روند.
البته همه می دانیم خلق یک حماسه صرفاً با حضور فرهنگیان کافی نیست بلکه شور و گستردگی در انتخابات همراه با ترویج اثرات حماسه سیاسی و بصیرت دهی اجتماعی از سوی فرهنگیان است که منجر به خلق حماسه سیاسی و در نتیجه آن، حماسه اقتصادی، می شود .
حضور فعال آینده سازان ایران اسلامی، حائز اهمیت ویژه است و برنامه ریزی دشمنان برای انحراف در نسل آینده انقلاب را فرهنگیان ناکام می گذارند و پیامی که در روز ۷ اسفند صادر خواهد شد، همچون آب سردی بر جبین استکبار سرافکنده خواهد بود.
فرهنگیان فرهنگ ساز؛ سازندگان شعور سیاسی ، همراه با روشنگری و فرهنگسازی در هدایت عموم جامعه خصوصآ قشر جوان ،در برگزاری انتخاباتی پرشورتر در ۷ اسفند ، تجلی همّت همیشگی خود را به نمایشی ماندگارتر تبدیل نمایند.