همای گیلان: در این نشست که با حضور و سخنرانی سید احمد حسینی و سروش اکبرزاده رئیس و قائم مقام ستاد مرکزی دکتر روحانی در استان گیلان و همچنین غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مردمی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد حضار انتقادات، پیشنهادات و مطالبات خود را به دنبال شکل گیری دولت جدید بیان داشتند.
اسحاق راستی(رئیس ستاد انتخاباتی رشت)، حسن صدیق(رئیس ستاد صومعه سرا)، فرهاد آهنی(قائم مقام ستاد آستارا)، سعید فرج پور(رئیس ستاد رودسر)، صادق صدیق(رئیس ستاد ماسال)، محمدپور(رئیس ستاد مردمی در سیاهکل)، علی شفاهی(رئیس ستاد شماره ۲ شهرستان فومن)، شاهین آبزن(رئیس ستاد مردمی رودبار)، – سیدابراهیم اولیایی (رئیس ستاد مردمی در املش)، رضایی نیا(رئیس ستاد مردمی آستانه اشرفیه)، علی بزرگ بشر( رییس ستاد مردمی دکتر روحانی در شهرستان لاهیجان) و همچنین محمد زالفی(معاونت تبلیغات)،سارنگ حسن پور (رئیس ستاد جوانان)، پویا قلی پور(رئیس کمیته تولید محتوا)، شهرام شاهی (معاونت امور حقوقی)، عبدالغفار یوسفی ( معاونت امور نظارت بر انتخابات) از جمله افرادی بودند که در این نشست نظرات خود را ابراز داشتند.
انتقاد از عدم توجه لازم به دغدغه ها، نظرات و مطالبات ستادهای شهرستان و جوانان تغییر استراتژی دولت پس از پیروزی ، حفظ وحدت نیروهای اصلاح طلب و اعتدالگرا، نظرخواهی از فعالین ستادی در انتصابات دولتی، عدم توجه به رسانه های حامی دولت، خطر از دست دادن پایگاه اجتماعی به خصوص در حوزه زنان ازجمله محورهای انتقاد روسای ستاد شهرستان و شورای معاونین در این نشست بود.
حاضرین بیان داشتند ؛ عده ای با معرفی لیستهای شخصی در پی مصادره زحمات فعالین ستادها هستند. انتظار از مسئولین این نشست آنست که با استفاده از عقل جمعی سهم مسئولین شهرستانها را نیز در فرآیند تصمیم سازیها لحاظ نمایند.
اینکه دولت فقط برای رای گیری به سراغ اصلاح طلبان وحامیان خود بیاید و بعد در انتصابات بر اساس لابی های پشت صحنه عمل کند بهیچ وجه قابل دفاع نخواهد بود.
اگر استراتژی دولت در استفاده از ظرفیت فعالین ستادی و حامیانش پس از پیروزی در انتخابات عوض شده دلیل این مهم را باید به کنشگران حامی خود منتقل کند .
ما انتظار بیشتری در دور دوم از دولت آقای روحانی داشتیم که عملی نشد ولی حداقل خواسته ما از دولتمردان نظرخواهی و مشورت گرفتن است.
تلاش برای حفظ وحدت و همگرایی علیرغم تمام این دلخوریها باید همچنان در دستور کار قرار گیرد تا نگذاریم جریان عقلانیت گریز دوباره وارد هسته قدرت و دولت شود. این دل نگرانیها و انتقادات نباید به این معنا تلقی شود که از کرده خود پشیمانیم خیر،
ما کار بزرگی کردیم که در مقابل این حجم از فشارهای مختلف پیروز شدیم و اگر هیچ پستی هم به حامیان دولت ندهند اما به میثاق خودمان پایبند خواهیم ماندو همین که توانستیم سرزمینمان را حفظ کنیم بزرگترین دست آورد خود تلقی میکنیم اما این مغایر با انتظارات ما از دولت نخواهد بود متاسفانه اکنون مشاهده میکنیم که: مدیرانی که بیشترین هزینه را برای دولت و آقای روحانی کردند در خطر هستند و آنان که به گوشه ای خزیدند در امانند واین رسم جوانمردی نیست.
کسانی که در ۴سال گذشته به دنبال تفرقه افکنی میان ما بودند امروز نیز با اختلاف افکنی در میان حامیان دولت بدنبال آنند که استاندار جوان و ناآشنا به استان را کانالیزه کرده و برای تثبیت موقعیتشان به سوی خود بکشانند .
ما اگر وحدت داشته باشیم کسی نمیتواند به ما ضربه بزند.
اگر قرار است لیستی از حامیان دولت تعیین و معرفی شود باید در همین جمع جمعبندی شده باشد.
انتظار از مسئولین این نشست آنست که با استفاده از عقل جمعی سهم مسئولین شهرستانها را نیز در فرآیند تصمیم سازیها لحاظ کنند و ارتباط بدنه دولت در استان را با ستادهای شهرستانی برقرار نمایند.
باید پایگاه اجتماعی خود را به ویژه جوانان و بانوان را حفظ کنیم و مطالبات رای دهندگان به آقای روحانی که در انتخابات از شعارهای اصلاح طلبی استفاده کرد را پیگیری کنیم
انتظار شفاف سازی وتبیین ملاکها در انتصاب فرمانداران و مدیران کل و عدم استفاده از ارکان موثر جناح مقابل در پست های حساس سیاسی حداقل درخواست مسئولین ستادهای دکتر روحانی در شهرستانهاست
مشورت با آنان که در زمان سختی همراه دولت بوده اند شرط ادب و اقتدار است
همچنین در این نشست عنوان شد:
گاهی اخباری خصوصی از مواضع دولتمردان در خصوص اصلاح طلبان به گوش میرسد ، گوئی که اصلاح طلبان عامل اصلی رای آوری آقای روحانی در دوره دوم انتخابات ریاست جمهوری نبوده اند
اصلاح طلبان با تحلیل در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ وارد شده اند علیرغم تمام بی مهریها در کشور و استان همچنان طیف عظیم حامیان دولت را ساماندهی خواهند کرد
حامیان دولت دو وظیفه اساسی برای خود قائلند:
اول: تداوم حمایت از دولت و سیاستهای کلان آن و دوم : مطالبه گری به منظور تحقق خواستهای مردمی جهت انجام تغییرات و اصلاحات
البته ما واقف بودیم که به خاطر محدودیت های سنگینی که برای دولت بوجود خواهد آمد روحانی نمیتواند همه مطالبات خودش و وعده هایش را عملی کند ولی قصد داشتیم تا آنجا که میتوانیم با همه ابزارهایی که داریم دولتش را موفق کنیم.
حرفی که جریان اصلاحات و اعتدال در مورد احمدی نژاد میزد همان چیزی است که حاکمیت امروز به آن رسیده است. ما به بخش بزرگی از انتخابات دست یافتیم..
چه باشیم یا نباشیم ما میخواهیم ایران باشد. میخواهیم مردممان باشند و ایرانمان به نابودی کشیده نشود. این که من در این چرخه قرار میگیرم یا نه هرگز به آن فکر نکرده ایم ولی دغدغه داریم که از مشورت دلسوزانی که در سختیها کنارمان بوده اند استفاده کنند
در انتهای این نشست علیرغم تمام دل نگرانیهای فعالین ستادی ،حاضران همچنان بر حمایت از دولت با توجه به شرایط حساسی که در آن قرار گرفته ایم تاکید نمودند ،
از جمله دیگر محورهای مطرح شده در این بخش به شرح زیر است:
ما از انتخابات چه می خواستیم؟ ما میخواستیم به هشت سال قبل از آقای روحانی برنگردیم. از اول هم گفتیم آقای روحانی بهترین گزینه و ایده آل ما نیست اما بین چهارنفر بهترین است….. نباید ناشکری کنیم. آیا همه چیز بدست آوردیم؟ نه! ولی باید نیمه پر لیوان را هم ببینیم. خیلی کارهای خوب شده و خیلی کارهای خوب هم باقی مانده است.
رئیس جمهور را با همه اختیارات و امکانات باید ببینیم. اتاق فکر جناح مقابل را ببینیم چه می گویند و آیا ما در بازی آن ها هستیم یا نه! آن ها میخواهند بذر ناامیدی بپاشند .ما باید چه کنیم؟ …. همه ما هزینه پرداخت کردیم و بازهم چنین می کنیم
هرکس ساز جدایی بزند خیانت می کند. اصولگراهای عاقل و معتدل، اصلاح طلبان و اعتدالیون و همه کسانی که یک هدف مشترک دارند باید باهم باشند. جریان مقابل میخواهد ما را از هم جدا کند.
البته این رابطه باید دوسویه باشد هم ما به حمایت خود ادامه دهیم و هم دولت نقد دلسوزان را بپذیرد هیچ رابطه یکسویه ای دوام نخواهد داشت
در انتها حاضران با تکریم رشادتهای مرحوم نوری هریس ، شهید مدافع حرم از مرحوم مهدی تقی زاده که در جشن پیروزی روحانی در ورزشگاه عضدی رشت از شدت شادمانی قلبش طاقت نیاورد و از میان ما رفت نیز یاد کردند و خاطر نشان کردند که جوانانی مانند مهدی که هنوز هستند حق بزرگی بر گردن دولت و جریان اصلاح طلبی دارند.